Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy kızlar ya işlerim kaldı ben kaçayım müsadenizle..
boncuum gece gelebilirsem yaparım duayı canım inşallah öptüm seni..

eevt canım haklısın ortaklık zor ama anlaşırsan sorun olmaz zaten zamanla ayrılırsınız belki bilmiyorum gerçi benim eşim maaşlı çalışıyo yani hiç işyerimiz olmadı nasıldır bilmem

aman kardeşler bile ortaklıgı beceremiyo yaa.para kazanmaya başlayınca iyilik miyilik kalmıyo bence..bizimde hiç işyerimiz olmadı ama olanları bizzat yakından gördüm yıllarca...korkuyorum hemde çok.hayırlısı neyse o olsun.sagol cnm dinledigin içinŞeniz

ben de üc yıl oldu evlenelı uc hamıleleık gecırdım ıkısını kendı ıstegımızle bırını ıstedıgımız halde kalp atımı olmadı sımdı ıstıyoruz olmuyo

aklı sıra cocgun olmazsa esın senı bırakır dıyo ama bılmıyokı esım benı canından cok sevıyor

yaa bıraksınlar ub işleri yaa Allah kahretmesin bee ne insanlar var.
takma kafana gülüm..bizim eşlerimiz bizi çocuk için almadı..onlar sevgi nedir bilmedikleri için evliligi sadece erkege çocuk vermek sanıyolar boşverrrr Şeniz

olur derınım günede okuruz cabucak bıtıyor zaten sende kib görüşürüz aksam öptüm
ehlena tabıkı cnm hoşgeldın aramıza

güe güle canım görüşürüz ne demek gülüm sizler benim arkadaşlarımsınız seve seve dinlerim rabbim yar ve yardımcınız olsun öptüm

kızlar bende kacım sacım ıslak ıslak oturdum hasta olcam sımdıkaydirigubbakcemile3
sızı cok sevıyorum öptüm hepınızı yıen gelrıım ben derınım duanı gördün dımı 19 tane
hadı boncuk kacar

ehlenacıgım herkese dua dagıtıyoruz bı arkadasımız ıcın dılek dıleyıp ıkıgün ıcerısınde bıtırıyoruz ve duamızı edıyoruz enson

aklı sıra cocgun olmazsa esın senı bırakır dıyo ama bılmıyokı esım benı canından cok sevıyor

biliyomuusn tatlım banada senin bebeğin olmazsa eşin üstüne getiriri dedi kadının biri okadar üzüldüm iki gece uyumadım ben eşimin bana olan sevgisine eminim böle cahilce bişeyi asla yapmaz ama yinede sordum dayanamyıp bana biz bi bedeniz hangimizdeyse fark etmez sende demek bendedir rabbim bana bebk nasip etmediyse hiç kimseden vermez dedi okadar mutlu oldumki

derdanur bu bir gundemı okunuyo

canım ayetel kürsi okuyoruz herkez okuyabileceği kadar alıyo iki gündede bitiriyoruz sonrada burdan arkadaşlarımız duasını yapyo sende almak istersen bu akşam yeni bi arkadalımıza başlıcaz alırsın sonra sanda okuruza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…