Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hıh gene kimse kalmadı topicte eee bugün pazar havada güzel herkez gezer dimi amakaydirigubbakcemile3 ben gidemedim denizemafoldumben hadi bende çıkıyorum biraz örgü öriyim bar:hulya: görüşrüz

misafir geldi demin çıkmak zorunda kaldım giricam giremedim be bu sayfaya anca açtı bu arada eşin seni niye gezmeye götürmedi bakimohaoldumsmile

döverim kız ben öyle eşi kafasına kafasına alsın şaplagı :mymeka::mymeka: öyle yapmamk lazım erkeklere:kedi: haytta en gıcık kaptıgım bir laf vardır birinin agzından o lafı duyuyum iflit olurum eşimde tersime o lafı çok der bnede bir gün çok ikaz ettim bak o lafı deme diye çünkü o laf için 3 kişiyi dövdüm ben tik gibi bişey geçen eşim gene dedi dedim bak deme habira tekrarladı bana bende yaptım yapıcagımı bir güzel tokat yapıştırdım suratına adam ne oldugunu anlamadı :kedi: bidaha dermi bak bir desin yemin ettim bidaha de bak bu kerez ne olcek diyekaydirigubbakcemile3 o lafı çok merak ediyosan sanane kelimesine iflit olurum biri bana desin sinirimden çıldırıyorum he:mymeka::mymeka:

inşallah bizde sevtun gibi hamile oluruz.onun adına çok seviniyorum,aynı zamanda çok imreniyorum.darısı bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…