Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoş bulduk hepinize günaydınlar ben birazdan çıkıcam işim var yarın mercimegi göstermeye gidicam sonra bir ara girerim bu arada benim internet kafayı yedi

kardelencim kendine çok dikkat et doktora gitseydin ilaç verirdi ilk bebekti demi kıznasıl bir duyguymuş bakem agladınmı duyunca

kız bu kocaları ne yapsak benimkini uyuttum dün bekledim gelmedin yazısırdık arkadaşlarda gelmedi az kişi vardık mercimegi doyuruyum ilaçlarımı içiyim mercimegi doktora hazırlamam lazım

analdım canım inşallah iyi haberler alırız mercimekten bende yarın doktora gidicem eşim izin alıcak bugün ansipse

bende çıkıyorum kızlar öptüm hepiniiz iyi bakın kendnize zaten zor duruyorum hastayım biraz moralimde bozuk kötüyüm yani tekrar girersem görüşürüz bi girim dedim güzel haber aldım bakalım darısı başımıza bu günden başladım ağlamya yarın güzel bişey söyler işallah doktor görüşrüz

kahvaltımı yapana kadar konuşalım bakem ne var ne yok görüşmeyeli kız onlar olmasa biz ne yapardık allah başımızdan eksik etmesin
,

allah yardımcın olsun canım rabbim tez zamanda muradını versin bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…