Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azracım üzülme canım hem neden nasılsa benim olmayacak gibi cümleler kuruyosun yaa..bak bana diyon kendin nasıl konuşuyosun..orası hiç belli olmaz tatlım.

hayırlısı bakalımmm canımm ya hıc bellı olmazz valla ne yalan soylm ıcıme oyle geldı bırdenn ,,
ayy bu gece niye erkenden uykum geldi yaa,, gözler gidiyor valla...
nıye kı kısss benımmm de geldı gercııı cıkıcmmm bırazdannn

neden normal yolla olmaz diyosun canım ALLAHTAN UMİT KESİLMEZ öyle düşünme lütfen

sizin sorun ney ben tam anlayamadım ama İNŞALLAH tez zamnda HAMİLE kalırsın

bende aleyna ismini cok seviyorum kızım olursa koyarım diye bu ismi secmiştim sende benim gibi düşünmüşsün canım

İNŞALLAH dileklerimiz muratlarımız gercekleşir İNŞALLAH EN YAKIN ZAMNDA

iyiyim aleynacımmmm napayım oturuyom öyle...sen nasılsın?
bugün kimsenin muhabbet etmeye hali yok sanırsamboshayallersmile

tatlımm nedenn oyle dıyrsunn yaa lutfenn üzülme nolurr herseyınn hayırlısı bılınmezz ama oluverır anlamassın bıle umut kesme RAbbımden..

hepımızın derdı aynı olunca aynı seyı dusunmusuz anlasılannn bende kızımm olursa ezgi koymak ıstyrm yada ebrar hatt onu yazacktımm bızımm ebrar varmıstıı yazmadımmm
oğlum olursada muhammed efe ınsallhhhh

aminn canım inallah canım benim sorunum kanallarımın her ikiside kapalı doktor normal yoldan asla hamile kalamazsın dedi eşiminde spremleri düşük tüp bebek dedi onuda bi kere denedim süleymaniyede olmadı canım başkada deneyemedikk alman hastanesindeki doktorumda diyor tüp yaptırırsan tekrar eyer tüplerini baglat tüp bebege engel olabiliyormuş daha iyi sonuç almak için önce bunu yaptır diyorr hepsi bi külfet canım bide tüpleri baglatmayada korkuyorum canım ya daha çok zarar verirlerse işlem sırasında diye bide anacım hepsi para be güzelim şimdi 2 3 ay bu bitkilerle denicem bişeyler hani işte bi umutt fakirin ekmegi umut be canım para olsa varya 1 deyil 20 kere denicemde işte hem maddi hem manevi külfet güzelim

sende haklısınn balımm ya maddıyattan gectımm drlara guvenılmıyo daha cok zarar verebılıyrlr son care olarakk onu dene canımm hıkmet neydedr bılınmezz bıtkılrı dene bakalımm esıne kurler yapp kanallar acılmıyo mu canımmm ya

tatlımm nedenn oyle dıyrsunn yaa lutfenn üzülme nolurr herseyınn hayırlısı bılınmezz ama oluverır anlamassın bıle umut kesme RAbbımden..
şüphesiz tabiki rabbim ol derse olur mucizelerine inanıyorum bi gün banada o mucizesini göstercek diye teselli ediyorum kendimi yeri göyü yaratan rabbim inşallah benim ve bütünn isteyenlere göstersin mucizesini mutlu etsin bizleri rabbim herşeyin hayırlısını versin rabbimm hayırsızsa hiç vermesin kurban oldugum

AZRA evet halit bey anlatmıştı onu bize kanallardan akan sıvı tüp bebek bile olsa tutunmasını engelliyomuş dr ne diyolarsa yap canım ,yi bi dr bul paranı ona haca istenbuldaysan halit beyi öneirim görümcem ondan cok memenun

seni cok iyi anlıyorum paranın gözü kör olsun herşeyi para yapmışlar

ama bu yola cıkarsan dr yi sc sigortadan yararlan halit beyin sigortayla anlaşmaları var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…