Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sagol aleynam yasmıssın ben gormemısımm bende ıyı olmaya calısıyrmm balımm ne olsunn beklıyoruz bakalımm yarın gıdıcez dr hayırlısı Allahtan

canımm benım bende senın gıbi boyle seylere ck takılıyodum eskıden ama sımdı kımın ne soyledıgı umrumda bıle degıll hem ablanmıs belkım senı kırmak ıcın oyle yapmamıstr aklına bıle gelmemıstr senı kırabılecegı o yuzden sempatiksalakcinniuzme kendını canımm hersyın hayrlısı ben ıkı gunde daha cok sabretmeyı ogrendımm ınsan ılk anda kaldıramıyo sırtladıgı yuklerı ama zamanla alşıyo bende RAbbımden yardım ıstyrumm sabır ıstyrumm ınsallh en kısa zamanda bebeklrımz olurr oyle temnnı edıyrumm herseyınn hayırlısı guzelımm...

selam canlarım nasılsınız
çok işim var bi selam vereyim dedimm herkesler iyidir inşallah
opuyorumnanaktan

slmm yelıszımm ıyı olmaya calısıyrm kendı adıma
canım senın ıçin okunuyrmus bugun galıba bana 13 tane yasılmıs okuycm sımdı namazdan sonra eklersınız canımm bıttı say Rabbım kabul etsın ınsalhh yelizimm..

canım benim üzülme insan alıngan oluyo evet haklıısn ben eşim bazaen yeğenlerini severken bile üzülüyorum ama herşey geçicek rabbimin izni ile sanada dua okuruz belki rabbim burayı vesile kılar herşey tesadüf değildir hayatta belki birimizin duası kabul olurda alıveririsin kucağına sıkma canını

acısı taze bebem ya çok agladım sabah ama stres yasak bana kendimi tutamıyorum çok üzülüyorum malesef allah mercimegimi korusun ne deyimmafoldumben:Saruboceq:

işte canım bazen çok hassas olabiliyor insan gerci oda sonra anladı hatasını allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım inşallah bizlerde hayırlısıyla tez zamanda bebişlerimizi alırız kucamıza hayırlısı canım

sevtun Allah rahmet eylesın canımm mekanı cennet olsun babnın
ya olumler cok acı
bısde dun buyuk halamın kızı ve torunu kaybettık bursa bandrma yolu uzerınde arabnın tupü patlamış belkım duymussunzdr haberlerde falan 5 kısı ölmüstu Rabbım mekanlarını cenne eylesın canımm gerıde kalanlarada sabır versınn

boş ver öyle insanları bebem ya sen kırılmışın kimin umrunda dedigin gibi belki kötü düşünmemiştir sana öyle gelmiştir insan çok alıngan oluyo bacım bak sana ne dicam eltim çocugu dogurdu kaynanamlara geldi bebek 5 aylık falan işte bende ordayım oda orda kaldı bebek sebepsiz yere aglamaya başladı kayınpeder bu nasıl çocuk dedi neden aglamıyo dedi bebek başladı aglamaya susturana aşkolsun anlıcagın eltim bebegin altını açıyodu kız dedim kilo al mış maşşallah de yengesi nazar degecek dedi bende nazarım deymez merak ettme dedim bunlar çocugu susturamadı her neyse hastaneye gittiler eşimde gitti kaynanama dedimki acaba benimmi nazarın deydi dedim kendimi çok suçladım kayınpederim yokmıu adam o lafı dedi çocuk susmaz sabaha karsı geldiler eve herneyse sabah oldu kahvaltı yaptık kurban bayramı ogün tabi eltimin babası almaya geldi arabayla bebegi uyuttu kaynanamla ben varım odada dedim ne güzel uyuyo bebek kaynanamın bana bir bagırması varmış sormayın yemin ediyorum yerimde sıçradım demezmi bana öyle deme nazarın deyecek dedi ne kadar agladım o lafına senin gibi hiç istifimi bozmadım odaya gittim aglamaya başladıom dedim allahım banada ver çok agırıma gidiyo milletin ignelıyıcı lafları dedim mafoldumbenmafoldumben benbim duydugun lafların yanında seninki sönük balon gibi kalır vallahi şimdi hamileyimya beni bir görsem el üstünde tutuyolar beni uyuzlar ne olcekmafoldumben:mymeka::mymeka:

amin canım inşallah dün gece hepimize dua ettim canım allahım hepimize nasip etsin inşallah hayırlısını saglıklısını nasi etsin rabbim ellerimizi boş çevirmesin kurban oldugum rabbim

ah canım seninde başın sag olsun bebem ya yok kız haber dinlemiyom ben pisiklojim bozuluyo benim eşim seyrettirmiyomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…