Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ALLAH analı babalı büyütsün İNŞALLAH

aşk meleyi bişey sorucam sen orucu ara vermeden mi tuttun canım bende yapıcam da

tatlım adetime yakın başlamıştım oo ay adet olunca ara verdim mecburen .
ara verebilirsin ard arda tutulacak diye bi zorunluluk yook tatlım :1hug:
amin tatlım sağol allah razı oolsun :Saruboceq:

yaa bence oadetten önce sonra farketmez bence ama peşpeşe tutulması gerektiğini bize söyleyen hoca dır .yinede siz bilirsiniz canlarım..

AŞKMELEĞİM maşallah canım rabbim yavrunu sana bağışlasın .ben oruç işini yaptım ama malesef bana vesile olmadı inşallah arkadaşlarıma olur..:Saruboceq:
paylaştığın için çok saol..

tatlım aslında biraz da kısmet işte vesile olur diye bi çok şey deniyooruz çok şükür bana vesile oldu ama ebrarcım bi arkadaşım var hatta k ya üye önceki ay o tuttu tuttuğu ay hamile kaldı ondan sonraki ay ben tuttum sonuç ortada ama işte tatlım kısmet . başka bi arkadaş bu isimler ile tesbih çekmiş o da hamile bene denemeye değer kızlar kaybedeceğimiz hiç bişey yok hem borçlarımıza da sayılıyo karımız var zararımız yok yerimseniben

yaa bence oadetten önce sonra farketmez bence ama peşpeşe tutulması gerektiğini bize söyleyen hoca dır .yinede siz bilirsiniz canlarım..

tatlım bana ara verme demediler hatta fark etmez dediler ben ara verdim üstelik mecburen o ay adet olunca :sm_confused:
gerisi size kalmış :sm_confused:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LİSTEMIZ

YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZİZE1: 29 MAYIS
İNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ
MIZMIZ: 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZİRAN
DERİNSU : 15 HAZİRAN
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:
AŞKMELEGİ :GÜZEL HAMİŞİMİZ:CüvCüv::lepi::lepi:
YUSNES : İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

doğru canım kısmet meselesi buu .ben çok inanarak yapmıştım hatta o ay adetim geçti bayabii.neyse ben bi test yapıyım dedim baktım ikinci çizgi silik şok oldum elim ayağım boşaldı sonra ertesi gün yine yaptım yoktu zaten sonrada regl oldum.dedim testler bile dalga geçiyo benimle..
bide bize allahın isimlerinin söylenmesi gerektiğini söylemedi hoca .acaba eksiğimiz omu yaa?şimdi aklıma takıldı..

aşkmeleğim tabiki bitanem bencede farketmez inşallah bütün arkadaşlarıma vesile olur...
aleynam yok şuanda tedavi olmuyorum canım.tatile gidip gelince başlıycam inşallah..

aaa o isimler söylenmeden olmaz ablam ya sen tekrardan yap bence istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…