Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

amin canım ama bukadar takma rabbim anlımıza yazdıysa olur elbet benim eşim bana dünyanın sonu değil napalım diyo rabbim vericek inşallah ol der hem o çok beklemiş sabretmiş dilerim alır sağlıkla kucağına

inşallahhh.benim eşimde öyle,beni teselli eder genelde.biz kadınlar çok evhamlıyız,taktımı takıyoruz.eşim daha rahat,daha pozitif.bende tam tersiii.istemeyenler şıp diye hamile kalıyo,bi de aldırıyolar,biz istiyoruz bi türlü olmuyooo

yapılamsı gereken herşeyi yapıyorum.ayıptır söylemesi hergün ya da bazen 1 gün arayla münasebette bulunuyoruz.hatta yataktan kalkmıyorum bile.ama gel gelelimki daha tutmadı işte.

evet ama herşeyin bir zamanı var rabbim hayırlı evlat versin bende takıyorum sana dediğime bakma dünden beri biri dokunsa ağlıyorum ama napalım hayatı zindan edince kendine daha zor

ben bir ara çok sık mantar olurdum.Allah tan son zamanlarda olmuyorum.gyno-flor diye bir fitil kullanmıştım o iyi geldi.kadın olmak çok zor yaa..

aynen bende senin gibiyim.hayırlısı diye dua ediyorum ama bi taraftan olsun olsun diye dua ediyorum iştee

evet canım yaa bende geçen sen yazdan bir başladı bu kışa kadar rahim iltihabı çektim öğle zorki neler yaptım Allah yardım etsin çekenlere

amin bende çokk çektim.bende de sürekli yanma olurdu.evliliğim ilk aylarında myrolon hap kullanmıştım.lanet olsun o hapı içtiğim güne.bende vajinal kuruluk yaptı.aylarca eşimle ilişkiye girerken ağladım acıdan.sonra hapı bırakınca rahatladım.o dediğim fitilide kullanınca aylardır mantar olmadım çok şükürr..kaç doktora gittim fayda etmedi.bi tane ebe tanıdığım vardı,fitili o söyledi.sağolsun işe yaradı,bir sürü doktorun yapamadığını ebe yaptı valla.

eğer mantar,kuruluk şikayetiniz varsa gyno-flor fitil kullanın kızlar,üstelik hiç yan etkisi yok.hatta doktor uygun görürse hamile bayanlarada veriyor bu fitilden.aklınızda bulunsun.fitil 25 lira falan ama ssk karşılıyor.bilginize..

ne demek canım.beni bu fitil rahatlattı.ilk etapta kutuyu bitiriyosun.her gece yatarken 1 tane.sonrasında ise haftada 2 ye düşürüyosun.sonrasında büyük ihtimalle rahatlarsın.reçetesinde çok sık manrat olan bayanların her adet bitiminde kullanması önerilir diye yazıyor.çünkü bütün mikrobu malesef o zaman kapıyoruz.bende her adet bitiminde sadece 3 gün kullanıyorum.eğer kendimde yanma falan hissedersemde o gece koyuyorum.

noldu canım yaa söylemissin ama özeldir diye sormadım ama anlatmak istersen veririm msn mi üzme her neyse canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…