şüphesiz tabiki rabbim ol derse olur mucizelerine inanıyorum bi gün banada o mucizesini göstercek diye teselli ediyorum kendimi yeri göyü yaratan rabbim inşallah benim ve bütünn isteyenlere göstersin mucizesini mutlu etsin bizleri rabbim herşeyin hayırlısını versin rabbimm hayırsızsa hiç vermesin kurban oldugum
kızlarr ben kacıyorummm uykumm geldıı sıze ıyı gecelerrr öptumm...opuyorumnanaktan
şüphesiz tabiki rabbim ol derse olur mucizelerine inanıyorum bi gün banada o mucizesini göstercek diye teselli ediyorum kendimi yeri göyü yaratan rabbim inşallah benim ve bütünn isteyenlere göstersin mucizesini mutlu etsin bizleri rabbim herşeyin hayırlısını versin rabbimm hayırsızsa hiç vermesin kurban oldugum
sende haklısınn balımm ya maddıyattan gectımm drlara guvenılmıyo daha cok zarar verebılıyrlr son care olarakk onu dene canımm hıkmet neydedr bılınmezz bıtkılrı dene bakalımm esıne kurler yapp kanallar acılmıyo mu canımmm ya
canım açılanıda varmış ama ksi garanti deyil ben cerrahpaşada profösör vardı memehmet idilli yanılmıyorsam ona gittim 9 sene önce falan özel muayenahanesine bana dedi 4 saat sürer ameliyatın ben kendim yaparım ama sana garanti veremem olur diyemem dedi orda karşımıza ne çıkcanı bilemeyiz dedi yaparız 10 gün sonra kendilinden kapana bilirde dedi veya 1 ay sonra hiç belli olmaz dedi bana sorarsanız o kadar masraf deceksiniz ki aşagı yukarı tüp bebek parasına gelecek size bence direk tüp bebek yapın dedi riske atmayın dedi tüp bebekl şansınız var dedi olabilir ama bu işlemi gidip ehli olmayan biyerdede yaptırdınızda o şansınızıda kaybedersiniz dedi şimdi işte kürlerle ugraşıyom bakalım bu aradada araştıryom tabi bi toparlarsam kendimi deneyecem sgk anlaşmalı özel hastanede sgk hastanelerinde denemem ama orda 1 sefer denedim insana insan muamelesi yapılmıyo
bütün kalbimle amin diyorum
canım benim o harcıycagın parayı git güzel bi has. tüp bebeye harca daha iyi
bide eşinde sorun olmasa dne derdim amaliyatı eşindede sorun varsa bence tüp yaptır canım ama iyi bi dr bul cok araştır ALLAHIMIN İZNİYLEN İNŞALLAH SENDE BİZDE EN YAKINDA HAMİLE KALIRIZ İNŞALLAH
hoş deldinbende geldimm
evet kalabalıktı temin bura
sen napıyon kız nasılsın görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?