ya kızlar nelerden umut ediyo insan bişey diycem bakalım tuhafınıza gtcekmi.
eşime bi hoca kabeden toprak getirmiş ayrıca zemzem vermiş demişki bunu çok az zemzeme atıp için valla yaptık bizde .yani bebek için toprak içtik yaa..
AŞKMELEĞİM bulantı olması iyidir canım ben ilk hamile kaldığımda hiç bulantım yoktu doktorum her gittiğimde soruyodu bulantın varmı.bende yok olmasımı gerekiyo diyodum tuhaf geliyodu sorması .meğer sağlıklı gebeliklerde bulantı olurmuş.çok olmasada bişeylerden tiksinirmiş insan.sonra bebeğimi kaybettiğimde dedi bana ben bulantın olmamasından şüpheleniyodum zaten diye.sonrakilerde oldu gerçi bende acayip seviniyodum .gerçi nasip değilmiş onlarıda kaybettim..
bunlar geçicek canım azcık sabret inşallah sağlıkla dünyaya gelicek meleğin..
ya kızlar nelerden umut ediyo insan bişey diycem bakalım tuhafınıza gtcekmi.
eşime bi hoca kabeden toprak getirmiş ayrıca zemzem vermiş demişki bunu çok az zemzeme atıp için valla yaptık bizde .yani bebek için toprak içtik yaa..
cümlemizden allah razı oolsun kardeşim inşallah sana ve diğer tüm arkadaşlara da vesile olur inşallah :Saruboceq:
cinsiyetini öğrenince haber verirsin canım ama ne bileyim öyle geçti içimden tabi sağlıklı olsun yoksa cinsiyet ayıranlarada ben çok kızıyorum hayırlı sağlıklı olması önemli:hulya: zencefil şekerleri iyi geliyormuş bulantıya sende kullan istersen yir onu teyzesi yirkaydirigubbakcemile3
ya been en çok üstüne görmeyle yerleşme kanamasını merak ediyorum nasıl oluyor ya üstüne görme denilen şeyy
tmm tatlım yazmazmıyım hiç sürekli burdayım zaten sizin gibi arkadaşları buldum artık bırakırmıyım :1hug::asigim:
şu anda tam 8 haftalığız cnm cinsiyeti 14 cü hafta da öğreniyoruz galiba bende tam larak bilmiyorum hayırlısı olsunda ben asla bu güne kadar kızım yada oğlum oolsun diye düşünmedim hep hayırlı sağlıklı bi evlat istedim .
valla cnm sadece çubuk kraker yiyorum bulantımı sadece o geçiriyo geçirmrese bile o anda krakerin sayesinde aç kalmıyorum tuzlu tuzlu ii geliy0 valla :roflol:
ya been en çok üstüne görmeyle yerleşme kanamasını merak ediyorum nasıl oluyor ya üstüne görme denilen şeyy
inşallah canım arkadaşlarım .allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın yaa..
melisam doğrudur batıl olan şeylere bende sıcak bakmıyorum..
aşkmeleğim allahım mutluluğunu bir ömür devam ettirsin canım.herşey gönlünce olsun..
tatlım normal adet değilde iki gün en fazla leke geliyo ama asla az da olsa kanama değil tatlım ben böle biliyoorum :sm_confused:
aşkmeleyi sabah kalktıgında miden bulanıyosa kız derler canım bulantı olmayanlara erkek diyolar genelde
ama en başta saglıklı olması herşeyden önemli canım
bende öyle biliyorum ama insan yaşamayınca merak ediyor birde en son benim adetim pembe pembe geldi hep sancısız geldi normalde ilk 2günüm yoğun olurdu sonra canım hep ekşi istedi tatlı istemedi limon yedim 2 kez ara ara midem bulandı dedim acaba üstünemi gördüm diye ama test yapmadım
bende öyle biliyorum ama insan yaşamayınca merak ediyor birde en son benim adetim pembe pembe geldi hep sancısız geldi normalde ilk 2günüm yoğun olurdu sonra canım hep ekşi istedi tatlı istemedi limon yedim 2 kez ara ara midem bulandı dedim acaba üstünemi gördüm diye ama test yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?