Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bıde kıslarr kesınlıkle parlatıcı kulnmayıın parlatıcılar son durulama suyunda kaldıgı ıcınn ve tam yıkanmadıgı ıcınn zararlıı o madde uzerındeyken kuruyoo cunku onun yerıne elma sırkesı kullanınn daha ıyı ben onu kullnyırmm heppp

doktora gittimya annem merak etmiş aradı konustuk akşam yemegi yemedim daha eşim çig köfte yapıyo onu bekliyom mutfaktaydım anlıcagın yeni geldim içericokacimcoook

yaaa bak bunu bilmiyodum ben...sirkeyi biliyodum da parlatıcının kaldıgını bilmiyodum..sagol ezgim.Şenizben zaten kaç ay oldu koymuyom parlatıcısırnaşık şeyelma sireksi koyam barim..zayıflamak için aldıydım duruyo haylaa

doktora gittimya annem merak etmiş aradı konustuk akşam yemegi yemedim daha eşim çig köfte yapıyo onu bekliyom mutfaktaydım anlıcagın yeni geldim içericokacimcoook

ohhhh senin kocişe MAAŞALLAHHH diyorum valla...afiyet olsun sevtuncum şimdiden.bu sıcakta çok kaçırma ama emi

hiç belli olmaz canım bakarsın hamilesindir sen gene dikkat etde agır falan kaldırma ne olur ne olmaz bide bu arada sogan kürünü bırakma ablamın arkadaşı halen devam ediyor ilk zamanlarda günde 3 yapmış 3 ay sonra günde 1 bardak sürekli yapıyor düzene girdi yani onun çocugu var problemi yok ama erken menopozdan korktu o kanaları kesilince sen kaç yaşındasın canım bu arada.

ne var ne yok bakem kız benim hesapına göre bebek 7 hafta 2 günlük doktorda 6 haftalık 2 günlük dedi kafam karıştı he:kedi:

tamam canım adet olursam bittigi gibi yapıcam zaten..hatta adetliyken yapıcamda o esnada tatilde olurum heralde..evde rastlarsam yaparım...

ee nededı drr kızz ıyımıs demı bızımm mınısss

allah şükür iyi gidiyomuş herşey 6 hafta 2 günlük dedi ilaçlara devam dedi 21 temmusta bidaha gidicam kalp atışları için alttan bakıyımı dedi istemedim bişey olur diye bende:kedi: üsten baktı anlıcagın tatlımŞeniz

sevtun canımmm damarıma bastınn kızzz ölürüm çig köfteye bi porsiyonda ben alayım canım mümkünse afiyet olsun canımm nasılsın bu arada canımm iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…