ah canım seninde başın sag olsun bebem ya yok kız haber dinlemiyom ben pisiklojim bozuluyo benim eşim seyrettirmiyomafoldumben
nette sorun var bu gün sanırım
kizlar ben duayi okudum rabbim kabul eylesin
boş ver öyle insanları bebem ya sen kırılmışın kimin umrunda dedigin gibi belki kötü düşünmemiştir sana öyle gelmiştir insan çok alıngan oluyo bacım bak sana ne dicam eltim çocugu dogurdu kaynanamlara geldi bebek 5 aylık falan işte bende ordayım oda orda kaldı bebek sebepsiz yere aglamaya başladı kayınpeder bu nasıl çocuk dedi neden aglamıyo dedi bebek başladı aglamaya susturana aşkolsun anlıcagın eltim bebegin altını açıyodu kız dedim kilo al mış maşşallah de yengesi nazar degecek dedi bende nazarım deymez merak ettme dedim bunlar çocugu susturamadı her neyse hastaneye gittiler eşimde gitti kaynanama dedimki acaba benimmi nazarın deydi dedim kendimi çok suçladım kayınpederim yokmıu adam o lafı dedi çocuk susmaz sabaha karsı geldiler eve herneyse sabah oldu kahvaltı yaptık kurban bayramı ogün tabi eltimin babası almaya geldi arabayla bebegi uyuttu kaynanamla ben varım odada dedim ne güzel uyuyo bebek kaynanamın bana bir bagırması varmış sormayın yemin ediyorum yerimde sıçradım demezmi bana öyle deme nazarın deyecek dedi ne kadar agladım o lafına senin gibi hiç istifimi bozmadım odaya gittim aglamaya başladıom dedim allahım banada ver çok agırıma gidiyo milletin ignelıyıcı lafları dedim mafoldumbenmafoldumben benbim duydugun lafların yanında seninki sönük balon gibi kalır vallahi şimdi hamileyimya beni bir görsem el üstünde tutuyolar beni uyuzlar ne olcekmafoldumben:mymeka::mymeka:
zeyncim,boncuğa özelden yazar mısın canım okuduğunu,biz listeyi yapamıyoz,oda geçmişi okuyamıyo,arada karışmasın diye.
geldim ama gidiyorum kızlar,hepinizi öpüyorum,dua edin bana.
opuyorumnanaktanDERDANUR ıyımm canım sagoll Allah razı olsunn canımm
kıslar ben cıkıyorumm yarın dr randevumuz var dualarınızı beklıyorumm kıslar nolrr tamam mı ınsallh ıyı haberlele gelrımmm
YELİZİN duasını da okudum ben kıssalr haberınız olsunn hadi hoşçakalınn...
opuyorumnanaktanDERDANUR ıyımm canım sagoll Allah razı olsunn canımm
kıslar ben cıkıyorumm yarın dr randevumuz var dualarınızı beklıyorumm kıslar nolrr tamam mı ınsallh ıyı haberlele gelrımmm
YELİZİN duasını da okudum ben kıssalr haberınız olsunn hadi hoşçakalınn...
iyi dileklerin için allah razı olsun ogluma hamileyken ondada düşük riskim vardı yattım kaynanama dedim anne evi temizlesen yemek yapsan filan kadın gelmedi bile temizlık yapılıcak deyincede evini afedersin pokmu götürüyo dedi kapımı bile açmadı ilkinde yanımda yoktu hiç yardımı olmadı şimdi pişkin pişkin bana işin olursa çagı gelirim diyo kimseye minnetim yok helede ona kendi işimi kendim yapıyorum diyorum rabbim beni koru bebegimi kolla kimseye minnet etmiyim dedim çok şükür kendi işimi kendim yapıyom eşim yapıyo allah razı olsun bir tane arkadaşım var kardeş gibiyiz onunla ikigünde bir gelip işlerimi hallediyo sag olsun birde utanmadan gelirim diyo ondan gelen hayır allahtan gelsin demimafoldumbenah canım kıyamam sana aglattın beni neden nazarın deycekmiş bizlerin nazarı deymez canım bu insanlara bi anlam veremiyorum sen kalbini ferah tut canım . işte bu insanların böyle yapmaları ne kadar yaralıyo anlamıyorlar kimse ne oldum demesin ne olacagımdiye düşünmeli bizim çocumuz olmuyor diye başkalarının çocukalrına nazarmı deydircez biz çocukları seviyoruz deymez nazarımız nazar ettin diyenin nazarı deymiştir kalpleri fesat insanlar üzme canım sen kendini allahımm vermiş bak gönlünün muradını inşallah saglıkla sıhhatle kucana alırsın bizde severiz yegenimizi demi izin verirsen rabbim seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun
azracım canım kusura bakma işim vardı çıkmak zorunda kaldım sana rahim filmi çatirdinmi doktordar ne diyo dicektim bide rahim filmi çektirince tüpler açılıyomuş eşin test felan verdimi oda çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?