girince yazdım sen görmedin herhalde:kedi:
bıde kıslarr kesınlıkle parlatıcı kulnmayıın parlatıcılar son durulama suyunda kaldıgı ıcınn ve tam yıkanmadıgı ıcınn zararlıı o madde uzerındeyken kuruyoo cunku onun yerıne elma sırkesı kullanınn daha ıyı ben onu kullnyırmm heppp
bir merhaba yokmu be mafoldumben
doktora gittimya annem merak etmiş aradı konustuk akşam yemegi yemedim daha eşim çig köfte yapıyo onu bekliyom mutfaktaydım anlıcagın yeni geldim içericokacimcoook
aynen tatlım bende senin gibi düşünüyorum inanki..Allahım birgün verecek inanıyorum...ama işte insanogluyuz korkuyoruz...menapoz olmasın da isterse geç gelsin melegim..rabbim onun vaktini biliyo elbet biz napsak boşa...valla takmıyom ne zaman olursa olsun ama işte dedigim gibi menapoz olmaktan korkuyorum..bide beni düşündüren bende 3 ay içtim sogan suyunu..3 ayda zor adet olurdum..iki buçuk ayda falan oluyodum kendiligimden..bu soganı içtim 45 güne düştü adet döngüm...çok sevinmiştim.aylardır öyle oluyodum 45 dedi mi tıkır tıkır oluyodum...iki ay da cylo prognova kullandım adet düzenleyici..yani bunlara ragmen bu ay böyle olması şaşırtıcı gerçekten...45 gün olarak hesapladıgımda 22 gün geçmiş bulunuyo şuanda canım.boshayallersmile
doktora gittimya annem merak etmiş aradı konustuk akşam yemegi yemedim daha eşim çig köfte yapıyo onu bekliyom mutfaktaydım anlıcagın yeni geldim içericokacimcoook
hiç belli olmaz canım bakarsın hamilesindir sen gene dikkat etde agır falan kaldırma ne olur ne olmaz bide bu arada sogan kürünü bırakma ablamın arkadaşı halen devam ediyor ilk zamanlarda günde 3 yapmış 3 ay sonra günde 1 bardak sürekli yapıyor düzene girdi yani onun çocugu var problemi yok ama erken menopozdan korktu o kanaları kesilince sen kaç yaşındasın canım bu arada.
ohhhh senin kocişe MAAŞALLAHHH diyorum valla...afiyet olsun sevtuncum şimdiden.bu sıcakta çok kaçırma ama emi
canım sen girip çıkıyonmu bebem ya bende görünmüyon neden acaba:uhm:
ee nededı drr kızz ıyımıs demı bızımm mınısss
yok canım..pro üyeligin avantajı:)) çevrimdışı görünüyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?