Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

olsunda keşke,bakıcı tutarım kız,dr averdiğim parayı bakıcıya veririm,keşke olsun yoksa.
dördüzüde isterim,bi avazda.ay ne güzel olur,hemencecik altı kişilik bir aile oluruz.

DR VERDİYİMİZ para ylan neler yapmayız

ama benim ne kadar cok cocugumda olsa vermem bakıcıya kendim hep ilgilenirim

allah iyiliğini versin aleynaa her sene 1 tanee ohh

kardelenim bacım rabbim gönlüne göre versinn hayatımm inşallah 4 üz olsunn

belki aşagı diycekti yanlışlıkla yukar demiştir

amn onunda konuştugu laf sacma sanki her dert bitti o kaldı ne bulcaklarını şaşırıyolar
Kızlar ben kacıyorum artık yrn gelırım derınım ve dıger göremedıgım arkadaslar cok öptüm kendınıze ıyı bakın

güle güle boncugum

DR VERDİYİMİZ para ylan neler yapmayız

ama benim ne kadar cok cocugumda olsa vermem bakıcıya kendim hep ilgilenirim

yanında olcam kız,bırakmıcam bakıcıya,ama hepsi birden ağlarsa,o anda elim ayağım tutuşmasın diye,bide o kadar çocuğun çamaşırı falan,bakıcı ilgilenir işte.

iyi geceler bpncuğumm allah rahatlık versinn

evet kardelenimm var bişi kıss yooksa kardeşmiyizzz

başlarmışım,hepimiiiiz kardeşiiiiz,bu öfkeeee diye de devam edemişim.
kuzum kardeş kadar yakın olduk,dertlerimiz aynı çünkü,hiç aklına gelir miydi,netten biriyle bu kadar yakınca sohbet edebileceğin.?

yanında olcam kız,bırakmıcam bakıcıya,ama hepsi birden ağlarsa,o anda elim ayağım tutuşmasın diye,bide o kadar çocuğun çamaşırı falan,bakıcı ilgilenir işte.

tembel kız

ne var yapılır ne gerek var bakıcıya

o zamn oldugunda kıyamassın bırakamassın 1 dakka
bugün ablamın kızıı içime sokasım geldi 7 aylık cok tatlı
içim bi hoş oldu ama VEREN RABBİM bunda da bi hayır var dedim kendi kendime

ay geçen banada arkadaş geldi,bi yaşında kızı var,Allahım,öyle tatlılık mı olur,o kadar güzel ki maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…