Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım benim kendini sıcak tut sogan kürü yapın maydonoz suyu iç rahimi uyarıyo kız beni bir dinleseniz bir kere ne kaybedersiniz:mymeka:

normaldede yapıyo ama mecbur vallahi bebek var düşük riski oldugundan yardım ediyo zaten adam dün biraz yoruldum eşimle buszdolobını sildik dedim bugün ben dinleniyim sen yap dedim sagolsun yapıyo oda :kedi:

yapsın canım ya ne güzel hem bebek onunda bebeği okadar fedakarlık olsun ama dimi

kızlar ben giyinip çıkıyorum babam aradı da bi müşteri uzaktan gelmiş degiştirme yapacakmış hay Allahım...neyse açma saatimde geldi hemen gideyim beklemesin insanlar..öptüm hepinizi gece görüşürüz kısmetse..

hee bide kime dua okuyacaz onu bilmiyorum ya başlasaydık keşke bugün...
neyse kaçtım

ay yok yaaaa..birinciyi dogursan ikinci için baskı yaparlar..bu millet böyle canım hiç takmamak gerek...diyorum diyorum da bide ben sinir olmasam..banada gelip gidip soruyolar..ay olsa var diye duycaksınız dimklava:

evet canım yaa sana yetiyo sorunun zaten bide onalr sorunca sinir oluyo insan eşime soramıyorlar benim eşim bu konuda annesini bile dinlemiyo çok sert cavap veriyo çünkü hep sorunu bana atıyorlar yok bi tane oldu oğlanda olmaz sorun diye eşimde beni üzmeme için elinden geleni yapıyo zavallım

yapsın canım ya ne güzel hem bebek onunda bebeği okadar fedakarlık olsun ama dimi

nankörleşirsem allah çarpar vallahi şimdi geçen doktordan tahlilleri almaya gittiydiya demiş doktorum yatıcak istiraat edicek bide 3 ay ilişki yok demiş :kedi: b4enimki adama demişki ne 3 ayı dogurana kadar dokunmam yeterki çıksın dışarı demiş almış doktoru bir gülme kız delü bu adam be kaydirigubbakcemile3 bende öylemi dedim helallik aldım işte onunu için bana dediki ben onu 10 senedir bekliyorum 1 sene daha beklerim dedi kız çok duygulandım öyle dedi diyemafoldumbenmafoldumben

güle güle derincim kolay gelsin sana görüşürüz

gerçekten mağşallah iyi bir eşin var Allah sana bağışlasın bitanem yavrunuzla uzun bir ömür nasip etsin mevlam bir elmanın yarısı diye buna diyorlar işte

rabbim sizede benim yaşadıgım duyguyu tez zamanda versin kız bu hamileligimde nedense sanki rahmim atıyo neden acaba bilen varmı:kedi:

ah derinsu,canım keşke güzel kalbinden geçen olsa ama benim hiç umudum yok.hiçbir belirti yok.4 aydır böyle gecikiyorum,o yüzden umudum kalmadı derinsu.kaç gündürde iş güç yapıyorum ama hala normalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…