Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelen hamıleymıs cnm cok sevındım allah analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan
ebrarım dün aradım sonra belkı müsaıt degılsın msj attım cnm senı cok özledık az kaldı kavusmaya
derınım sen nasılsın kuzum bak kıme dua etsek hamıs kalıyo darısı bıze ınsallah bu 3 oldu duadan sonra hamıs haberı almamız

derdanur,azraaaa sigara içmek yokkkkkkkkkkkkk bebişler nasıl gelecek sonra aaaaklava: bide hamileysenizzzz yazık degilmi

yok be bebişim bana gelecegi yok o bebişin normal yolla tüple olsa belki bi ihtimal hamileyim der içmem ama imkansız normal yolla olması gecen ay çok ümitlendim canım mayıs ayında yani sag kasımda bi agrı vardı ve adetim ilk defa 2 gün sürdü tutamadım kendimi almıcam almıcam dedim gittim test aldım yaptım evde kocaman bi negatiffffffffff gene hani dedim belki testte çıkmadı gittim doktoruma baktı bebiş falan yook

noldu canım neden üzgünsün her ne ise sıkma canını güzelim

canım inşallahhh:Saruboceq:
ebuşun kontürü yokmuş fıstıgım söyledi bana.dün msn de konuştuk.şimdide köye geçeceklermiş giremem oradan dedi.

kız ne üçü beya kaçıncı oldu duadan sonra benmi yanlış hatırlıyom:uhm:

buarada burda kafayı yıcem herkes bebiş soruyor bıraz önce esımın nınesı tohumsuz agacı sevmezler yanasmazlar taslarlar dedı cok üzüldüm bıktım artık:gitme:

gemişe bakamadım ben hamilemi kardelenimiz ay canımmm çok sevindimm tüylerim dikn diken oldu rabbim saglıkla sıhhatle kucaa almayı nasip etsin inşallah allahım ikinizide korusun çok sevindimm canımmm benimmm darısı hepimize olsun inşallah hadi bize bi yegen daha geliyorrr

gelicek inşallah bebeklerimiz kaybetme umudunu bana bakmayın ben karaları bağladım bugün

[color="ro[color="purple"]yelız ıcın dua lıstemız
yelız----------------------------------------30bitti
derın---------------------------------------19
aleyna-----------------------------------25
derdanur-------------------------------25bitti
samyelım--------------------------------25bitti
zeyn77-------------------------------------25bitti
sevtun------------------------------------56bıttı
EBRAR----------------------------------30
AZRA--------------------------------------25bitti
TURKUAZ--------------------------------25bıttı
GÖKCEM----------------------------10bıttı
EZGIM----------------------------------13bitti
[/color]
yalblue"]kızlar salı gecesı bıtıcek okuyanlar bana Özelden bıldırsınler[/color]

azracıgım ınsallah fıstıgım darısı senınde basına dua okunucak arkadaslarda azalıyo sırayla hepımız vercez ınsallah güzel haberlerı

buarada burda kafayı yıcem herkes bebiş soruyor bıraz önce esımın nınesı tohumsuz agacı sevmezler yanasmazlar taslarlar dedı cok üzüldüm bıktım artık:gitme:

ayy canım benim boşver ne derlerse desinler bazı insanlar cahil oluyo sanki bizim elimizde rabbim vermezse biz ne yaaplım

canım öyle düşünme ..böyle sanıpta çok hamile kalanlar var ..Allah büyük.o isterse herşey olur biliyosun.
derınım gece gelmeye calısıcam gelemezsem dua ısıne el atarsın dımı fıstıgım
ayy bilmiyom kıs söz vermiyim..ben iyi yapamıyom kafam karışıyo:çok üzgünüm:
noldu canım neden üzgünsün her ne ise sıkma canını güzelim

ay yaa sorma..eşim ve iki arkadası tutturmuşlar ayakkabı magazası açacaklar.
üç ortak yani..ben ortaklıktan nefret ediyorum kendi kesemizi bilmek varken ne gerek var yaa..mis gibi işi var şimdi bunu bozarsa bu işte yürümezse neler olur kestiremiyorum bile..zaten borç içindeyiz bide krediyle mi ugraşıcaz...mafoldumben bişeyi kafaya taktımı yapcak illa..bi kaç kere daha böyle girişimlerde bulundu ben istemedim..diyo hep hevesimi kaçırıyon..ömür boyu böyle yaparsan ben bişey sahibi olamam engelliyosun beni diyo((o yüzden bu sefer üstüne gidemedim fazla çok hevesli çünkümafoldumben biz ne zorluklar çektik de rahata erdik şimdi gene herşeyin bozulmasını istemiyorum((

hiç morelini bozma erkekler kafaya koydunmu yaparlar

sende üzme kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…