mrb kızlar nasılsınız?
derdanur geçmişteydim dedim olmucak böle bi dalıyom geçmişe kaybolup gidiyorum ya bide daha acemiyim dün gece deli oldum msn yazacam sürekli şifre sordu nik sordu yazıyom gene soruyo en son şükür yazabildim bunu kullanmanın kolay yolu nedir canım ya yazılan msjları anında nasıl görebilirim ben daha önce hiç topikte yazmadım böyle forumlara girip üye olmadan falan yorumları okuyordum burayı gördüm gene böyle dolaşırken ilk defa üye oldum dedim nedir ne deyildir bide canım istedim arkadaşlarım olsun benle aynı şeyleri yaşayan çünkü yaşamayanlar bilmiyor be gülüm bazen insanın kendi ailesi bile anlamıyor bizim halimizi cumartesi çok üzüldüm mesela çocuckları inanılmaz çok seviyorum arkadaşlarım var 3 tane cocularına beni cici anne yaptılar hepside elime dogdu sayılır hepsinin dogumlarında bulundum sonrasındada bakımlarında tabikii hep ben gidip yıkıyordum minnacık bedenlerini cumartesi ablma kırıldım biraz onun bebişleri var canım ikizler 15 sene sonra dünyaya geldiler bi oglu var 15 yaşında bunlar 15 sene sonra piyangodan çıktı gibi bişey oldu keçi boynuzu mahsülü diyorum ben onlara :)üst katımda büyük ablam var ona geldiler oturmaya bende kızı aldım aşagıya benim eve kaçırıyodum tam kapıdan çıkacam ablam dediki götürme bez alacam altını deyicem hemen bıraktım canım çok agrıma gitti sonra gelir alırsın dedi ben merdivenleri inerken agladım bakmadım arkama girdim kapıyı kapattım şuanda dayazarken aglıyorum çok doluyum eimde evdeydi gittim hemen banyoya girdim orda agladım anlamasın diyede duş aldım ama anladı tabi eşim duştan sonra gözlerimi şiş görünce sordu noldu diye yok bişey dedim o ara baktım ablam sesleniyo yukardan eşime dedim sen çık bak beni duşta dersin açtı kapıyı kızı bıraktı kapıdan ama o an okaar çok agrıma gittiki anlatamam belki kırılabilcemi düşünmedi ama çok kırıldım
selam canlarım nasılsınız
çok işim var bi selam vereyim dedimm herkesler iyidir inşallah
opuyorumnanaktan
derdanur geçmişteydim dedim olmucak böle bi dalıyom geçmişe kaybolup gidiyorum ya bide daha acemiyim dün gece deli oldum msn yazacam sürekli şifre sordu nik sordu yazıyom gene soruyo en son şükür yazabildim bunu kullanmanın kolay yolu nedir canım ya yazılan msjları anında nasıl görebilirim ben daha önce hiç topikte yazmadım böyle forumlara girip üye olmadan falan yorumları okuyordum burayı gördüm gene böyle dolaşırken ilk defa üye oldum dedim nedir ne deyildir bide canım istedim arkadaşlarım olsun benle aynı şeyleri yaşayan çünkü yaşamayanlar bilmiyor be gülüm bazen insanın kendi ailesi bile anlamıyor bizim halimizi cumartesi çok üzüldüm mesela çocuckları inanılmaz çok seviyorum arkadaşlarım var 3 tane cocularına beni cici anne yaptılar hepside elime dogdu sayılır hepsinin dogumlarında bulundum sonrasındada bakımlarında tabikii hep ben gidip yıkıyordum minnacık bedenlerini cumartesi ablma kırıldım biraz onun bebişleri var canım ikizler 15 sene sonra dünyaya geldiler bi oglu var 15 yaşında bunlar 15 sene sonra piyangodan çıktı gibi bişey oldu keçi boynuzu mahsülü diyorum ben onlara :)üst katımda büyük ablam var ona geldiler oturmaya bende kızı aldım aşagıya benim eve kaçırıyodum tam kapıdan çıkacam ablam dediki götürme bez alacam altını deyicem hemen bıraktım canım çok agrıma gitti sonra gelir alırsın dedi ben merdivenleri inerken agladım bakmadım arkama girdim kapıyı kapattım şuanda dayazarken aglıyorum çok doluyum eimde evdeydi gittim hemen banyoya girdim orda agladım anlamasın diyede duş aldım ama anladı tabi eşim duştan sonra gözlerimi şiş görünce sordu noldu diye yok bişey dedim o ara baktım ablam sesleniyo yukardan eşime dedim sen çık bak beni duşta dersin açtı kapıyı kızı bıraktı kapıdan ama o an okaar çok agrıma gittiki anlatamam belki kırılabilcemi düşünmedi ama çok kırıldım
canım ya başın saolsun allah rahmet eylesin zor bi durum biliyorum ben 7 yaşımda kaybettim babamı çokk özlüyorum o özlem bitmiyor canım üzme kendini
kimse yokmu şimdi bende çıkıyım bari sevtun kııız nerdesin ağlattın beni üzülme dicem ama ne kadar etkili oluru zaten bugün biri bi dokunsa ağlıyorum sende üzme canını bebeğini düşün canım benim neyse girerim yine önce bi çamaşırları hallediyim duamıda okuyum görüşürüz zaten anlamadım bi gün oluyo tam diyorum başladı bitiyo bi gün olmuyo dün gece oldum biraz bugün yok gene abdest alıp okuyum başlamadan
canımm benım bende senın gıbi boyle seylere ck takılıyodum eskıden ama sımdı kımın ne soyledıgı umrumda bıle degıll hem ablanmıs belkım senı kırmak ıcın oyle yapmamıstr aklına bıle gelmemıstr senı kırabılecegı o yuzden sempatiksalakcinniuzme kendını canımm hersyın hayrlısı ben ıkı gunde daha cok sabretmeyı ogrendımm ınsan ılk anda kaldıramıyo sırtladıgı yuklerı ama zamanla alşıyo bende RAbbımden yardım ıstyrumm sabır ıstyrumm ınsallh en kısa zamanda bebeklrımz olurr oyle temnnı edıyrumm herseyınn hayırlısı guzelımm...
selam canlarım nasılsınız
çok işim var bi selam vereyim dedimm herkesler iyidir inşallah
opuyorumnanaktan
işte canım bazen çok hassas olabiliyor insan gerci oda sonra anladı hatasını allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım inşallah bizlerde hayırlısıyla tez zamanda bebişlerimizi alırız kucamıza hayırlısı canım
canım benim üzülme insan alıngan oluyo evet haklıısn ben eşim bazaen yeğenlerini severken bile üzülüyorum ama herşey geçicek rabbimin izni ile sanada dua okuruz belki rabbim burayı vesile kılar herşey tesadüf değildir hayatta belki birimizin duası kabul olurda alıveririsin kucağına sıkma canını
sevtun Allah rahmet eylesın canımm mekanı cennet olsun babnın
ya olumler cok acı
bısde dun buyuk halamın kızı ve torunu kaybettık bursa bandrma yolu uzerınde arabnın tupü patlamış belkım duymussunzdr haberlerde falan 5 kısı ölmüstu Rabbım mekanlarını cenne eylesın canımm gerıde kalanlarada sabır versınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?