Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

amin didgog cum amininşallah bizede veriri rabbim yardımcınız olsun
sevtuncum işallah duyarsınız kalp atışlarını dualarım seninle canım
sanda merhamba yelicim naber

canlarım hepinizden allah razı olsun yeliz ben sana 56 tane okudum haberin olsun yanlış yazmayın tabloya canım ben çıkıyorum işimi hallediyim arkadaş gelcek gelince yazarım işşallah benim için dua edin ne olur bebegimin kalp atışlarını duyuyum

güle güle canım görüşürz inşalalh duyarsın dualarım seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun

arkadaşım hayırlı olsun inşallah bebeğin senle kalacak kenine iyi bak darısı bizlere :Saruboceq::Saruboceq:

Allahımmm çok çok çok sevindim kardeloşşşş Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin canım benim kızz kalktıgım gibi ne güzel haber bu yaaaa:sm_cool::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: inşallah sorunsuz güzelce geçiricen tatlım hiç korkma..nasıl ögrendigini sormuyom anlatıcam demişsin iyi olda anlatma olsun oyy çok sevindim yaa darısı hepimize kıslarrr.dualarımızla inancımızla herşey çok güzel olacakkkkk
boncugum gelsede listeye eklese kardeloşu yaaa.

kızzzzzzzzzz kardelen cok sevindim ALLAHIM analı babalı büyütsün İNŞALLAH

ama ben sana demiştim mesenede korkma yerleşme kanamasıdır diye

ayyyyyyyyy valla cok sevindim canım tekrar hayırlı olsun darusı biziznm başımıza:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aleynaaaaaaaa kıss bakarsın senin de test erken oldugu için çıkmamıştır belki de sende hamilesindir cnm yaa..inşallah inşallahhhhhh.

derinim ıNŞALLAH kardelenle aynıydık ama dr kesin yok dedi kız bende anlamadım bişe

ama adet sancılarım başladı canım

ama hamile olsam süper olur

acaba kac cıkmış tes sonucu

derinim İNŞALLAH kardelenle aynıydık ama dr kesin yok dedi kız bende anlamadım bişe

ama adet sancılarım başladı canım

ama hamile olsam süper olur

acaba kac cıkmış tes sonucu

ay inşallah canım ya.
bilmiyom testi bende şimdi ögrendim canım msn de konuşmadık hiç..
kız bide amma sakin söylemiş heee normal bişeymiş gibi:roflol: delü şokta zaar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…