işallah be güzelim sen mercimeğimizi doyur iyi bak ona yarında güzel haberler ver teyzesine tamam
ben çatlatma iğnemi falan oldum bakalım beklemedeyim hayırlısı olur i,nşallah
canlarım hepinizden allah razı olsun yeliz ben sana 56 tane okudum haberin olsun yanlış yazmayın tabloya canım ben çıkıyorum işimi hallediyim arkadaş gelcek gelince yazarım işşallah benim için dua edin ne olur bebegimin kalp atışlarını duyuyum
bu arada eğer gelirseniz haber vereyim,ben hamileyim rabbime şükrolsun ama kanamam olduğu için,belki tutunmaz diye yatmam gerekiyormuş,akşam herif izin vermedi,giremedim,sabahta pc yi yanıma taşıyom diye öldüm tabiki,sizsiz duramam kız.
Allahım hepinize nasib etsin,ben inanıyorum ki,burda edilen dualar sayesinde oldu,yoksa her ay aynı şansım vardı zaten,şimdide bebeğim tutunsun diye duaya ihtiyacım var arkadaşlar,hepinizi çok seviyorum,iyiki sizi tanıdım.opuyorumnanaktan
bu arada eğer gelirseniz haber vereyim,ben hamileyim rabbime şükrolsun ama kanamam olduğu için,belki tutunmaz diye yatmam gerekiyormuş,akşam herif izin vermedi,giremedim,sabahta pc yi yanıma taşıyom diye öldüm tabiki,sizsiz duramam kız.
Allahım hepinize nasib etsin,ben inanıyorum ki,burda edilen dualar sayesinde oldu,yoksa her ay aynı şansım vardı zaten,şimdide bebeğim tutunsun diye duaya ihtiyacım var arkadaşlar,hepinizi çok seviyorum,iyiki sizi tanıdım.opuyorumnanaktan
derinim İNŞALLAH kardelenle aynıydık ama dr kesin yok dedi kız bende anlamadım bişe
ama adet sancılarım başladı canım
ama hamile olsam süper olur
acaba kac cıkmış tes sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?