Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelen gitmeyi cok sevmiyorum hele bu dertten sonra herkes soruyo ondan sevmiyorum

ama biri bana gelsin cok seviniyom cocuk gibi

Vallah kızlar sımdı tarıfıne bakcam ve yapcam tam cevız zamanı denemekten zarar olmaz burda olmyanlara msj atcam lıstemız budur allah kabuletsın ınsallah

Boşver yelızım o 5 daha okur bısıy demez msj atcam sımdı sayı az hasta olanlarda var böyle paylastırmak zorunda kaldım

amin boncuğumm allah okuyan okuyamayann bütün arkadaşlarımdan razı olsunn rabbim tez vakitte ne muratları varsa versinn inşallah aminnn

yap canım tazee ceviz temin edebiliyosan

aslında insanlar burda ne yazdıklarına dikkat etmeliler,bazen oluyo ki,bi yazfıkları,bi yazdıklarını tutmuyo,ama benim gözümden kaçmıyo,tabi insanlarında kaçmıyodur,onlar zannediyolarki,biz çok akıllıyız,insanları kandırıyoz,demin bi topic gördüm,kadın alt komşusundan rahatsız,bazı sesler duyuyomuşyerimsenibeninsanlarda,uyduruyosun falan yazmışlar,o da kendini kanıtlamaya çalışıyo ama diğer msjındada üstten ses geliyo yazıyo,kimsede ona yalan konuştuğun açığa çıktı yazmıyo,habire yorumlar yorumlar.

NEGÜZEL BEN SIMDI AZRAYI TURKUAZI BURDA OLMAYANLARI NASIL BULCAM KARDELENIMkaydirigubbakcemile3

kimin arkadaşı olduğuna bakıyorum,yada bazen profile girmiş oluyolar,orda isimleri kalıyo,ordan görüyorum,turkuazı eboştan buldum,arayınca sizde bulursunuz kısbayanssulusmile

ama yanlış yazmış olabilir canım bir yanlışı var diye hemn öyle düşünmemek lazım
bazen insan yanlış yazabiliyo

kız bizler için 3 cocuk ne ki benim olsa en az 4 tane dogurcam İNŞALLAH OLUR

olsunda keşke,bakıcı tutarım kız,dr averdiğim parayı bakıcıya veririm,keşke olsun yoksa.
dördüzüde isterim,bi avazda.ay ne güzel olur,hemencecik altı kişilik bir aile oluruz.

ama yanlış yazmış olabilir canım bir yanlışı var diye hemn öyle düşünmemek lazım
bazen insan yanlış yazabiliyo

yanlış yazılcak bişey değil ama ,bunların rahatsız olduğu ses farklı sesler,biraz hayal ürünü var içinde,yukarıyla aşağı yanlış yazılmaz ki,araya harfler girse,karışıklık olsa,hepimiz yapıyoz bunu ama,öyle olmaz,

Kızlar ben kacıyorum artık yrn gelırım derınım ve dıger göremedıgım arkadaslar cok öptüm kendınıze ıyı bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…