ebegümeci ısırgan otu kaynatıp içtim maydonoz suyu kaynatıp içtin sogan kürü yaptım içtim anlıcagın içmedigim bişey kalmadı:kedi:
allah razı olsun 10 senelik hasret biiti çok şükürolumunekankayizsmilehamilemisn çok sevindim hayırlı olsun:)
normal yollamı hamile kaldın aşılama mı doktor neler yaptı nasıl içecegiz bu bitkileri
allah razı olsun 10 senelik hasret biiti çok şükürolumunekankayizsmile
ohooo neler yapmadımki ebra ve derin bilir çok taktım çok..
öncelikle incir kürü buna çok inanıyorum allahın izni ile kuru inciri al yıka kavanoza koy üzerine geçene kadar zeytinyağı koy sabah akşam yesin, incirde zeytinde kur anı kerimde geçiyor şifadır bunlar..
sonra ginseng ballı macun var aktarlarda onu yedi eşim hemde kavanoz kavanoz bide aktara macun yaptırmuştık onuda yedi, keçiboynuzu pekmezi kaşık kaşık yedi, birde bitkisel bi hap var onuda aktar verdi tribulus ( devecdikeni) hapıymış şimdi googleden arat bulursun..
işte bunlar canım eşim yemezdi kavga gürültü yalvara yakara yedirdim..
hatta en son 24.5 milyondu aşılama için gittik 35 milyon hareketlilikte% 60 çıktı hemde 1 ay içinde ben bunu incir kürüne bağlıyorum..
kimi gördü isem üstüne basa basa diyorum yapın kocanız yesin...
çok uzattım ama çok çektim ağladım bundan başka sorunmuz yok şimdi ama yinede kalamıyom mafoldumbenmafoldumben
vallamı neden olmuyorduki ay çok uzun sene ama olmuş işte rabbimm bizlerede nasip etsin inşallah.
ben onu denedim 1 kutu bitti ama olmadı canımaleyyna preseedi duydunmu topiğine bak ben onu almak şstedim ama sipariş ettiğim halde gelmed.
sonra aşılama oldum tutmadı onu tekrar almak istiyorum onunla hamile kalan çok kişi var, bakalım bide bunu deneyeyim.
kızlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçıyorum
görüşemediğim arkadaşlara selam .belki daha sonra yine uğrarım hepinize iyi geceler
canım inciri yaptım eşim yiyemedi kız
onu deyişik tatlandıramazmıyım acaba
o dediklerinide soruyum aktarcıya
sagol canım bilgi verdiyin için
yook yesin günde bir defa aslında ama ben sabah akşam yedirdim zorla kavga ede ede ama bak şimdi eşim kendi istiyor yapda başlayayım dedi, çünki kendide gördü faydasını...
geçen bi arkadaşa demiştim, oda almış malzemeyi ama tembellikden yapmamış, üstelik onlarda 1 tane canlı sperm bulmuşlar, kıza kızdım aldım malzemeyi benyaptım yedir dedim, dedim ya ben duydum sayınız düşük dediler kahroldum arabada hem ağladım hem gittim milletin bana bakmasına aldırmadım, ama geçti şükür bide kendiliğinden kalsam..
inşallah sende görürsün faydasını:Saruboceq:
AMİN inşallah nurunacım İNŞALLAH
SEN ECZANEDEN AL HMN VERİYOLAR BEKLEME HİÇ KIZ
ben çıkıyorum size iyi aksamalr
şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?