Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Herkese iyi geceler topigi okudum ve icimden yazmak geldi...
Evet benimde dilegim anne olmak ama ben henüz evli bile degilim... Sözlümle uzun yillardir beraberiz yavas yavas evlilige dogru adimlarimizi atiyoruz. Neden böyle derseniz ailem iliskime karsi oldu cünkü sözlüm türk degil cok zorluklar cektim gercekten ama direndim aileme karsi kabul etmekten baska bir imkanlari kalmadi... Insallah Agustosda Nisanim olacak bir aksilik cikmazsa. Dügünümüzde seneye kalir. Benden sonra simdiki kocalariyla tanisanlarin bile cocuklari var ve ben daha evlenmeyi basaramadim. Sözlümün abisinin bir kizi ve bir oglu ve kizkardesinin bir kizi var... Inanin onlari o kadar cok seviyorum ki kendi cocuklarimmis gibi... Onlarda beni cok seviyorlar resmen deli oluyorlar beni görünce hatta sözlümün ailesi bile bütün cocuklar Ebruyu seviyor senin cocugun olunca bunlar cok kiskanacak diyorlar... Onlarin sevgisini gördükce hep ne zaman ben kendi yavrumu kucagima alabilecem ne zaman bu güzel duyguyu ben yasayacagim diye kara kara düsünüyorum. Kusura bakmayin arkadaslar gercekten artik cok doluyum benimde bir bebegim olsun istiyorum bende artik anne olmak istiyorum suan bile yazdikca gözlerim doluyor, basini agritiysam özür dilerim...

hayırlı olsun evliligin canım

takma şimdiden kafana İNŞALLAH sende anne olursun hepimizde İNŞALLAH

hayırlı sbahlar hepinize bugün çok kötüyüm çok üzgünüm çok dertliyim çünkü babacıgımın senesi öglen 12 .30 vefat etti 1 sene doldu malesef kız ben onu çok özledim ya baba acısı hiç bişeye benzemiyomuş yamafoldumbenmafoldumben ne yapacam bilmiyorum korkuma annemide ablalarımıda arayamıyorum çünkü aglıcagımı biliyorum babacım mekanın cenney olsun o topraklar incitmesin seni babacım mafoldumben

Allah sabır versin,mekanı cennettir umarım...Alışmak zor; babam da öleli 13 yıl oldu

Allah sabır versin,mekanı cennettir umarım...Alışmak zor; babam da öleli 13 yıl oldu

allah razı olsun bacım bir sene doldu daha dün gibi acısı taze canım çok yanıyo anlıcagın nasıl alışıcam babasızlıga ben bebegim dedesini göremicek malesef rahbetli çok üzülüyodu çocugum olmadı diye anneme dedim oda babacıgımın mezarına gitmiş hem demiş hem aglamış garibimmafoldumbenmafoldumben sevtun muradına erdi canım kızımız hamile demiş kız annem deyince çok kötü oldum yaaaaa garibim ölmeseydi tüp bebek yapıcaktı bana kızlarımın var bu kızımın yok demiş anneme çok agırıma gidiyo demiş çok dua ederdi rahmetli babacım nurlar içinde yat ruhun şad olsun

Son düzenleme:
yelız ıcın dua lıstemız
yelız----------------------------------------30
ugurboncugum-----------------------26
derın---------------------------------------26
aleyna-----------------------------------25
derdanur-------------------------------25
samyelım--------------------------------25
zeyn77-------------------------------------25
sevtun------------------------------------30
EBRAR----------------------------------28
AZRA--------------------------------------25
TURKUAZ--------------------------------25
GÖKCEM----------------------------10
EZGIM----------------------------------13

kızlar salı gecesı bıtıcek okuyanlar bana Özelden bıldırsınler

canım ya başın saolsun allah rahmet eylesin zor bi durum biliyorum ben 7 yaşımda kaybettim babamı çokk özlüyorum o özlem bitmiyor canım üzme kendini

bende iyi olcam inş.birazdan dr agitcem bakalım ne dicek,sonucu yarın söylicem ama pozitifte olsa,negatifte olsa.

kimse yokmu şimdi bende çıkıyım bari sevtun kııız nerdesin ağlattın beni üzülme dicem ama ne kadar etkili oluru zaten bugün biri bi dokunsa ağlıyorum sende üzme canını bebeğini düşün canım benim neyse girerim yine önce bi çamaşırları hallediyim duamıda okuyum görüşürüz zaten anlamadım bi gün oluyo tam diyorum başladı bitiyo bi gün olmuyo dün gece oldum biraz bugün yok gene abdest alıp okuyum başlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…