hb canım nasılsın işelr güçler duruyo valla gel beraber yapalım kahvaltıyı benimde tek istemiyo canım bişey ama işte biraz atıştırayım dedim sigara altı yapıyom :)
öyle cok teste cıkmayan kanda cıkan sen ihmal etme kan testini yaptır belki gec döllenme oldu onu sen bilemessin ki
aleykümselam hoşgeldin
bende daha yeni kalktım karnım ac ama canım bişe yemek istemiyo ya
bilmiyorum canım yaa yarın bi doktora gidicez eşim izin alabilirse bakalım
inşallah canım ben umudum yok kışında bikez günüm geçti böğle kanamam olmadı ozaman ama sonuında hasta oldum sen güzel haberler veriride sevindirirsin işallah bizleri
iyiyim canım nasıl gidiyor offf nasıl uyumuşum yaw bu saate kadar
olur hemen geliyorum
derdanur,azraaaa sigara içmek yokkkkkkkkkkkkk bebişler nasıl gelecek sonra aaaaklava: bide hamileysenizzzz yazık degilmi
kızlar hadi sizde buyrun gelin kahvaltıya atlatın aleynanın süpürgesine çıkın gelin canlar ben hepiniz için bardakları koyuyorum masaya haydinnn bekliyorum
kızlar hadi sizde buyrun gelin kahvaltıya atlatın aleynanın süpürgesine çıkın gelin canlar ben hepiniz için bardakları koyuyorum masaya haydinnn bekliyorum
boncugum şimdi ezan okundu namaz kılp okurum duamı
kızlar ben kacıyorum sonra gelirim görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
derin canım ben sigara içmem bırak içmeyi içenin yanında oturamama nefes darlığı var bende o yüzden eşim evde bile misafire içirmiyo yoksa ben rahatsızlanıyorum
derin demek kalın belli bardak bende onunla içerim hazırla kız geliyozzzzzzzzzzzzzzucak hızıylan hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?