Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben kaçtım kıslar işlerim az kaldı sonrada giyinip anneme çıkıcam.tek başıma sıkılırım evde çünkü.öptüm hepinizi.inşallah böyle güzel gider herşey dedigin gibi azracımŞeniz

Duayı bitek aleynacım ve ben okumadık canlar..akşama toplaşın da çok geç olmadan yeliziminde duasını yapalım.

akşam kaçta yapılacak dua canım ona göre kaçıp geleyim ben duada bulunayım yarın kim için başlanacak bana 50 yazın canım bu akşam yelizin duasından sonra onuda okurum canım

ben kaçtım kıslar işlerim az kaldı sonrada giyinip anneme çıkıcam.tek başıma sıkılırım evde çünkü.öptüm hepinizi.inşallah böyle güzel gider herşey dedigin gibi azracımŞeniz

tamam canım kendine iyi bak güle git git annene öptüm canım bende kalkıp az işlerimi yapayoım bari ara ara bakarım HERŞEY GÜZEL OLACAK

akşam kaçta yapılacak dua canım ona göre kaçıp geleyim ben duada bulunayım yarın kim için başlanacak bana 50 yazın canım bu akşam yelizin duasından sonra onuda okurum canım

canım kaçta olur bilemiyorum ki valla..inşallah denk geliriz.akşam yemeginden sonra bi ugra sen istersen.yarın da ezgime okuyalım..

ahanda ebrarıda derinide kaçırdım kızlar ne okuıyorsunuz ben daha çakmadım kaydirigubbakcemile3
bu akşam bağışlanıyor galiba sure ise ben okuyamamda artık sıradaki arkadaşa okurum, şuraya açıkça yazarmısınız sırada kim var ve ne nekadar okunuyor benide ekleyin sıraya olurmu..

aminn ebrarımm allah kabul etsin inşallah diline sağlık arkadaşımm

okuyan tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorumm allah hepinizdden raı olsun okuyan dn da okuyamayandanda allah hepinizden razı olsunnnn

derinim sen tamamlamısın eksiği sağol canım benimmm bende ne yapsam diyodum okusam fazlamı olur diyodumm allah razı olsun arkadaşımm

kardelenim aşağıdasın gel bitsnemm anlat neler olduuu

olsun kıslar gelemeyende olsa ben duayı eklerim gelen amin diyo nasılsa.
ne demek yelizim yaa.boncugumun pc de sorun vardı dogru dürüst yazamıyom diyodu şaşırmıştır cnm...

nurum şimdi yelizimin duası bitiyo cano bu akşam kısmetse.
ezgiye niyetledim ben ama sırada başkası varsa boncugum söyler bilmiyom yinede.

kız kardelen çok sevindim vallahi ne kanaması oldu bebem ya yeni galiba

kardelencim kendine çok dikkat et doktora gitseydin ilaç verirdi ilk bebekti demi kıznasıl bir duyguymuş bakem agladınmı duyunca

iyidir seni sormalı kardelene çok sevindim hamileymiş darısı başımıza inşalahhhhhhhhhh

aman allahımm bu ne kadar güzel ir gün bölee kardelenim hamiş mii
çok şükür allahımm
bacım tebrik ediyorumm

arkadaşım hayırlı olsun inşallah bebeğin senle kalacak kenine iyi bak darısı bizlere :Saruboceq::Saruboceq:

kardelen çok sevindim
canım benim Allah tamamına erdirsin inşaallah

derinim sen tamamlamısın eksiği sağol canım benimmm bende ne yapsam diyodum okusam fazlamı olur diyodumm allah razı olsun arkadaşımm

kardelenim aşağıdasın gel bitsnemm anlat neler olduuu

kızlar hepinize çokkkk teşekkür ederim,dualarınızıesirgemeyin noolur,kanamam olduğu için hala bi korkum var ve yatıyorum,yatarkende yazmak zor oluyo,ama biraz kesilince herşeyi yazıcam,merak ettiğinizi biliyorum ama heyecandan yazarken ayaklanıyorum ister istemez,dün aslında kötü bigün geçirdim önce,sinirleniyorum hatırladıkça,o yüzden biraz daha sakinleşmeyi bekliyorum,bide pc yi yatağa taşırken biraz zorladım galiba,düne göre biraz fazla oldu kanamam,aslında geceden beri bişey yoktu,bende ona güvenmiştim,ilaç verdi dr,inş etkisini gösterir rabbimin izniyle ve dualarınızla.sizi çok seviyorum yaaa,bugün akşama kadar bunu söylemek geliyo içimden.opuyorumnanaktan

kızlarr yanlışım varsa düzeltim ezgiye okuncaktı dimi yaaa..başkası mıydı yoksa.ama birine okuncak nasılsa..ebuş sanki samyeli demişti yaaa:uhm:

canım yaaa sen iyi ol da gelme gülüm zorlanmaaa.dünde msn de konuşamadık hiç yaa..neyse iyi olunca anlatırsın..boşver sen çık git yat hadi öptüm seni canım.tekrar Allahım analı babalı büyütsün senide miniginide korusun rabbim.aminŞeniz

oyyy kardeloşş geldiii hoşgeldinnn hamile karuuu neediyon buralarda pc yasak etmedi mi kociş sanaaaaaklava:

yatağa taşıdım pc yi,akşam gelince kızcak ama dedim dedim kendi taşımadı,napim,sizsiz duramam ki ben,bide sürekli yatıyom kös kös,görsen yatağın etrafı kablolarla dolu.
sonucu merak eden arkadaşlar sonuç 21.1 ama daha 11 12 gün olduğu için normal olabilir dedi,hatta kese oluşmaya başlamış sanki dedi,çok yardımı oldu bana,herkez tüp derken,o normal denemek istiyorum dedi,bana moral verdi,tabi en büyük moral kaynağım sizisiniz kızlar.

oyy canım benimm rabbim esirgesin kucağına alacağın günler gelsin hayırlısıylaa
bişicikler olmaz allahın izniyle yat dinlen hayatımm
derinim hiç bilmiyorumkii kime okunacağını ben kopuyorum arada geçmişi de okuyamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…