Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız spora gidenler korunarak bile hamiş oluyolarmış,yani kaçak olaraktan.

aleynam acık yazsana buhar dedıgın ne maydonoz suyuna yada süt buharına oturuyolar onumu yaptın preseedı hangı sıteden aldın cnm pekı

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
..yeliz.., DerinSu+, ugurboncugum+, aleyna84, kardelen5233+, sevtun2, samyeli26+

aleynam acık yazsana buhar dedıgın ne maydonoz suyuna yada süt buharına oturuyolar onumu yaptın preseedı hangı sıteden aldın cnm pekı
boncugum bugday 1 tane maydonoz 1 su bardagı zeytinyag kaynatıp buharında oturuyosun sonra ilişki canım adetin 12 13 14 15 günleri yapıyosunn

bunu yapnlar tüp bebek denemiş olmamış bunu yapmış olmuş 2 kişi bunla hamile kaldı bende yaptım İNŞALLAH banada yaramıştır

presetide eczaneden aldım canım taksimden

o ne kız hiç duymadım

10 senelik evliyim 1 tane 20 haftalık erken dogumum oldu 7 senedir olmuyodu pko var dedi doktor çatlatma ignesi yaptırsım 2 kere yaptırdık eşimde sorun yoktu bende sorun vardı 3 sene doktor tedavisi gördüm olmadı doktor son çare tüp dedi bizde temmusta aşilama yaptırıcaktık ama rabbim verdi işte komik olucak ama ben anladım hamile oldugumu ablamın bebegi hastalanmıştı doktora götürdük gelirken minübüste gülmeye başladım ablam delimisin ne gülüyon dedi yok bişey dedimkaydirigubbakcemile3 svs gelince merak ettim söyle deyince bende abla oglumdada olmustum ben dedim ne oldu demeye kalmadı afedersiniz rahimimin üstü atmaya basladı hani kan atar gibi derlerya büyüklerimiz çocuk arıyo rahim diye geçen şınav mekik çektim gene atmaya başladı bende yok canım bebek kim ben kim dedim ogün ablamdan eve geldim test yaptım baktı çıktı sevincimden bir baktım akşam namazı okunmamış sen namaz kıl tam oturdum koltuga bi baktım ezan okunuyo allahtan öyle şaşkınımki öyle oldu işte allah kimseyi şaşırmasın ne deyimolumunekankayizsmile

en güseli valla sağlıklı beselnmekten geçiyor doktorlar genelde bunu söçyler hasstasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…