Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam canımm hoşgeldinn.doktora gittin mi anlat bakalım..ay anlatda çıkacam hemen bi çıkamadım yafff hem işlere yetişiyom hem sizeakannehir
bu arada sana duaya başlıyoz tatlım .

tatlım evet gııtık esımın fılmlerde herhangı bı sorun cıkmadı cuma gunu sperm testı yapılck o na gore hareket edecz artık ama sanırım bıze tup bebek yolu gozukuyo oyle gıbı durum onu gosterıyo ben cıkamadım doktrum yoktu yarın sabah gıdecem bakalım hayırlısı

anladım canım hadi hayırlısı..dur bakalım sperm sonuçları da iyi çıkar belki ya hemen ümitsizlige kapılma tatlım..dualarımız inşallah senin için iyi gelecek canım ben inanıyorum.

canlarımmm nabersinizz,topicte bayram havası var:)
derinim cnm napıyım çalışıyorum malesef,ya kızlar konunuzla alakası yok ama bişe dicem yarın foxta dört düğün bir balayı başlıyor ya biliyor musunuz,o programı bnm için izler misiniz delikafadulden goncam işsiz kalmasın senağlama yarın ki reytinge göre belli olacak programın devam edip etmeyeceği opuyorumnanaktanzemuszemus

aa canım elimden geldigince izlemeye çalışırım merak ediyodum zateninşallah işim olmazda izlerim kıs nolcek.

ezgiicm senin adına sevindim canım en azından filmlerde yokmuş bişey oda iyi çıkar inşallah rabbim büüyk herekzi anne yaapr işallah

anladım canım hadi hayırlısı..dur bakalım sperm sonuçları da iyi çıkar belki ya hemen ümitsizlige kapılma tatlım..dualarımız inşallah senin için iyi gelecek canım ben inanıyorum.
hayırlısı canım inşallah dua edın bana canımm ya kımın duasını kabul olacagı bellı olmaz miş
mrb kızlar nasılsınız,,,

mrb canım ıyım ınsallh sen nasılsın balımmm

bu akşam dua için girerim kızlar ezgim işalah tekrar hastalanmamda sanda okurum benim durum belirisiz kafasına göre takılıyo bi geliyo bi gelmiyo ondan yani,

ben çıkıyorum kızlar arada giriyorum zaten yemek telaşı var benim her nekaadr yemek yapasım olmasada mecbur akşam açarım kociş izin verririse öptüm hepinizi Allah emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…