ALLAH analı babalı büyütsün İNŞALLAH
aşk meleyi bişey sorucam sen orucu ara vermeden mi tuttun canım bende yapıcam da
AŞKMELEĞİM maşallah canım rabbim yavrunu sana bağışlasın .ben oruç işini yaptım ama malesef bana vesile olmadı inşallah arkadaşlarıma olur..:Saruboceq:
paylaştığın için çok saol..
yaa bence oadetten önce sonra farketmez bence ama peşpeşe tutulması gerektiğini bize söyleyen hoca dır .yinede siz bilirsiniz canlarım..
kızlar bende müsadenızı ıstıyorum kendınıze ıyı bakın ıyıgeceler öptüma.s.
tatlım aslında biraz da kısmet işte vesile olur diye bi çok şey deniyooruz çok şükür bana vesile oldu ama ebrarcım bi arkadaşım var hatta k ya üye önceki ay o tuttu tuttuğu ay hamile kaldı ondan sonraki ay ben tuttum sonuç ortada ama işte tatlım kısmet . başka bi arkadaş bu isimler ile tesbih çekmiş o da hamile bene denemeye değer kızlar kaybedeceğimiz hiç bişey yok hem borçlarımıza da sayılıyo karımız var zararımız yok yerimseniben
tatlım bana ara verme demediler hatta fark etmez dediler ben ara verdim üstelik mecburen o ay adet olunca :sm_confused:
gerisi size kalmış :sm_confused:
aaaa nereye canım ya gitmeeeolumunekankayizsmile
doğru canım kısmet meselesi buu .ben çok inanarak yapmıştım hatta o ay adetim geçti bayabii.neyse ben bi test yapıyım dedim baktım ikinci çizgi silik şok oldum elim ayağım boşaldı sonra ertesi gün yine yaptım yoktu zaten sonrada regl oldum.dedim testler bile dalga geçiyo benimle..
bide bize allahın isimlerinin söylenmesi gerektiğini söylemedi hoca .acaba eksiğimiz omu yaa?şimdi aklıma takıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?