Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bugün 36.günüm.yani adetim 6 gün falan gecikti.korunmayı bıraktığım günden beri böyle gecikiyoya,o yüzden umudum sıfırın altında.hiç yok yani.hiçbir hamilelik belirtimde yok zaten kızlar.olsa hissederdim.

bi taraftan mutfakta yemekle uğraşıyorum,geç yazarsam kusurabakmayın kızlar.yarın misafir varda,bugünde 2 yemeği yapıp,halledeyim.

anladım canım aynı yaştayız çok sorun etme kendine bende senin gibiydim ilk evlendiğimde adetim gecikince elim ayağım titriyodu seni ümitlendirmek istemem ama benim hiç belirtim olmadı miğdem bulanmadı ne biyim sanki hiç yokmuş gbiydi ben bir hafta sonra test yaptım etraftakilerin zoruyla çıktı belki vardır ama olmazsada sorun yapma daha yenisin olur inşallah

inşallah derdanurum,ALLAH tez zamanda hepimize nasip etsin.inanki evlenmeden önce böyle zor olcağını bilmezdim.hemen olur gibi geliyodu.ama aylar birbirini kovalıyo,işin kötüsü ayda 1 kez yumurtlama oluyo,tam 1 ay bekliyosun.resmen işkence.

hepinizi çok seviyorum kızlar.birbirimizi hiç görmediğimiz,tanımadığımız halde herşeyimizi paylaşıyoruz kardeş gibi.ne güzel.hepinizle konuşurken rahatlıyorum.iyiki varsınızzzzzzz

öğle canım görmesekte biz kader arkadaşıyız aynı şeyleri hemen hemen yaşıyoruz ve birbirirmizi o yüzden daha iyi anlıyoruz bende burdaki arkadaşlarımı çok seviyorum

kızlar selam,dua sırası yelizimdeymiş
bu arada fundacım msn adresini vermişsin sanırım,cnm bence sil sonra uyarı alırsın benden söylemesi yasak çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…