doğru canım kısmet meselesi buu .ben çok inanarak yapmıştım hatta o ay adetim geçti bayabii.neyse ben bi test yapıyım dedim baktım ikinci çizgi silik şok oldum elim ayağım boşaldı sonra ertesi gün yine yaptım yoktu zaten sonrada regl oldum.dedim testler bile dalga geçiyo benimle..
bide bize allahın isimlerinin söylenmesi gerektiğini söylemedi hoca .acaba eksiğimiz omu yaa?şimdi aklıma takıldı..
bende kalmak ısterdım cnm bgn cok gezdım ayakkabı arkasını vurdu ayagım mahvoldu alsanaalsanasmileagrıdan duramıyorum:1no2: kusurabakma cnm benım olurmuolumunekankayizsmile
aaa o isimler söylenmeden olmaz ablam ya sen tekrardan yap bence istersen
tatlım sen sadece ooruç mu tuttun ki o isimleri suya 21 kez okuyup suya üfleyip orucunu o su ile açmadın mı :uhm:tabi ben bildiğim bütün süreleri de okuyodum içine bi umut diye sen nasıl yaptın bi anlatırmısın tatlım:uhm:
hayırlısı olsun canım bebişin varmı bulantıların?ya ara vermeden okumak yada oruç tutmak iyidir ama farketmez Allah ol dedikten sonra
canım suya hoca okuyup üfledi bizede dediki bunla 7 gün orucunuzu açın .bende tabi dua filan ettimde hani ALLAHIN isimlerini söylemedim canım..
kızlar bugün hıdırellezmiş dogrumu
dilekler kegıda yazılıp gül agacının dibine gömülüyomuş başka topikte okudum
kızlar bugün hıdırellezmiş dogrumu
dilekler kegıda yazılıp gül agacının dibine gömülüyomuş başka topikte okudum
ayy bizim dinimizde böyle birşey yok ya ama yapmak isteyen yapsın sözüm yok ama çok yanlış bence
cnm ben yazdım ya dur tekrar yazim ben aynen böle yaptım kendim yaptım ayrıca hoca felan değil tatlım .
Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
aşkmeleği demek bulantıların var ee bebişin ben burdayım diyor ne güzel bana erkek olcakmış gibi geldi :)))
saol bitanem yazdım .inşallah tekrardan yapıcam..
allahım senden razı olsun minişini sana bağışlasın inşallah..
evet tatlım bebiş şimdiden rahat bırakmıyo.
aaaaaa genel de kız diyorlar cnm sadece benim içimden erkekmiş gibi geçiyo senle beraber sadece 3,4 kişi erkek dedi tabi hayırlı sağlıklı oolması önemli oolan cinsiyeti hiç farketmez:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?