canım kuusra bakma ya unutuyo insan sen nezamandır bekliyosun bebek için
iyiyim şekerim benimkini mutfaga attm bende gireyim dedim kaydirigubbakcemile3 ne var ne yok bebemŞeniz
turkuazcım öyle deme gülüm ya belki de vardır ..Allahtan ümidimizi kesmicez..bak benim kan testide nagatif ama hala adet olmadıgım için yinede ümitliyim:))
ohhh ne güzel be hamile olmak var benden aynı eşime kızdım beni denize götürmedi diye oturuyorum evde yanlız yanlız
ağustosta iki sene bitiyor cnm
aa keşkem gitseymişiniz yaff havada güzel...saglık olsun..ee kendisi mi gitti yoksam aaaaklava:
piko bendede vardı bebem ama allah büyük rabbim verir arkadaşım ev almak istiyodu bende dedimki ben hamile kalayım sende ev alıcaksın oda dediki desene işimiz allah kaldı dedi kaydirigubbakcemile3 ev bakmış geçen eşiiyle bell degil ama alıcaklar benim hamile oldugumu duyunca sevindi deli bende ev alıcam dedi delükaydirigubbakcemile3benimde evleneli 4 bu.uk yıl oldu..2007 haziranda düşük yaptım bi daha olmadı..kısaca böyle bilmeyenler içinboshayallersmile pkoyum bide.alsanaalsanasmile
olsun yaaa..aman boşver başka bişey bulursunuz..gezin bari çıkıpboshayallersmilene güzel olcaktı ama olmadı yokcanım kendisi arkadaşının yanına gitti gelir birazdan
derinim senin yaş kaçtı kıssssempatiksalakcinni
benimde evleneli 4 bu.uk yıl oldu..2007 haziranda düşük yaptım bi daha olmadı..kısaca böyle bilmeyenler içinboshayallersmile pkoyum bide.alsanaalsanasmile
benimde temmuzda bitecek iki sene ama ben yaşım dolayısıyla olmuyo diye üzülüyorum aslında iki sene pekte uzun sayılmaz desene canım sen benden 1 ay sonra evlenmissin
normaldede yapıyo ama mecbur vallahi bebek var düşük riski oldugundan yardım ediyo zaten adam dün biraz yoruldum eşimle buszdolobını sildik dedim bugün ben dinleniyim sen yap dedim sagolsun yapıyo oda :kedi:ohhh ne güzel be hamile olmak var benden aynı eşime kızdım beni denize götürmedi diye oturuyorum evde yanlız yanlız
yapma yaaa ne güzel ohh.Allahım inşalla hayırlısıyla almayı nasip etsin..piko bendede vardı bebem ama allah büyük rabbim verir arkadaşım ev almak istiyodu bende dedimki ben hamile kalayım sende ev alıcaksın oda dediki desene işimiz allah kaldı dedi kaydirigubbakcemile3 ev bakmış geçen eşiiyle bell degil ama alıcaklar benim hamile oldugumu duyunca sevindi deli bende ev alıcam dedi delükaydirigubbakcemile3
canım hayıtı biliyom ama hiç yapmadım..sogan kürü yaptım üç ay geçen yıl.canım benim annemin 6 sene sonra olmuş bebeği bak düşük yapan kadınlarda üşütme çok oluyo banad aöğle diyorlar gittiğim bi doktor termal sulara yada hamam git dedi sıcak yapma çok iyi geliyo pco luyum dedin dimi hayıt otu var açkarnına içersen çok faydasını görürsün bende içicektim am benim tahliller temiz yapma bozarsın dengeni dediler o yüzden içemedim dene bence
derdanur 27 yaşındasın dimi sen..kız yaşın tam gebe kalma yaşı biliyon mu..bende 28 i bitiriyom bu ay kısmetse..geçen yıl doktoru öyle demişti...kadınların tam en güzel yaşı dedi 26 ve 35 arasızemuszemus
canım benim annemin 6 sene sonra olmuş bebeği bak düşük yapan kadınlarda üşütme çok oluyo banad aöğle diyorlar gittiğim bi doktor termal sulara yada hamam git dedi sıcak yapma çok iyi geliyo pco luyum dedin dimi hayıt otu var açkarnına içersen çok faydasını görürsün bende içicektim am benim tahliller temiz yapma bozarsın dengeni dediler o yüzden içemedim dene bence
olsun yaaa..aman boşver başka bişey bulursunuz..gezin bari çıkıpboshayallersmile
28 bitiyo kuzu yaaakaydirigubbakcemile3
evet canım 27 yaşıdayı eşimde aynı yaşta ama bileme çevre baskısı galiba var bende işte yaşın geçiyo doğur bi tane felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?