Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelenim ilk şoku atlatınca toparlanıyorumm derddi veren rabbim gücünüde veriyor
ama işte ilk günler böle kötü oluyorum sonra kızıyorum kendimee elimden geleni yapmaya dvn ediyorumm çıkmadık candan umut kesilmezz

KADER DıYORUM BAŞKADA BıŞE DEMıYORUM

bugün eşim yeenimi severken içim öyle kötü mafoldumbenolduku içimden bizimde olucakmı dedim acaba

ayyy gözlerim doldu gene

öyle canım,umut hep olmalı zaten,bende kanamam olmasına rağmen hala acaba diyorum işte,bakalım,elbet koparcaz dananın kuyruğıunukaydirigubbakcemile

KADER DİYORUM BAŞKADA BİŞE DEMİYORUM

bugün eşim yeenimi severken içim öyle kötü mafoldumbenolduku içimden bizimde olucakmı dedim acaba

ayyy gözlerim doldu gene

ay benimkide arkadaşın kızını konuşurken,insan hevesleniyo,olsada sevsek dedi,bende anladım aslında kendi çocuğumuzu diyo ama üzülmim diye,lafıo çevirdi maviş kızı dedi.

inşallah aleynacığımm topikde hamiş olmayan kalmayınca topiki kapatıp yenisini açıcaz inşallah
İNŞALLAH yelizcim o gnleride görürmüyüz acaba
İNŞALLAH GÖRÜRÜZ KIZZZZZZZZZZ YAKIN ZAMNDA İNŞALLAH
öyle canım,umut hep olmalı zaten,bende kanamam olmasına rağmen hala acaba diyorum işte,bakalım,elbet koparcaz dananın kuyruğıunukaydirigubbakcemile

HADİ BAŞI SEN CEK ARKANDAN GELİYOZ
KARDELEN :CüvCüv:

hadin öpüyom sizi kocaman gene,görüşürük yarın inş.gerçi beni yoğun bi gün bekliyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…