Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

haklısın azracımda korkuyorum test almaya.daha çok ağlıyom bu sefer.bıktım tek çizgi görmekten.kardelenim hiç hamilelik belirtisi yaşadınmı???

canım,heralde gün gelmeden belirti yaşanmıyo,bugüne kadar pek çok belirti aradım,hepsinide yaşadım her ay ama beklenti psikolojisiymiş hepsi,bakıyorum bu ay henüz hiççç bişey yok dahalık,günüm geçerse,düşmezse inş.bakıcaz.:ecrin_bebek:

haklısın azracımda korkuyorum test almaya.daha çok ağlıyom bu sefer.bıktım tek çizgi görmekten.kardelenim hiç hamilelik belirtisi yaşadınmı???

canım bak böyle daha çok sıkıntı stres yapıyorsun daha çok zararlı bu senin için yap birazn önce kurtull stresten canım yoksada allahtan napalım belkide hamilesindir bilmiyorsun agır falan kaldırırsın bişey olur daha çok üzülürsün canım benimm yaptır bi an önce

aman ALLAH KORUSUN CANIM.ALLAHIN DEDıĞı OLUR.SEN STRES YAPMA,HAMıLELıĞıN TADINI ÇIKAR.ÇÜNKı DÜŞECEĞı VARSA ZATEN DÜŞER.BUNU KAFAYA TAKIPTA ÜZÜLME.DıNLEN,MUTLU OL VE TADINI ÇIKAR.EMıNıM O ZAMAN HıÇBıŞEY OLMICAK ALLAHIN ıZNıYLE.SEN MUTLU OLURSAN BEBEĞıNDE ıÇERDE MUTLU OLURR..

.biraz önce bişey okudum moralim yine bozuldu zaten.korunmayı bıraktıktan sonraki gecikmeler normalmiş.vücut spermlerle ilk kez tanıştığı için reaksiyon verirmiş.yine kadınlar kulübü sayfasında okudum.benim toplam 3 gecikmem var.şu anki 3 yani.

inş fundacım,kızlar ben artık çıkayım mı,uykum geldi,ilaçtan dolayı ama,etki saati geldi,daha hamilelik belirtisi olarak uykum yok.

niye gecikiyo o zaman,niye niye..bıktım bu tek çizgiden.moralim çok bozuk,gözyaşıma engel olamıyorum

niye gecikiyo o zaman,niye niye..bıktım bu tek çizgiden.moralim çok bozuk,gözyaşıma engel olamıyorum

canım benim üzülme ya vallahi gözümün önüne sanki ben geliyorum he bende öyleydim canım sabır biraz sabır ben o çizgiyi görmek için 10 sene bekledim ben pkoluydum düşün zor hamile kalıyolar öyleleri en güzel örnek benim bak :teselli: bu ay bebegi aklından çıkar strese girme bak nasıl oluyo bak yürüyüş yap canım yürüyüş yapınca mutluluk hormonu yükseliyomuş haberin olsun canım canını üzme inan ben hamileyim daha inanamıyorum hamileligimi ögerndim sabah namaza kalktım dedim kendi kendime ne güzel bir rüyaydı allahım rüyamda hamileymişim dedim kendi kendimekaydirigubbakcemile3 acaba rüyamıydı gerçekmiydi dedim kendi kendime eşime dedim gerçek dedi adam insan şok oluyo yani :kedi: bir gün gelecek bizim gibi şok sende olucaksın canım bak rahmetli babam bişey derdi her zaman hayırlısı böyledir kızım belki senin için derdi allahım kimseye kaldıramıcagı yükü yüklemez canım biz varız burda yani arkadaşların sanada bol bol dua ederiz istersen sana selatı tefficiye dilek duası okuruz 1000 tane ben okurum katılan varmı bana arkadaşlar bizim gibi burda arkadaşların varken senin sırtın yere gelmez canım unutma bunu biz burda kardeş olduk demiolumunekankayizsmile:teselli:

canını sıkma fundam dedıgın gıbı spermeler vücuduna alısmaya calısıyor bendede öyle olmustu mevsım gecıslerı stres yolculuk cok etkılıyo adetı allahtan ümıt kesılmez hem daha kac ay olmus yakındır ınsallah bebişinin gelmesı

ben kahvaltı yapıcam canım ilaçlarımı içmedim daha benimki evde işe gitmedi bugün allah nasip ederse bebegimin kalp atışlarını duyucam bugün dua edin ne olur hevesimiz kursagımızda kalmasın birazdan gelirm yanınıza olumunekankayizsmile

sevtunum ALLAH RAZI OLSUN senden ve hepinizden.yazdıkların beni çok duygulandırdı.dualarımız hepimiz için.sağolasın canım benim.bu hayal kırıklığı öldürcek beni.hayal kırıklığı içinmi gecikiyorum.eczaneye giderken bile elim ayağım titriyo.bi heyecanla eve geliyorum,sonunda da böyle :çok üzgünüm:ağlıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…