valla derin çalışkan kızsın hee ikisini bi arad götürüyosun ben pc başında uyucam nerdeyse
yok canım ben ümraniyedeğim ama tüm yakınlarım karşıda levent tarafında
selam canımm hoşgeldinn.doktora gittin mi anlat bakalım..ay anlatda çıkacam hemen bi çıkamadım yafff hem işlere yetişiyom hem sizeakannehir
bu arada sana duaya başlıyoz tatlım .
tatlım evet gııtık esımın fılmlerde herhangı bı sorun cıkmadı cuma gunu sperm testı yapılck o na gore hareket edecz artık ama sanırım bıze tup bebek yolu gozukuyo oyle gıbı durum onu gosterıyo ben cıkamadım doktrum yoktu yarın sabah gıdecem bakalım hayırlısı
olsun güzelim inşallah karşılaşırız bigün
ezgim hoşgeldin canım nededi doktor
canlarımmm nabersinizz,topicte bayram havası var:)
derinim cnm napıyım çalışıyorum malesef,ya kızlar konunuzla alakası yok ama bişe dicem yarın foxta dört düğün bir balayı başlıyor ya biliyor musunuz,o programı bnm için izler misiniz delikafadulden goncam işsiz kalmasın senağlama yarın ki reytinge göre belli olacak programın devam edip etmeyeceği opuyorumnanaktanzemuszemus
aa canım elimden geldigince izlemeye çalışırım merak ediyodum zateninşallah işim olmazda izlerim kıs nolcek.
hayırlısı canım inşallah dua edın bana canımm ya kımın duasını kabul olacagı bellı olmaz mişanladım canım hadi hayırlısı..dur bakalım sperm sonuçları da iyi çıkar belki ya hemen ümitsizlige kapılma tatlım..dualarımız inşallah senin için iyi gelecek canım ben inanıyorum.
mrb kızlar nasılsınız,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?