Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşgeldın gökcem sagol tatlım ıyı dıyelım ıyı olalım
sen nasılsın cnm havalar nasıl oralarda duyuyoruz haberlerı aman dıkkat edın kuzum ha
canomçok şükür iyi olmaya çalışıyom ya evet burası karışıyo azcık ama rabbim korusun bizleri onlara fırsat vermesin inşş canım
gökçemmm hoşgeldin canım kpss çalışmaları nasıl gidiyo geri sayım başladı sınava nerde giricen

hoşbulduk datlummmm kız kpss ye çalışıyom mat yok zaten bende kafam almıyo kaç yıllık aradan sonra diger derslerlede aram iyi inş 70 geçerimde kocişin diline düşmem sen nasılsın kuşum evdesin artık ne gün gitceniz memlekete

sevtuncun benim bebişin kalp atışını 7. haftada ögrendik keseyide 5.5 haftada gördük yanlış hatırlamıyosam :) bulantıların başladı demek bol bol kraker felan ye tuzlu bastırır canım

valla gökçem 15 temmuzdan sonra gidecez yaylaya bakalım bugünde kısmetse eskişehire gidicez 1 hafat yokum yani evde zman geçiremiyorum fazla ağır iş yapmayınca otur otur nette onu bunu okuyup kafamı karıştırıyorum annemlerde net yok kafam dinlenir dolaşırız annişle vakit geçer dedim

booncugum allah senden de razı olsun sen gene eskisi gibi ol umutlu ol neşeli ol seni hep üzgün görüyorum canım moralin hep yerinde olsun sen ve eşin saglıklı olun rabbim zamanında gönderir inş canım benim

sevtuncun benim bebişin kalp atışını 7. haftada ögrendik keseyide 5.5 haftada gördük yanlış hatırlamıyosam :) bulantıların başladı demek bol bol kraker felan ye tuzlu bastırır canım
bende öyle yapıyorum üzerinize afiyet ayıp olucak belki ama kabızım ne yapayım ben ya :kedi:doktor ilaç vermedi daha bebek çok küçük dedi dekaydirigubbakcemile3

ya bersum benim kocişte gel gidelim diyo yaylaya felanda gideriz diyoda ben agustosta oranın nemini sıcagını hiç çekemem ki inan şuan bile burda hava acaip terletiyo orda kriz geçiriyom sen agırlaşmadan gitmiş olursun

bende öyle yapıyorum üzerinize afiyet ayıp olucak belki ama kabızım ne yapayım ben ya :kedi:doktor ilaç vermedi daha bebek çok küçük dedi dekaydirigubbakcemile3

canım kabız için bol erik ye kayısı kurusu yada hoşafı ye hareketsizlikten de kaynaklanıyo bide genelde sebze yemegi tüket canım bagırsakların çalışır çorba çok yee bide ilaç eger çok zorlanırsan ıkınma dr tekrar söle sana duphalac (surup)versin ben kullanmıştım ondan

benim eşim elinden gelse 2 ay tatili yaylada geçirir senin içinde iyi olur diyo temiz hava bol gıda net yok cep tel yok doğal hayat diyo aman ben patlarım orda en fazla 15 gün diye anlaştık bakalım sahi küçük gökçemin 2. ismini buldunuz mu

ezgicim daha çok minik bebişim 5 hafta 1 günlük
ayy mınıss mış daha ınsallh hayırlısıyla kucagına alırsın canımm

sevtunn balımmm kayısı yee o ıyı gelıyoo kabızlıga mey suyu ıc dıycemm ama ben tavsıye etmıyromm meyva suylarına guvem-nmıyormmmm bı manzarayla karsılastımda ıcmıyormm arıkk

booncugum allah senden de razı olsun sen gene eskisi gibi ol umutlu ol neşeli ol seni hep üzgün görüyorum canım moralin hep yerinde olsun sen ve eşin saglıklı olun rabbim zamanında gönderir inş canım benim

sağol cnm haklısın su dönemde esım daha önemlı ALLAH gönderıcek elbet bebegımızıde artık neyapalım bende ızne gıdım gelım agustosta baslıcam tedavıye tabı buraların kıt saglık hızmetlerıyle.. umarım gerek kalmaz:Saruboceq:

bu kerez gidince isticam zaten bebişe bişey olur diye korkuyom zaten rahim agzı açıklıgı var bendemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…