slm güzellerr nasılsınızz
ohh bersum sütünüde içmiş maşallah yarsın bebigeeee
boncugum sennasılsın kuşum
sevtun sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo
canomçok şükür iyi olmaya çalışıyom ya evet burası karışıyo azcık ama rabbim korusun bizleri onlara fırsat vermesin inşş canımhoşgeldın gökcem sagol tatlım ıyı dıyelım ıyı olalım
sen nasılsın cnm havalar nasıl oralarda duyuyoruz haberlerı aman dıkkat edın kuzum ha
gökçemmm hoşgeldin canım kpss çalışmaları nasıl gidiyo geri sayım başladı sınava nerde giricen
ezgicim daha çok minik bebişim 5 hafta 1 günlük
bende öyle yapıyorum üzerinize afiyet ayıp olucak belki ama kabızım ne yapayım ben ya :kedi:doktor ilaç vermedi daha bebek çok küçük dedi dekaydirigubbakcemile3sevtuncun benim bebişin kalp atışını 7. haftada ögrendik keseyide 5.5 haftada gördük yanlış hatırlamıyosam :) bulantıların başladı demek bol bol kraker felan ye tuzlu bastırır canım
bende öyle yapıyorum üzerinize afiyet ayıp olucak belki ama kabızım ne yapayım ben ya :kedi:doktor ilaç vermedi daha bebek çok küçük dedi dekaydirigubbakcemile3
günaydın topiğimizin güzel bayanları nasılsınız bugün
ayy mınıss mış daha ınsallh hayırlısıyla kucagına alırsın canımmezgicim daha çok minik bebişim 5 hafta 1 günlük
bende öyle yapıyorum üzerinize afiyet ayıp olucak belki ama kabızım ne yapayım ben ya :kedi:doktor ilaç vermedi daha bebek çok küçük dedi dekaydirigubbakcemile3
booncugum allah senden de razı olsun sen gene eskisi gibi ol umutlu ol neşeli ol seni hep üzgün görüyorum canım moralin hep yerinde olsun sen ve eşin saglıklı olun rabbim zamanında gönderir inş canım benim
bu kerez gidince isticam zaten bebişe bişey olur diye korkuyom zaten rahim agzı açıklıgı var bendemafoldumbencanım kabız için bol erik ye kayısı kurusu yada hoşafı ye hareketsizlikten de kaynaklanıyo bide genelde sebze yemegi tüket canım bagırsakların çalışır çorba çok yee bide ilaç eger çok zorlanırsan ıkınma dr tekrar söle sana duphalac (surup)versin ben kullanmıştım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?