yok kardelenim günün bile geçmedi cnm benim deger az anlamında demedim:) minicik yaa ondan dedim kuzuuuuopuyorumnanaktan
kıslar bu arada siz kaynatırken ben balkonu yıkadım geldimzemuszemus
canım kardelenim sagol canım iş konusu beni yıpratıyo biraz ama elimden de bişey gelmiyo..normalde eşim her konuda dinler beni bu konuda da bastırsam vazgeçicek ama üzülmesinide istemiyom çok iyi niyetli çünkü((
canım degerin çok iyi sakın aklına bişey getirme..benim doktorda öyle diyo herşeyi biliyon diye:)
hadi git dinlen tatlım işlerime dlaıyom hemen yazamıyom zate.nannem geberticek çıkamadım evden hala:))
sen zorlama genede,haklı aslında ticarette risk almadan bi yere gelemessin canım.sen destekle,olsun,keşke tek açabilseydiniz ama bigün o da olur inşkız banada ayakkabı lazımdı tam,keşke burda olsaysınız,ilk müşteri ben olurdum..hadi öptümmm
sizin yazdıklarınızı okuyıorum öle takılıyorum işte
SLMM kızlar nasılsınzz..
KARDELENIM canım tebrık ederımmım balım cok sevındim ya Rabım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallhh...
kızlar,ben çıkıyorum,biraz uyuyim,zaten ilacın etkisi başladı,başımı dönderiyo.öpüyorum hepinizi,dua edin nolur,düşmesin bebeğim.
bilmiyorum ki işallah bu araad sen neresindeisn istenbulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?