Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

benimde evleneli 4 bu.uk yıl oldu..2007 haziranda düşük yaptım bi daha olmadı..kısaca böyle bilmeyenler içinboshayallersmile pkoyum bide.alsanaalsanasmile

derdanur 27 yaşındasın dimi sen..kız yaşın tam gebe kalma yaşı biliyon mu..bende 28 i bitiriyom bu ay kısmetse..geçen yıl doktoru öyle demişti...kadınların tam en güzel yaşı dedi 26 ve 35 arasızemuszemus

benimde evleneli 4 bu.uk yıl oldu..2007 haziranda düşük yaptım bi daha olmadı..kısaca böyle bilmeyenler içinboshayallersmile pkoyum bide.alsanaalsanasmile
piko bendede vardı bebem ama allah büyük rabbim verir arkadaşım ev almak istiyodu bende dedimki ben hamile kalayım sende ev alıcaksın oda dediki desene işimiz allah kaldı dedi kaydirigubbakcemile3 ev bakmış geçen eşiiyle bell degil ama alıcaklar benim hamile oldugumu duyunca sevindi deli bende ev alıcam dedi delükaydirigubbakcemile3

canım benim annemin 6 sene sonra olmuş bebeği bak düşük yapan kadınlarda üşütme çok oluyo banad aöğle diyorlar gittiğim bi doktor termal sulara yada hamam git dedi sıcak yapma çok iyi geliyo pco luyum dedin dimi hayıt otu var açkarnına içersen çok faydasını görürsün bende içicektim am benim tahliller temiz yapma bozarsın dengeni dediler o yüzden içemedim dene bence

ohhh ne güzel be hamile olmak var benden aynı eşime kızdım beni denize götürmedi diye oturuyorum evde yanlız yanlız
normaldede yapıyo ama mecbur vallahi bebek var düşük riski oldugundan yardım ediyo zaten adam dün biraz yoruldum eşimle buszdolobını sildik dedim bugün ben dinleniyim sen yap dedim sagolsun yapıyo oda :kedi:

yapma yaaa ne güzel ohh.Allahım inşalla hayırlısıyla almayı nasip etsin..
bakalım bu piko neetcek benialsanaalsanasmile
canım hayıtı biliyom ama hiç yapmadım..sogan kürü yaptım üç ay geçen yıl.
çok iyi geldi..45 günde oluyodum hep.normalde iki ayda anca olurdum..bak bu sefer iki ayı bile geçti yaa patlıcam...aslında dedigin gibi hamama gitmek gerek kıs açılsın tüm damarlarımız:))

evet canım 27 yaşıdayı eşimde aynı yaşta ama bileme çevre baskısı galiba var bende işte yaşın geçiyo doğur bi tane felan

ben ölen çocugumda kaplıcalara gittim o ay hamile kaldım dogrudur yani :kedi:

sevtuncum iyi bari canım..ne eşler var hiçbişeye yardım etmiyo.
benimkide gerektiginde eder..bide bazen o yerken ben pc ye bakim diyom iki dkk bi bakıyorum kaldırmış sofrayı...

evet canım 27 yaşıdayı eşimde aynı yaşta ama bileme çevre baskısı galiba var bende işte yaşın geçiyo doğur bi tane felan

ay yok yaaaa..birinciyi dogursan ikinci için baskı yaparlar..bu millet böyle canım hiç takmamak gerek...diyorum diyorum da bide ben sinir olmasam..banada gelip gidip soruyolar..ay olsa var diye duycaksınız dimklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…