Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

allahım bu negüzel bir haber
KARDELOŞUMMMMMM canım arkadaşım çok mutluyum şükürler olsun dualarımız kabul oldu .girer girmez okuyunca bi çığlık attım herkes bana baktı :))kuzum çok çok tebrikler rabbim tamamına erdirsin sağlıkla bol bol dinlen kanamayı takma kafaya herşey güzel olucak demiştim sana .halay için geç kalmış olabilirim ama arkadaşımın halayını çekicem tutmayın beni:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

selam tatlışlar güzel haberi alınca selam vermeyi bile unuttum hepiniz iyisinizdir inşallah .çok öpüyorum sizi

bıde ebrar gıremezse nasıl ögrencez okudugunu bı sen bıde aleyna kalmıs okumayan derınım ben gırmeye calsııcam ınsallah yelızımde hamıs cıkar umarım buay

canım ben okudumki dün akşam yazmıştım ama görmediniz galiba kuzum .akşama giremiycem duada olamıycam yani şimdiden edeyim duamı ben .

ebroşşş yakaladım seni kuşumm:)))
sana kardeloşu söylemek için cagrı atmıştım kıs merak etme...

delü kardeloş hep uyuyom diyodu bak neye çıktı kıs ay çok seviniyom bende.

bi tek alynayla ben kaldık okumadık yaa ben duayı geç de olsa yaparım kuzu.bana 24 yaz listeyi yaparsan.308 olmuş sayı çünkü.

canlarım ben okudum rabbim kabul etsin inşallah yelizime tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin .dualarım hep sizinle bilinki akşam bende yürekten dua edicem burda olamasamda .derinim ve boncuğum kusura bakmayın giremiyorum .size kaşldı herşey ama mükafatı büyük inşallah çok saolun canlarım .rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun

::
:teytey:hopp :teytey:teytey:hopp :teytey:teytey:hopp :teytey:teytey:hopp :teytey:teytey:hopp :teytey:teytey:hopp :teytey:teytey:hopp :teytey: BENDE HALAYDAYIMM

ebroşşş yakaladım seni kuşumm:)))
sana kardeloşu söylemek için cagrı atmıştım kıs merak etme...

delü kardeloş hep uyuyom diyodu bak neye çıktı kıs ay çok seviniyom bende.

selam cano naber?
ya okadar mutluyumki anlatamam .sevinçten çığlıklar attım .canım darısı bize
delüş neler düşünüyodu ne oldu bak şükürler olsun
canım anladım bişey var nete giremedim şimdi dükkana geldim iki dakka gireyim dedim .hemen çıkmam gerek aslında kociş gebertecek beni eyvahedigeldismilekapıda bekliyo köye gidiyoruz .sizi özliycem kuzum

hoşgeldin ebrar nasılsın canım valla bu gün güne güzel başladık canımm kardelen sevindirdi bizii allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah

saol tatlım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
ya sorma bende inanılmaz sevindim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayy tamam canım benim git sen hemen yazamadım bi yandan işleri yapıyom da geç olmadan bitirip çıkıcam anneme...öpüyom kuzu seni görşrüz.

ne demek canım.boncugum giremezse ben yapıcam inşallah . öpüyom seni cnm benim.Şeniz

derinim vaktim yok kuzum listeyi bulursun olurmu hakkınızı helal edin yardımcı olamıyorum .hepinizi çok seviyorum kociş kızmadan kaçıyım .
boncuğum senide öptüm mesajını çok geç aldım şarzım yoktu dönemedim canım kusura bakma

ebroş kaçar herkese selam canlarım hepiniz rabbime emanetsiniz ..
GÖKCEM özledim seni buarada çok öptüm kuzum

saol tatlım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
ya sorma bende inanılmaz sevindim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

iyiyim canım teşekkürler bu gün güne güzel haberlerle başladık inşallah böylede gider :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

YELİZ için dua listemiz.
yelız----------------------------------------30bitti
derın---------------------------------------24
aleyna-----------------------------------25
derdanur-------------------------------25bitti
samyelım--------------------------------25bitti
zeyn77-------------------------------------25bitti
sevtun------------------------------------56bıttı
EBRAR----------------------------------30bitti
AZRA--------------------------------------25bitti
TURKUAZ--------------------------------25bıttı
GÖKCEM----------------------------10bıttı
EZGIM----------------------------------13bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…