Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ondan gelecek hayır allahtan gelsin allah razı olsun arkadaından sen yapma bişey canım yorma kendini dikkat et ah keşke yakınında bi yerde olsam bende gelrim valla yardıma yaparım işini gücünü nolacak canım allahım seni ve bebişini korusun sakın hiç stres yapma yorulma keyfini çıkar canım bırak ev pis bile olsa olsun önemli olan sein ve bebişinin saglıgı

inşallah canım benim rabbim hepimizi güldürsün inşallah

slm kızlarrr
boncugum yeliz için duayı okudum bitti bennim alllah ım kabul etsin rabbim bebek sahibi olmayı nasip etsin inşş
yelizcim allah kabul etsin canım duanı inşallahhh

slm kızlar yaa ben adet oldum daha 16 gun var adetıme nıye boyle oldu sımdı acaba esımın durumuna cok üzüldum ondanmı yok sa kistim için dr desolet vermıstı esımın durumu boyle oluncada onu bırakmıstım ıkı gundr o ilc boyle bısey yapar mı moralım bozuldu sımdı yaa

normal adet mi cnm yoksa biraz kanama mı oldu
şaşırtıcı bi durum yaa

ilaçtan değildir canım büyük ihtimal stresten insan bişeey üzülünce çok etkileniyo hem benim kürtaj olduğum doktor bir kadını yılda 2 kez adetlrrinde değişiklik yaşamsı normal dedi sıkma kendini

anladım canım saoll boyle bıseyle ılkkez karsılasınca sasrdımm korktumm yarn ogrenırımm zaten dr randevumuzda vardı esımın bende sorarımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…