Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

boncuğum meyve delisiyimdir ben sağol arkadaşımm
adaşım beninki yüksek tatlımm
sevtunum sana laf söleyenler utansın dünya tatlısı akıllı uslu hayırlı bi evlat olsun inşallah

işşallah kız benim kürü yapsanıza ne kayybedersiniz be bol bol maydonoz kaymnatın için diyom duymuyomusunuz lenklava: arkasından 15 gün sogan kürü adete 15 gün kala ne kaybedersiniz fshde düşer ozaman
bana kulak verin pişman olmassınızolumunekankayizsmile

kardelen anlatıyım canım ben bu ay buhar,preset.ve ilişki günlerime dikkat ettim bugün 19. günüm sabah kan parcası cok az geldi bende korktum dr gittim dr bana kan testi verdi ama benimde kafam karıştı cok erken deyilmi gebelik testi için

aaaa kımler gelmsı derınım samyelım aleynam hosgeldınız canlarımolumunekankayizsmile
yelızım hayıta dvm et cnm vazgecme bak faydasını görüceksın

sema aleyna hoşgeldiniz canlarımm
aleynam yukarda anlattım bacım fena değildi görüşme 1 ay sonra kontrolüm var bakalım hayırlsı

gebelik 1 gün bile olsa çıkıyo adetin geçen ay ne zamandı kuzum senin:uhm:

aleynam bebekmı gelıyor kız yoksa delikafaduldenay ınsallah tatlım ya:Saruboceq:
buarada buhar demıssın o ney cnm preseed ta su nemlendırıcı jel dımı

sevtunum kızma soğan suyu içtim canım maydanozuda denerimm canım

inşallah boncuğumm

semacığım darısı bizlerin başına ne diyelim canımm kimileri hemen hamile kalıyo işte

sevtun kız sogan kürü adete yakın diyon maydonoz diyon bebek varsa düşük olmazmı canım

hamileler yapmıcak tabide ben yaptım geçen ay sogan kürünü erindim vallahi bazen insan iştiyince hersey oluyo otcular varya adamın adı aklıma gelmedi şimdi:uhm: o dediki adete 15 gün kala sogan kürünü yapıcan maydonoz suyunu kaynatıp içican dedi ben yaptım vallahi hamileymişim yürüyüşünden tut aletlere bile çıktım yaptım şınava kadar rabbim sakaıyınca saklıyo vallahi bebegim anlıcagınız çok sportmen olucakkaydirigubbakcemile3

canım sizin problem neydi mahsuru yoksa sordum ama
kardelenim gittik işte seval hanım çok tatlı ilgili
fazla umut vermedi ama strese bağlı olabilir felan dedi
yelizim sakın kafaya takma canım herzamn diyom kadın problemi kolay cözülüyo bak görücen ALLAHIM hepimize en kısa zamnda anne yapsın İNŞALLAH ALLAHIN DEDİYİ OLUYO BİLİYON CANIM
yok kardelenım ya cok uykusuz kalıyorum ondan sanırım
KIZ HAMİŞMİSİN YOKSAM
mrb kızlar nasılsınız?
MERHABA CANIM
aaaa kımler gelmsı derınım samyelım aleynam hosgeldınız canlarımolumunekankayizsmile
yelızım hayıta dvm et cnm vazgecme bak faydasını görüceksın
hoşbuldum canım
gebelik 1 gün bile olsa çıkıyo adetin geçen ay ne zamandı kuzum senin:uhm:
canım daha adetimin 19. günü İNŞALLAH POZİTİFTİR
aleynam bebekmı gelıyor kız yoksa delikafaduldenay ınsallah tatlım ya:Saruboceq:
buarada buhar demıssın o ney cnm preseed ta su nemlendırıcı jel dımı

CANIM BENDE BURDAN OKUDUM YAPTIM İNŞALLAH FAYDASI OLUR

PRESETİDE BURDAN DUYDUM VE YAPTIM

iyi fena sayılmaz canım. eşim biraz önce dedi, onun işyerinde bi arkadaşı vardı, geçen sene evlenmişti. eşi hamileymiş.. o kadar imrendimkii,, rabbim bizede o duyguyu yaşatır...
amin canım,inş.bende çok fena oluyom birini hamile duyunca,şimdi kuzen evlencek 15 gün sonra,bak ayına kalmadan hamile olcak,aslında sevinmem gerek ama bende olmak istediğim için bi garip oluyom öyle olunca,dün misafirim vardı,benden tammm bir sene sonra evlenmiş ve bir yaşında oğlu var,gittiği geceden.
biraz erken ama,belki yerleşme kanamsıdır,beş ay kadar bende aynı dönemde yani tam ortasında gördüm leke,bu ay henüz olmadı,inş.da olmazda,hayırlısı gülüm.
sevtun kız sogan kürü adete yakın diyon maydonoz diyon bebek varsa düşük olmazmı canım

çok diikkat etmek gerek,kesin hamile olmadığını biklmeden yapılmamalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…