Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evettt canımmm katılıyorumm sana Aminnnn canımmm

kızlarr ben kacıyorummm uykumm geldıı sıze ıyı gecelerrr öptumm...opuyorumnanaktan

bütün kalbimle amin diyorum

canım açılanıda varmış ama ksi garanti deyil ben cerrahpaşada profösör vardı memehmet idilli yanılmıyorsam ona gittim 9 sene önce falan özel muayenahanesine bana dedi 4 saat sürer ameliyatın ben kendim yaparım ama sana garanti veremem olur diyemem dedi orda karşımıza ne çıkcanı bilemeyiz dedi yaparız 10 gün sonra kendilinden kapana bilirde dedi veya 1 ay sonra hiç belli olmaz dedi bana sorarsanız o kadar masraf deceksiniz ki aşagı yukarı tüp bebek parasına gelecek size bence direk tüp bebek yapın dedi riske atmayın dedi tüp bebekl şansınız var dedi olabilir ama bu işlemi gidip ehli olmayan biyerdede yaptırdınızda o şansınızıda kaybedersiniz dedi şimdi işte kürlerle ugraşıyom bakalım bu aradada araştıryom tabi bi toparlarsam kendimi deneyecem sgk anlaşmalı özel hastanede sgk hastanelerinde denemem ama orda 1 sefer denedim insana insan muamelesi yapılmıyo

ay şükür yazıyo,akşamdan beri pc yi kırıyodum az daha,düzeldiüşimdide herkez gitti.:gitme:

canım benim o harcıycagın parayı git güzel bi has. tüp bebeye harca daha iyi

bide eşinde sorun olmasa dne derdim amaliyatı eşindede sorun varsa bence tüp yaptır canım ama iyi bi dr bul cok araştır ALLAHIMIN İZNİYLEN İNŞALLAH SENDE BİZDE EN YAKINDA HAMİLE KALIRIZ İNŞALLAH

yok kız,olur mu,demin geldiğimde topic kaynıyodu,o yüzden dedim.gene bozulabilir bu arada,nolduğunu anlayamadık.

evet canım eşimdede sorun var bakalım canım yaptırısam iyi bi yerde istiyorum yaptırmayı çünkü bi daha çok zor yaptırmam en azından derim iyi bi yerde yaptım bu sefer olmassada allahtan olursada allahtan amin canım RABBİM İNŞALLAH HEPİMİZİ GÜLDÜRSÜN HEPİMİZE NASİP ETSİN DAHA NERDE İSTEYEN VARSA HEPSİNE NASİP ETSİN RABBİM O DUYGUYU BİZLERDE YAŞAYALIMM İNŞALLAHHHHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…