Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

öyle cok teste cıkmayan kanda cıkan sen ihmal etme kan testini yaptır belki gec döllenme oldu onu sen bilemessin ki

aleykümselam hoşgeldin

bende daha yeni kalktım karnım ac ama canım bişe yemek istemiyo ya

inşallah canım ben umudum yok kışında bikez günüm geçti böğle kanamam olmadı ozaman ama sonuında hasta oldum sen güzel haberler veriride sevindirirsin işallah bizleri

AY AZCIK ıŞ YAPTIM GELDıM GENE Bı BAKAM DEDıM:
KIZ BONCUM ŞıMDı DE 19 MU OLDUM dün az daha 30 okuyacaktım iyiki okumamışım.

derdanur,azraaaa sigara içmek yokkkkkkkkkkkkk bebişler nasıl gelecek sonra aaaaklava: bide hamileysenizzzz yazık degilmi

inşallah canım ben umudum yok kışında bikez günüm geçti böğle kanamam olmadı ozaman ama sonuında hasta oldum sen güzel haberler veriride sevindirirsin işallah bizleri

canım öyle deme UMUDUMUZ ALLAH ALLAHTAN UMUDUMUZU ÜMıDıMıZı

kesmiycez

amin ıNŞALLAH CANIM

Son düzenleme:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ

DERİNSU.....................................................................................1 HAZİRAN
NURUNAYN:.................................................................................10 HAZİRAN
.ASİ...............................................................................................20 HAZİRAN
MAVİ2505.......................................................................................25HAZİRAN
EMOS8935.......................................................................................30 HAZİRAN

TEMMUZ AYI LİSTEMİZ

AZİZE1.........................................................................................1 TEMMUZ
UGURBONCUGUM........................................................................5 TEMMUZ
YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
ALEYNA84....................................................................................10 TEMMUZ
TURKUAZ.....................................................................................12 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
PELİN67......................................................................................15 TEMMUZ
AŞKMEŞK.................................................................................15 TEMMUZ
SAMYELİ26...................................................................................16 TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKİNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGİM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
YELİZ............................................................................................19 TEMMUZ
SEYDA.........................................................................................29 TEMMUZ

HAMİŞLERİMİZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. __7DIN__BITIRDIN......................................................:lepi::lepi:
SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY...................................................................:lepi::lepi:.
KARDELEN5233...........................................................:lepi::lepi:

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCİZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

boncugum şimdi ezan okundu namaz kılp okurum duamı

kızlar ben kacıyorum sonra gelirim görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

derdanur,azraaaa sigara içmek yokkkkkkkkkkkkk bebişler nasıl gelecek sonra aaaaklava: bide hamileysenizzzz yazık degilmi

derin canım ben sigara içmem bırak içmeyi içenin yanında oturamama nefes darlığı var bende o yüzden eşim evde bile misafire içirmiyo yoksa ben rahatsızlanıyorum

derin canım ben sigara içmem bırak içmeyi içenin yanında oturamama nefes darlığı var bende o yüzden eşim evde bile misafire içirmiyo yoksa ben rahatsızlanıyorum

ayy kıs pardon azra dicekmişim karıştırdım canım kusura bakma:)
bende içmiyom hatta bugün eşime kızdım durdum gerçi hergün kızıyomdaalsanaalsanasmile alerjik bronşitim var benimde(

tamam aleynacım bende kaçıcam şimdi..camları bi halledeyim..çamaşır serdim pas pasları attım yıkamaya.tozları aldım...süpürge ve yerleri silmek kaldı bide camlar :

derin demek kalın belli bardak bende onunla içerim hazırla kız geliyozzzzzzzzzzzzzzucak hızıylan hemde

hee kız kendime çayda yapmadım hee bu sabah..kociş yok diye üzgünüm zaten( sabah erken çıktı normalde 12de gidecekti..işyeri bakıyolar arkadasıyla off off bu konuyuda açmıyım şimdi hiç istemiyom ben bu işi yaaa aslında moralim kötü kıslar ama havanızı dagıtmak istemiyom:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…