Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ah canım seninde başın sag olsun bebem ya yok kız haber dinlemiyom ben pisiklojim bozuluyo benim eşim seyrettirmiyomafoldumben

sagol canım Allah razı olsunn bende dınlemıyom canım bız fazla tv acmayız zaten esım evde olunca dun aksam annemler arayp soyledı olum gelıyrm demıyoki ne yaprasın gencecık kızdı halamın torunu daha 18 yasında Allahımm Rahmet eylseınn canımmm

ben çıkıyorum kızlar misafir im var yemek hazırlarken yazdım size hadi görüşürz öptüm hepinizi

ah canım kıyamam sana aglattın beni neden nazarın deycekmiş bizlerin nazarı deymez canım bu insanlara bi anlam veremiyorum sen kalbini ferah tut canım . işte bu insanların böyle yapmaları ne kadar yaralıyo anlamıyorlar kimse ne oldum demesin ne olacagımdiye düşünmeli bizim çocumuz olmuyor diye başkalarının çocukalrına nazarmı deydircez biz çocukları seviyoruz deymez nazarımız nazar ettin diyenin nazarı deymiştir kalpleri fesat insanlar üzme canım sen kendini allahımm vermiş bak gönlünün muradını inşallah saglıkla sıhhatle kucana alırsın bizde severiz yegenimizi demi izin verirsen rabbim seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun

ben geldim bi kaç iş daha yaptımm :)

ezgim azra zeynep allah razı olsun canlarımm diline sağlıkk

bu arada bende iyyim miafir için koşturuyom yemekti temizliktiii

azra canım üzülme bu kötü günler yerini mutlu güzel günler bırakacak inşallah

opuyorumnanaktanDERDANUR ıyımm canım sagoll Allah razı olsunn canımm
kıslar ben cıkıyorumm yarın dr randevumuz var dualarınızı beklıyorumm kıslar nolrr tamam mı ınsallh ıyı haberlele gelrımmm
YELıZıN duasını da okudum ben kıssalr haberınız olsunn hadi hoşçakalınn...

ezgicim sende boncuğa msj at tatlım,özele,diğer okuyanlarda öyle yapsınlar,arada kalır,göremeyiz sonra.a.s.

ezgim canım benim ben dua okuycam akşam sanada okurum Allaha emanet ol Rabbim yar ve yardımcın olsun

iyi dileklerin için allah razı olsun ogluma hamileyken ondada düşük riskim vardı yattım kaynanama dedim anne evi temizlesen yemek yapsan filan kadın gelmedi bile temizlık yapılıcak deyincede evini afedersin pokmu götürüyo dedi kapımı bile açmadı ilkinde yanımda yoktu hiç yardımı olmadı şimdi pişkin pişkin bana işin olursa çagı gelirim diyo kimseye minnetim yok helede ona kendi işimi kendim yapıyorum diyorum rabbim beni koru bebegimi kolla kimseye minnet etmiyim dedim çok şükür kendi işimi kendim yapıyom eşim yapıyo allah razı olsun bir tane arkadaşım var kardeş gibiyiz onunla ikigünde bir gelip işlerimi hallediyo sag olsun birde utanmadan gelirim diyo ondan gelen hayır allahtan gelsin demimafoldumben

azracım canım kusura bakma işim vardı çıkmak zorunda kaldım sana rahim filmi çatirdinmi doktordar ne diyo dicektim bide rahim filmi çektirince tüpler açılıyomuş eşin test felan verdimi oda çok önemli

canım çektirdim kanal flmi her iki tüpümde kapalı geçiş yokkanal flmi çektirmeyle açılmıyor tüpler keşke açılsaydı 2 deyil 10 kere çektirir o acıya katlanırdım eşiminde sprmlerinde sorun var az sperm gerci çocuk olacak kadar yeterlide 1 sefer yaptırabildim tüp bebek tutmadı şimdide işte sogan kürü kırk kilit otu deniyorum ama umudum yok bi kere daha düşünüyoruz tüp bebek şu bitklerle yapılanlarıda bi deneyeyim 2 3 ay sonrasında bakacaz artık borç harç yapmaya çalışacaz ilk denemyi süleymaniye dogum evinde yapmıştım 3 sene olacak bu sefer yaparsam başka bi merkesde düşünüyorum canım korkuyorumda canım ya tutmazsa daha çok üzülecem ilk denememim sonucu başarısız oldu uzun süre atamadım üstümden zor toparlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…