Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

konu ilen alakalı değil ama şu avatarın yanına yazıyı nereden yazıyorduk unutmuşum kızlar yaww bi deyin bana:)

okumak isteyen olursa 11 kadar okusun açık olursa bened tamamlamaya başlarım şimdiden okuyanlardan allah razı olsun şimdiden özelden okuyunca bana bildirin yazayım :a015:

temmus 12 sine kadar canımALEYNA 84:a015:
tamam canım
aleyna sorun eşimde galiba demişsin doktora gittinizmi bari ne dediler??
bazı dr AZ diyo bazısı iyi diyo bazısı sınırda cıkmış diyo yani ende ne diycemi bilmiyorum canım
sizin sorun ney
SAG OL ŞıMDıDEN ALLAH RAZI OLSUN CANIMolumunekankayizsmile
AMıN ıNŞALLAH
yaptırmadım çünkü yumurta gelişimi olmayınca yapamadı doktorum ameliyat dedi bende olmak istemedim ameliyat puregon var göbekten igne yaptım yumurta gelişimi için
NE AMELıYATI OLUCAN ONU ANLAMADIN AMA ıGNELER ıŞE YARIYO BıLDıYıM

Son düzenleme:
hoş bulduk kuşum derinim..
aleyna ilkin eşimde sperm sayısı düşüktü çok ağladım sızladım ama hamdolsun yükseldi yani düzeldi engel olacak bişey yok, ama bu sefer sebepsiz inferliteye girdik biz tüp yaplaım dedi doktor ama şu an yapamayız inş kısa zamanda para denkleşip yaptırmak istiyom yaş geçiyor buda beni üzüyor ((

hoş geldin canım kusura bakma kızlara laf yetiştiriyodumda:kedi:
önemli değil
valla canım giremiyom girdimmide bakamıyom işte öyle ama aklımdasın hemde ebrar olarak değil öz ismnlen aklımasın ..
sen nasılsın tatildemisin ohh göbüşü doldurda gel :Saruboceq:
anladfım canım hayırlısı arada uzak kalmak iyi oluyo
ben tatildeyim evet inşallah dediğin gibi olur bitanem
iyiyim canım hoşbulduk sende hoşgeldin nasılsın canım

iyiyim tatlım saol

canım çok sevindim duyunca allah en kısa zamanda kucagına almayıda nasip etsin elhamdülillah neler yaptınız hangi tedavilerden geçtin ne tavsiye edersin bana bu konuda

ebegümeci ısırgan otu kaynatıp içtim maydonoz suyu kaynatıp içtin sogan kürü yaptım içtim anlıcagın içmedigim bişey kalmadı:kedi:

KIZ NE YAPTINIZ YÜKSELDİ HELE BANA DE BENDE YAPIYIM İNŞALLAH gerek kalmaz tüpe eşinde sorun kalmadıysa yakında hamile kalırsın canım demedi deme

derinim napıyım yaa baktım selam almadılar üzüldüm yani neyse dalmışlar arkadaşlar önemli değil
iyi yaptın kuzum azcık laflıyalım yaa

KIZ NE YAPTINIZ YÜKSELDİ HELE BANA DE BENDE YAPIYIM İNŞALLAH gerek kalmaz tüpe eşinde sorun kalmadıysa yakında hamile kalırsın canım demedi deme

ohooo neler yapmadımki ebra ve derin bilir çok taktım çok..
öncelikle incir kürü buna çok inanıyorum allahın izni ile kuru inciri al yıka kavanoza koy üzerine geçene kadar zeytinyağı koy sabah akşam yesin, incirde zeytinde kur anı kerimde geçiyor şifadır bunlar..
sonra ginseng ballı macun var aktarlarda onu yedi eşim hemde kavanoz kavanoz bide aktara macun yaptırmuştık onuda yedi, keçiboynuzu pekmezi kaşık kaşık yedi, birde bitkisel bi hap var onuda aktar verdi tribulus ( devecdikeni) hapıymış şimdi googleden arat bulursun..
işte bunlar canım eşim yemezdi kavga gürültü yalvara yakara yedirdim..
hatta en son 24.5 milyondu aşılama için gittik 35 milyon hareketlilikte% 60 çıktı hemde 1 ay içinde ben bunu incir kürüne bağlıyorum..
kimi gördü isem üstüne basa basa diyorum yapın kocanız yesin...
çok uzattım ama çok çektim ağladım bundan başka sorunmuz yok şimdi ama yinede kalamıyom mafoldumbenmafoldumben

kızlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçıyorum
görüşemediğim arkadaşlara selam .belki daha sonra yine uğrarım hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…