TAM GÜNÜNÜ SÖYLEKİ 12 DERKEN HANGİ 1212 de bitmesi lazım bacım ben başka dualarda okuyorum yetiştiremem diye korkuyorum benim için çok önemli ilk senesi babacıgımın babacım sevinir belki yavrum beni düşünüyo diye bunu bari yapıyım demi
mafoldumben
2,5 senelik evliyim ilaç igne fayda etmedi polikistikover var bende yumurta gelişimi olmuyo çok zor rabbim aratmasın kimseye senin neyin var arkadaşım
canım 500lük tesbihim var 4 kere dönerim onu sen tam olarak nasıl okucaz onuda yaz not alayım unutmayayım imameleri canım allah kabul etsin nasılsın bu arada canım
hoşgeldin canım yoktun coktandıriyi geceler kızlar ebrarım gelmiş ama kaçırdım galiba maşallah hamileler çoğalmış rabbim devamını getirsin inşallah :Saruboceq:
temmusun 12 de bitmesi lazım canım yani daha vakit var yani kelimeyi tevhit çok mubarek bir duaymış hoca dedi ölen insana okununca ruhu şad olurmuş mutlu olurmuş yani babacıgımı bende mutlu etmek istiyorum yanimafoldumben
hoşgeldin canım yoktun coktandır
tamam ozamn ben okurum sana bildirip tekrar alırım canım
TAM GÜNÜNÜ SÖYLEKİ 12 DERKEN HANGİ 12
canım bende 2 buçuk yıldır iolmuyo bizim sorum eşimden kaynaklı galiba
İNŞALLAH RABBİM kimseye aratmasın
aşılama falan yaptırdın mı peki
hoşgeldin canım yoktun coktandır
sağolasın ben aşılama yaptım tutmadı ya hiç giresim olmadı arada baktım ama yazmadım işte moraller sıfır ne olsun..
bende öyleydim ama artık bir anne adayıyım rabbime çok şükür:Saruboceq:polikistikover li olan arkadaşlarımız kimse bana dönsün dertleşelim
sevtun hiç selam yok hayırdır canım?ayran içip ayrımı düştük?
nurum selam canım nasılsın ?özledim seni görüşemiyoruz hiç yaa
azra hoşgeldin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?