Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derin hoşbuldum canım fazla giremiyorum nete malum yaz geldi artık ya gezmye gidioruz yada misafir gelio ama fırsat buldukça gelicem inşallah

yok kardelenim günün bile geçmedi cnm benim deger az anlamında demedim:) minicik yaa ondan dedim kuzuuuuopuyorumnanaktan

kıslar bu arada siz kaynatırken ben balkonu yıkadım geldimzemuszemus

yok kuzu,sen öyle yazdın diye sormadım,sonucu veren kıza sordum,kağıt elime geçmeden,dr un söylicek dedi,ben kağıdı alınca baktım,hamileyim ya dedim,ne bilsin uzman oldum artık,ama günümün geçmediğinide bilmiyodu,biraz düşük değerin dedi.ben bişey demeden çıktım,onun için sordum.
ay dr agittim kimyasal gebelik mi yoksa dedim,rahmin iyi görünüyo dedi,bakıcaz istirahat dedi ve dediki,ay sen ne çok şey bilen bi hastasın,nelerde bilirmişin falan şakalaştı benle,ne bilsin akşama kadar kk de bu konularda konuştuğumuzu.öyle işte

dreincim iş konusundada eşine fazla bişey deme canım,bizim önümüzdede çok iyi fırsatlar vardı ama eşimin bi hayali vardı ve onun peşine düştü,baktım çok üzülüyo,bende bişey demedeim,tabi bu esnada maddi zorluklar çekiliyo ama bi hayalleri var,ona göre yaşıyolar,sağlık sıhhat olduktan sonra maddi sıkıntılar aşılcak inş.seni çok iyi anlıyorum,hatta en iyi anlıyorum,üzülme olur mu?

kardelencim tekrar tebrik ederim canım bugün beni mutlı eden tek şey senin haberin çok sevindim maşallah diyim nazar değmesin

kızlar,ben çıkıyorum,biraz uyuyim,zaten ilacın etkisi başladı,başımı dönderiyo.öpüyorum hepinizi,dua edin nolur,düşmesin bebeğim.

tebrik eden,benle beraber sevinen büzütün arkadaşlarıma çok teşekkürler tekrardan,inşrabbim hepimizi sağlıkla sıhahtle bebişine kavuşturcak bi gün.

canım kardelenim sagol canım iş konusu beni yıpratıyo biraz ama elimden de bişey gelmiyo..normalde eşim her konuda dinler beni bu konuda da bastırsam vazgeçicek ama üzülmesinide istemiyom çok iyi niyetli çünkü((

canım degerin çok iyi sakın aklına bişey getirme..benim doktorda öyle diyo herşeyi biliyon diye:)
hadi git dinlen tatlım işlerime dlaıyom hemen yazamıyom zate.nannem geberticek çıkamadım evden hala:))

sen zorlama genede,haklı aslında ticarette risk almadan bi yere gelemessin canım.sen destekle,olsun,keşke tek açabilseydiniz ama bigün o da olur inşkız banada ayakkabı lazımdı tam,keşke burda olsaysınız,ilk müşteri ben olurdum..hadi öptümmm

:)) sagol canım destegin için..vallak orkuyom kardelenim yaa riskler beni korkutuyo..para batırma lüksümüz yok şuanda ama anlamıyor.batarsa batsın bu riski alıcam diyo(( istanbulu biliyosun sen beşiktaşta açmak istiyolar bugün dükkanı gördüler begenmiş:çok üzgünüm:

güle güle kardelenim
derinim sende çıkıyosun sanırım sana da güle güle dileyimm dişkkatli ol kuzumm dışarısıda sıcak gibiii

ayy yelizimm evet bugün sıcak canım.Allahtan benim evin buralar esiyo hep:) şuanda tam camın yanındayım yani pc burda..solumda cam acık esiyo çok güzel..ama güneş de yakıyo bi yandan...
anneme minibüsle çıkarım yaa bide onca yokuşu yürümeyim yoruldum zaten

SLMM kızlar nasılsınzz..
KARDELENIM canım tebrık ederımmım balım cok sevındim ya Rabım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallhh...

SLMM kızlar nasılsınzz..
KARDELENIM canım tebrık ederımmım balım cok sevındim ya Rabım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallhh...

selam canımm hoşgeldinn.doktora gittin mi anlat bakalım..ay anlatda çıkacam hemen bi çıkamadım yafff hem işlere yetişiyom hem sizeakannehir
bu arada sana duaya başlıyoz tatlım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…