atlaatıcaz inşallah aleynaaa
sabırrrrrrr
Herkese iyi geceler topigi okudum ve icimden yazmak geldi...
Evet benimde dilegim anne olmak ama ben henüz evli bile degilim... Sözlümle uzun yillardir beraberiz yavas yavas evlilige dogru adimlarimizi atiyoruz. Neden böyle derseniz ailem iliskime karsi oldu cünkü sözlüm türk degil cok zorluklar cektim gercekten ama direndim aileme karsi kabul etmekten baska bir imkanlari kalmadi... Insallah Agustosda Nisanim olacak bir aksilik cikmazsa. Dügünümüzde seneye kalir. Benden sonra simdiki kocalariyla tanisanlarin bile cocuklari var ve ben daha evlenmeyi basaramadim. Sözlümün abisinin bir kizi ve bir oglu ve kizkardesinin bir kizi var... Inanin onlari o kadar cok seviyorum ki kendi cocuklarimmis gibi... Onlarda beni cok seviyorlar resmen deli oluyorlar beni görünce hatta sözlümün ailesi bile bütün cocuklar Ebruyu seviyor senin cocugun olunca bunlar cok kiskanacak diyorlar... Onlarin sevgisini gördükce hep ne zaman ben kendi yavrumu kucagima alabilecem ne zaman bu güzel duyguyu ben yasayacagim diye kara kara düsünüyorum. Kusura bakmayin arkadaslar gercekten artik cok doluyum benimde bir bebegim olsun istiyorum bende artik anne olmak istiyorum suan bile yazdikca gözlerim doluyor, basini agritiysam özür dilerim...
Allah sabır versin,mekanı cennettir umarım...Alışmak zor; babam da öleli 13 yıl olduhayırlı sbahlar hepinize bugün çok kötüyüm çok üzgünüm çok dertliyim çünkü babacıgımın senesi öglen 12 .30 vefat etti 1 sene doldu malesef kız ben onu çok özledim ya baba acısı hiç bişeye benzemiyomuş yamafoldumbenmafoldumben ne yapacam bilmiyorum korkuma annemide ablalarımıda arayamıyorum çünkü aglıcagımı biliyorum babacım mekanın cenney olsun o topraklar incitmesin seni babacım mafoldumben
Allah sabır versin,mekanı cennettir umarım...Alışmak zor; babam da öleli 13 yıl oldu
hayırlı sbahlar hepinize bugün çok kötüyüm çok üzgünüm çok dertliyim çünkü babacıgımın senesi öglen 12 .30 vefat etti 1 sene doldu malesef kız ben onu çok özledim ya baba acısı hiç bişeye benzemiyomuş yamafoldumbenmafoldumben ne yapacam bilmiyorum korkuma annemide ablalarımıda arayamıyorum çünkü aglıcagımı biliyorum babacım mekanın cenney olsun o topraklar incitmesin seni babacım mafoldumben
günaydınn topikkk günaydınnn kızlarr gerci tünaydın demek lazımmm nasılsınız canlar
slm kızlar,nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?