tamam canımtemmus 12 sine kadar canımALEYNA 84:a015:
bazı dr AZ diyo bazısı iyi diyo bazısı sınırda cıkmış diyo yani ende ne diycemi bilmiyorum canımaleyna sorun eşimde galiba demişsin doktora gittinizmi bari ne dediler??
AMıN ıNŞALLAHSAG OL ŞıMDıDEN ALLAH RAZI OLSUN CANIMolumunekankayizsmile
NE AMELıYATI OLUCAN ONU ANLAMADIN AMA ıGNELER ıŞE YARIYO BıLDıYıMyaptırmadım çünkü yumurta gelişimi olmayınca yapamadı doktorum ameliyat dedi bende olmak istemedim ameliyat puregon var göbekten igne yaptım yumurta gelişimi için
hoşgeldin canım yoktun coktandır
sağolasın ben aşılama yaptım tutmadı ya hiç giresim olmadı arada baktım ama yazmadım işte moraller sıfır ne olsun..
HıÇ KAFANA TAKMA BENDE YAPTIRDIM BENıMDE OLMADI 1 SENE ÖNCE ONUN ŞANSI NORMAL ıLıŞKıDEN BıRAZ FAZLA COK ÜMıT VERMıYOLAR Kı ZATEN AŞILAMAYA
bende öyleydim ama artık bir anne adayıyım rabbime çok şükür:Saruboceq:
önemli değilhoş geldin canım kusura bakma kızlara laf yetiştiriyodumda:kedi:
anladfım canım hayırlısı arada uzak kalmak iyi oluyovalla canım giremiyom girdimmide bakamıyom işte öyle ama aklımdasın hemde ebrar olarak değil öz ismnlen aklımasın ..
sen nasılsın tatildemisin ohh göbüşü doldurda gel :Saruboceq:
iyiyim canım hoşbulduk sende hoşgeldin nasılsın canım
canım çok sevindim duyunca allah en kısa zamanda kucagına almayıda nasip etsin elhamdülillah neler yaptınız hangi tedavilerden geçtin ne tavsiye edersin bana bu konuda
hoş bulduk kuşum derinim..
aleyna ilkin eşimde sperm sayısı düşüktü çok ağladım sızladım ama hamdolsun yükseldi yani düzeldi engel olacak bişey yok, ama bu sefer sebepsiz inferliteye girdik biz tüp yaplaım dedi doktor ama şu an yapamayız inş kısa zamanda para denkleşip yaptırmak istiyom yaş geçiyor buda beni üzüyor((
derinim napıyım yaa baktım selam almadılar üzüldüm yani neyse dalmışlar arkadaşlar önemli değil
iyi yaptın kuzum azcık laflıyalım yaa
KIZ NE YAPTINIZ YÜKSELDİ HELE BANA DE BENDE YAPIYIM İNŞALLAH gerek kalmaz tüpe eşinde sorun kalmadıysa yakında hamile kalırsın canım demedi deme
klava: getirtmeyin beni yanınıza kırk yılın başı adamı uyuttum sizde çıt yok he:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?