Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canımmmmŞeniz bizsizde duramazmışsositosositoay çok sevindik canım yaaa..valla ben hamile olabilecegine hep ihtimal verdim canım.öylede oldu çok şükür.

sonuç 21 demek minicikkkkk:teytey: keseside oluşuyo oyy MAAŞALLAHHHHHH

ezgide sıra,bide test yapcaklar ya,ondan o na okuncaktı,eminim.sonrada samyeli var galiba.
kızlar bide gamzemiz vardı nerelerde kaldı?
ay ebuş beni aradı,canım arkadaşım,çok mutlu oldum,sesinide duymuş oldum böylece.

duramam kız,sizler benim birer parçam oldunuz,rüyama bile girdiniz gece,akşam haber veremediğim için vicdan azabı bilem çektim.
kuzum 21 az mı,daha normal adet günüme var da.6 7 gün vardı.

ne kusuru hayatımm ama zorlama kendini lütfenn pc olayına da çok kızdımm ayrıcaaaa

bende kızdım kendime,şimdi korkudan kıpırdamadan yatıyom ama aslında ne var biliyon mu?rabbim ömür vermediyse pamuklarada sarıp saklasan gene düşer ama inş düşmesin,çok bekledim,çok zahmetler çektim.rabbim hepinize versin.daha tam olarak anlayamıyorum,hissettiğim bişey yok,sadece düşmesin diye koruyorum elimden geldiğince o kadar.

ayyy kardelencimm canımm çok sevindim inanki allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

tüğlerimi diken diken yaptın kardelenimm düşmeyecek inşallah kuzumm rabbim sabrının çabalarının mğkafatını verecek inşallahh

aman yat sakın kalkma

değer normaal hayatımm daha adetine 7 gün var yaniii

yok kardelenim günün bile geçmedi cnm benim deger az anlamında demedim:) minicik yaa ondan dedim kuzuuuuopuyorumnanaktan

kıslar bu arada siz kaynatırken ben balkonu yıkadım geldimzemuszemus

hargn ikiye katlanıyo diye biliyorummm ben burcumda bilirr

hoşgeldin bu arada burcumm

hoşbuldum canımm inanki bnm b u konuda bi bilgim yok kandan baktırmamıştım hiç

kardelen canım tehlikenmi var senin geçmişe bakamadım fazla yorma sen kendini gerek olmadıkça ayağa kalkma uzat ayaklarını yat canım

burcumm hoşgeldin canım nerelerdesin kısssopuyorumnanaktan
didgok sende hoşgeldin canım nevar neyok bakalım?Şeniz

ay kıslar bende kendimi yordum biraz bugün .bi yandan düşünüyom ya bişey varsa diye.bi yandan da diyom amannn olsa çıkardı kan testinde aman saldım yaff yaptım işleri napim..kim yapcak başka dimiboshayallersmile

inş.katlanır yelizcim.bişey anladım ki,dr ve bize verdiği moral ve elektrik çok önemli,şimdiye kadar gittiğim drlar dallalrında uzmanlardı ama bi eksiklik vardı,bilemediğim ama bu dr umuda kimse beğenmezdi(ama sırada bulunmazdı muayene için,o kadar dolu)ben bana moral veriyo,çok ilgileniyo diye devam ettim kim ne derse desin,bu kadar sonuç aldımya,inş.gerisi gelicek,eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…