iyi dileklerin için allah razı olsun ogluma hamileyken ondada düşük riskim vardı yattım kaynanama dedim anne evi temizlesen yemek yapsan filan kadın gelmedi bile temizlık yapılıcak deyincede evini afedersin pokmu götürüyo dedi kapımı bile açmadı ilkinde yanımda yoktu hiç yardımı olmadı şimdi pişkin pişkin bana işin olursa çagı gelirim diyo kimseye minnetim yok helede ona kendi işimi kendim yapıyorum diyorum rabbim beni koru bebegimi kolla kimseye minnet etmiyim dedim çok şükür kendi işimi kendim yapıyom eşim yapıyo allah razı olsun bir tane arkadaşım var kardeş gibiyiz onunla ikigünde bir gelip işlerimi hallediyo sag olsun birde utanmadan gelirim diyo ondan gelen hayır allahtan gelsin demimafoldumben
ben geldim bi kaç iş daha yaptımm :)
ezgim azra zeynep allah razı olsun canlarımm diline sağlıkk
bu arada bende iyyim miafir için koşturuyom yemekti temizliktiii
azra canım üzülme bu kötü günler yerini mutlu güzel günler bırakacak inşallah
slm kızlarrr
boncugum yeliz için duayı okudum bitti bennim alllah ım kabul etsin rabbim bebek sahibi olmayı nasip etsin inşş
yelizcim allah kabul etsin canım duanı inşallahhh
turkuazcım ordamısın canım
burdayım cnm,geçmişe göz atıyordum nasılsın?
merhaba kızlar naber
iyiyim canım sen nasılsın
bende iyiym yemek yapıyorum misafirler yeni gitti akşam yemeği telaşı başladı
slm kızlar yaa ben adet oldum daha 16 gun var adetıme nıye boyle oldu sımdı acaba esımın durumuna cok üzüldum ondanmı yok sa kistim için dr desolet vermıstı esımın durumu boyle oluncada onu bırakmıstım ıkı gundr o ilc boyle bısey yapar mı moralım bozuldu sımdı yaa
slm kızlar yaa ben adet oldum daha 16 gun var adetıme nıye boyle oldu sımdı acaba esımın durumuna cok üzüldum ondanmı yok sa kistim için dr desolet vermıstı esımın durumu boyle oluncada onu bırakmıstım ıkı gundr o ilc boyle bısey yapar mı moralım bozuldu sımdı yaa
cnm karşılamadık yaa
kolay gelsin cnm
normal adet mi cnm yoksa biraz kanama mı oldu
şaşırtıcı bi durum yaa
ilaçtan değildir canım büyük ihtimal stresten insan bişeey üzülünce çok etkileniyo hem benim kürtaj olduğum doktor bir kadını yılda 2 kez adetlrrinde değişiklik yaşamsı normal dedi sıkma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?