Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleyyna preseedi duydunmu topiğine bak ben onu almak şstedim ama sipariş ettiğim halde gelmed.
sonra aşılama oldum tutmadı onu tekrar almak istiyorum onunla hamile kalan çok kişi var, bakalım bide bunu deneyeyim.

canım inciri yaptım eşim yiyemedi kız
onu deyişik tatlandıramazmıyım acaba
o dediklerinide soruyum aktarcıya
sagol canım bilgi verdiyin için

aleyyna preseedi duydunmu topiğine bak ben onu almak şstedim ama sipariş ettiğim halde gelmed.
sonra aşılama oldum tutmadı onu tekrar almak istiyorum onunla hamile kalan çok kişi var, bakalım bide bunu deneyeyim.
ben onu denedim 1 kutu bitti ama olmadı canım

ama olan cok sen dene
bende işe yaramadı

ben eczaneden aldım
kızlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçıyorum
görüşemediğim arkadaşlara selam .belki daha sonra yine uğrarım hepinize iyi geceler

güle güle abla

canım inciri yaptım eşim yiyemedi kız
onu deyişik tatlandıramazmıyım acaba
o dediklerinide soruyum aktarcıya
sagol canım bilgi verdiyin için

yook yesin günde bir defa aslında ama ben sabah akşam yedirdim zorla kavga ede ede ama bak şimdi eşim kendi istiyor yapda başlayayım dedi, çünki kendide gördü faydasını...
geçen bi arkadaşa demiştim, oda almış malzemeyi ama tembellikden yapmamış, üstelik onlarda 1 tane canlı sperm bulmuşlar, kıza kızdım aldım malzemeyi benyaptım yedir dedim, dedim ya ben duydum sayınız düşük dediler kahroldum arabada hem ağladım hem gittim milletin bana bakmasına aldırmadım, ama geçti şükür bide kendiliğinden kalsam..
inşallah sende görürsün faydasını:Saruboceq:

hakiki zeytinyag olcak dimi

bide incir normal kuru incir dimi

yani haki olsa daha iyidir değilmi bize köyden getirmişti görümcem birde kuru incir tatlım rabbim şifa versin sebebiniz bu olsun, preseedde bana sebep olsun inşallah..

güzeller size doyum olmuyor ben birazdan çıkarım amma azcık gezineyim herkese iyi geceler herşey dilediğinizce olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…