azracıgım ınsallah fıstıgım darısı senınde basına dua okunucak arkadaslarda azalıyo sırayla hepımız vercez ınsallah güzel haberlerı
[color="ro[color="purple"]yelız ıcın dua lıstemız
yelız----------------------------------------30bitti
derın---------------------------------------19
aleyna-----------------------------------25
derdanur-------------------------------25bitti
samyelım--------------------------------25bitti
zeyn77-------------------------------------25bitti
sevtun------------------------------------56bıttı
EBRAR----------------------------------30
AZRA--------------------------------------25bitti
TURKUAZ--------------------------------25bıttı
GÖKCEM----------------------------10bıttı
EZGIM----------------------------------13bitti
[/color]
yalblue"]kızlar salı gecesı bıtıcek okuyanlar bana Özelden bıldırsınler[/color]
canım öyle düşünme ..böyle sanıpta çok hamile kalanlar var ..Allah büyük.o isterse herşey olur biliyosun.
ayy bilmiyom kıs söz vermiyim..ben iyi yapamıyom kafam karışıyo:çok üzgünüm:
ay yaa sorma..eşim ve iki arkadası tutturmuşlar ayakkabı magazası açacaklar.
üç ortak yani..ben ortaklıktan nefret ediyorum kendi kesemizi bilmek varken ne gerek var yaa..mis gibi işi var şimdi bunu bozarsa bu işte yürümezse neler olur kestiremiyorum bile..zaten borç içindeyiz bide krediyle mi ugraşıcaz...mafoldumben bişeyi kafaya taktımı yapcak illa..bi kaç kere daha böyle girişimlerde bulundu ben istemedim..diyo hep hevesimi kaçırıyon..ömür boyu böyle yaparsan ben bişey sahibi olamam engelliyosun beni diyo((o yüzden bu sefer üstüne gidemedim fazla çok hevesli çünkümafoldumben biz ne zorluklar çektik de rahata erdik şimdi gene herşeyin bozulmasını istemiyorum ((
derınım vallah senın bana kırılman ıcıme oturdu ha zaten aglamaklıyım morelım sıfır:gitme:
analdım canım ama sıkma kendini oda haklı kendine göre risk almayınca olmuyo hiç bişey dilerim hayırlı olur belli olmaz belki çok kazanır rabbim berekt versin hayırlısı ne ise o olsun güzelim
buarada burda kafayı yıcem herkes bebiş soruyor bıraz önce esımın nınesı tohumsuz agacı sevmezler yanasmazlar taslarlar dedı cok üzüldüm bıktım artık:gitme:
canım sakın üzülme ben bu insanları anlayamıyorum ya nedennnn bunu yapıyorlarr ya nedennn nolur üzülme canım benimm olacak seninde bebişinn inşallah allah herşeyin hayırlısını versin canım kendini bilmiyor böyle laf söyleyenler takma canım kafana stres yapma üzme kendini offfff bu bizim suçumuz deyilll bunu anlayamıyorlarrr bu allahtan gelen bişey rabbim sınıor bizi buda bi imtahan rabbim ol derse olacak biz ne yaparsak yapalım rabbim verecek olan o ol diyecek ki olsun bunu söyleyen insanın tohumsuz agacı sevmezler diyenin allah korkusu yok allaha inancı yoktur bence sen sakın üzme canım kendini bırak ne derlerse desinler rabbimiz bizimle duyacak sesimizi verecek inşallah
samyelım ezgım derdanur azra baska kım kaldı okunmadık
bende cocuk sahibi olmak istiyorum sıze katılabılırmıyım
ehlenna 313 ayetel kürsü
aynısını diyo eşimde.risk almadan oluyo diyo..sürekli kötü tarafını düşünürsek iş miş kuramam ben diyor..kızarak demiyo hiçbirini konuşuyoruz hep ama bu olay pat diye oldu...kendisi ayakkabıda 8 yıldır..bende ayakkabı işinde 9 yıl çalıştım canım ..ama ortaklık istemiyom ben ondan kızıyorum.yoksa tek istegim kendimize ait bi işimizin olması((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?