Duayı bitek aleynacım ve ben okumadık canlar..akşama toplaşın da çok geç olmadan yeliziminde duasını yapalım.
ben kaçtım kıslar işlerim az kaldı sonrada giyinip anneme çıkıcam.tek başıma sıkılırım evde çünkü.öptüm hepinizi.inşallah böyle güzel gider herşey dedigin gibi azracımŞeniz
akşam kaçta yapılacak dua canım ona göre kaçıp geleyim ben duada bulunayım yarın kim için başlanacak bana 50 yazın canım bu akşam yelizin duasından sonra onuda okurum canım
canım kaçta olur bilemiyorum ki valla..inşallah denk geliriz.akşam yemeginden sonra bi ugra sen istersen.yarın da ezgime okuyalım..
kız kardelen çok sevindim vallahi ne kanaması oldu bebem ya yeni galiba
kardelencim kendine çok dikkat et doktora gitseydin ilaç verirdi ilk bebekti demi kıznasıl bir duyguymuş bakem agladınmı duyunca
iyidir seni sormalı kardelene çok sevindim hamileymiş darısı başımıza inşalahhhhhhhhhh
aman allahımm bu ne kadar güzel ir gün bölee kardelenim hamiş mii
çok şükür allahımm
bacım tebrik ediyorumm
arkadaşım hayırlı olsun inşallah bebeğin senle kalacak kenine iyi bak darısı bizlere :Saruboceq::Saruboceq:
Allahımmm çok çok çok sevindim kardeloşşşş Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin canım benim kızz kalktıgım gibi ne güzel haber bu yaaaa:sm_cool::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: inşallah sorunsuz güzelce geçiricen tatlım hiç korkma..nasıl ögrendigini sormuyom anlatıcam demişsin iyi olda anlatma olsun oyy çok sevindim yaa darısı hepimize kıslarrr.dualarımızla inancımızla herşey çok güzel olacakkkkk
boncugum gelsede listeye eklese kardeloşu yaaa.
kızzzzzzzzzz kardelen cok sevindim ALLAHIM analı babalı büyütsün İNŞALLAH
ama ben sana demiştim mesenede korkma yerleşme kanamasıdır diye
ayyyyyyyyy valla cok sevindim canım tekrar hayırlı olsun darusı biziznm başımıza:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kardelen çok sevindim
canım benim Allah tamamına erdirsin inşaallah
kardelen hamıleymıs cnm cok sevındım allah analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan
ebrarım dün aradım sonra belkı müsaıt degılsın msj attım cnm senı cok özledık az kaldı kavusmaya
derınım sen nasılsın kuzum bak kıme dua etsek hamıs kalıyo darısı bıze ınsallah bu 3 oldu duadan sonra hamıs haberı almamız
allahım bu negüzel bir haber
KARDELOŞUMMMMMM canım arkadaşım çok mutluyum şükürler olsun dualarımız kabul oldu .girer girmez okuyunca bi çığlık attım herkes bana baktı :))kuzum çok çok tebrikler rabbim tamamına erdirsin sağlıkla bol bol dinlen kanamayı takma kafaya herşey güzel olucak demiştim sana .halay için geç kalmış olabilirim ama arkadaşımın halayını çekicem tutmayın beni:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
derinim sen tamamlamısın eksiği sağol canım benimmm bende ne yapsam diyodum okusam fazlamı olur diyodumm allah razı olsun arkadaşımm
kardelenim aşağıdasın gel bitsnemm anlat neler olduuu
kızlar hepinize çokkkk teşekkür ederim,dualarınızıesirgemeyin noolur,kanamam olduğu için hala bi korkum var ve yatıyorum,yatarkende yazmak zor oluyo,ama biraz kesilince herşeyi yazıcam,merak ettiğinizi biliyorum ama heyecandan yazarken ayaklanıyorum ister istemez,dün aslında kötü bigün geçirdim önce,sinirleniyorum hatırladıkça,o yüzden biraz daha sakinleşmeyi bekliyorum,bide pc yi yatağa taşırken biraz zorladım galiba,düne göre biraz fazla oldu kanamam,aslında geceden beri bişey yoktu,bende ona güvenmiştim,ilaç verdi dr,inş etkisini gösterir rabbimin izniyle ve dualarınızla.sizi çok seviyorum yaaa,bugün akşama kadar bunu söylemek geliyo içimden.opuyorumnanaktan
oyyy kardeloşş geldiii hoşgeldinnn hamile karuuu neediyon buralarda pc yasak etmedi mi kociş sanaaaaaklava:
kardelennnnnnnnnnnnnnnnnn canımm gel bi konuşalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?