ayy kıs pardon azra dicekmişim karıştırdım canım kusura bakma:)
bende içmiyom hatta bugün eşime kızdım durdum gerçi hergün kızıyomdaalsanaalsanasmile alerjik bronşitim var benimde(
ya kızlar sebeke kafayı yedı burda ya bı yazamıyorum
derdanur,azraaaa sigara içmek yokkkkkkkkkkkkk bebişler nasıl gelecek sonra aaaaklava: bide hamileysenizzzz yazık degilmi
hee kız kendime çayda yapmadım hee bu sabah..kociş yok diye üzgünüm zaten( sabah erken çıktı normalde 12de gidecekti..işyeri bakıyolar arkadasıyla off off bu konuyuda açmıyım şimdi hiç istemiyom ben bu işi yaaa aslında moralim kötü kıslar ama havanızı dagıtmak istemiyom:çok üzgünüm:
kardelen hamıleymıs cnm cok sevındım allah analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan
ebrarım dün aradım sonra belkı müsaıt degılsın msj attım cnm senı cok özledık az kaldı kavusmaya
derınım sen nasılsın kuzum bak kıme dua etsek hamıs kalıyo darısı bıze ınsallah bu 3 oldu duadan sonra hamıs haberı almamız
kardelen hamıleymıs cnm cok sevındım allah analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan
ebrarım dün aradım sonra belkı müsaıt degılsın msj attım cnm senı cok özledık az kaldı kavusmaya
derınım sen nasılsın kuzum bak kıme dua etsek hamıs kalıyo darısı bıze ınsallah bu 3 oldu duadan sonra hamıs haberı almamız
yok be bebişim bana gelecegi yok o bebişin normal yolla tüple olsa belki bi ihtimal hamileyim der içmem ama imkansız normal yolla olması gecen ay çok ümitlendim canım mayıs ayında yani sag kasımda bi agrı vardı ve adetim ilk defa 2 gün sürdü tutamadım kendimi almıcam almıcam dedim gittim test aldım yaptım evde kocaman bi negatiffffffffff gene hani dedim belki testte çıkmadı gittim doktoruma baktı bebiş falan yook
buarada burda kafayı yıcem herkes bebiş soruyor bıraz önce esımın nınesı tohumsuz agacı sevmezler yanasmazlar taslarlar dedı cok üzüldüm bıktım artık:gitme:
buarada burda kafayı yıcem herkes bebiş soruyor bıraz önce esımın nınesı tohumsuz agacı sevmezler yanasmazlar taslarlar dedı cok üzüldüm bıktım artık:gitme:
canım öyle düşünme ..böyle sanıpta çok hamile kalanlar var ..Allah büyük.o isterse herşey olur biliyosun.yok be bebişim bana gelecegi yok o bebişin normal yolla tüple olsa belki bi ihtimal hamileyim der içmem ama imkansız normal yolla olması gecen ay çok ümitlendim canım mayıs ayında yani sag kasımda bi agrı vardı ve adetim ilk defa 2 gün sürdü tutamadım kendimi almıcam almıcam dedim gittim test aldım yaptım evde kocaman bi negatiffffffffff gene hani dedim belki testte çıkmadı gittim doktoruma baktı bebiş falan yook
ayy bilmiyom kıs söz vermiyim..ben iyi yapamıyom kafam karışıyo:çok üzgünüm:derınım gece gelmeye calısıcam gelemezsem dua ısıne el atarsın dımı fıstıgım
noldu canım neden üzgünsün her ne ise sıkma canını güzelim
hee kız kendime çayda yapmadım hee bu sabah..kociş yok diye üzgünüm zaten( sabah erken çıktı normalde 12de gidecekti..işyeri bakıyolar arkadasıyla off off bu konuyuda açmıyım şimdi hiç istemiyom ben bu işi yaaa aslında moralim kötü kıslar ama havanızı dagıtmak istemiyom:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?