Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Bende Çıkayım gelırım gene kımse kalmamıŞ gelemezsem hepınıze hayırlı geceler ÖpÜldÜnÜz bı ara gelırım yatırayımda kocıŞı

canım benim yelize 30 tana okudum tekrar 26 tekrar okudum toplam 56 tane oluyo yanlış hesaplamışın canım UGURBOCEGıM BENıM yanlış olmasın arkadaşımızınolumunekankayizsmile

bu arada eğer gelirseniz haber vereyim,ben hamileyim rabbime şükrolsun ama kanamam olduğu için,belki tutunmaz diye yatmam gerekiyormuş,akşam herif izin vermedi,giremedim,sabahta pc yi yanıma taşıyom diye öldüm tabiki,sizsiz duramam kız.
Allahım hepinize nasib etsin,ben inanıyorum ki,burda edilen dualar sayesinde oldu,yoksa her ay aynı şansım vardı zaten,şimdide bebeğim tutunsun diye duaya ihtiyacım var arkadaşlar,hepinizi çok seviyorum,iyiki sizi tanıdım.opuyorumnanaktan

kardelencim tebrikler,, ne güzel yaa,, bi hamiş daha...ohhh ne güzel. inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım...

sağol samyelim,rabbim hepinize nasib etsin,olanlarada sağlıkla sıhhatle kavuştursun mevlam,hem mutlu,hem tedirginim ama bu kadarı olduya,bundan sonrası için daha rahat olcam en azından canım.opuyorumnanaktan

kendini sakın yıpratma ve yat dinlen,, hiç bişey için kalkma yattığın yerden...ki sana sıkı sıkı tutunsun...
bende inanıyorum burda okuduğumuz dualara...

gittin galiba olsun ben halayın başını alıyım tey tey tey :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teyte:teytey: y: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:

kardelennnn inanmıyorum yaaa cnm tbrik ederim maşallahhh çok sevindimm yaa
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yaa kardelen ordamısn canım çok sevidim yaa Rabbim yardım etti anlat biraz nasıl öğrendin
canım sağol,rabbim sanada bütün isteyenlerede versin,nasıl öğrendiğimi sonra anlatıcam,biraz kötü öğrendim ve uzun hikaye,şimdi uyumam gerek,ilaç aldım başım dönüyo o yüzden ama herşeyi anlatcam olur mu?opuyorumnanaktan
kardelennnn inanmıyorum yaaa cnm tbrik ederim maşallahhh çok sevindimm yaa
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

çok teşekkürle turkuazım,rabbim sanada nasb etsin inş.aramızda ağzı dualı birileri var demekki,kime dua okunuyosa hamile haberi alıyoz.sizi seviyorum hemde çokkkopuyorumnanaktan

olur canım benim dinlen sen bişey olmasın Rabbim sağlıkla versin kucağına görüşürüz öptüm tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…