Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iyiyim çok şükür benimki mercimeklikten nohuta terfi etmiş kız:roflol::roflol:
ben kaçtım bay
canımm Rabbım ıyılık versınn ınsallhh
demek nohut oldu artıkk haa durr bı kahveyle kutlayalımm bunu:içelim:
hadı gule gule canımmmm

slm aleynam hosgeldın balımm yaa ne dıcemm sen adet oldunn mu yaa içimden hamileymişşsın gıbı gectıı ayy oylee olsa ne gusell olurrrr dımeeedelikafaduldendelikafadulden

ezgim oldum olacam gibi sancılarım başladı ama hamile olsam süper olur valla

kızzzzzzzzz bu ay hamile olmayı cok isterdim cok üstüne düştüm ama dr yok hamile deyilsin dedi

ama RABBıMDEN ümit kesilmez umudum ALLAH

ıNŞALLAH VARDIR

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
aleyna84, ezgim_ez, samyeli26, azraperi34, kardelen5233

BU KIZLAR NERDE BAKıYıM klava:

ALLAHIM İYLİK versin canım

senin adet gününe varmı daha

bide gercekl adın azramı ben cok severim azra ismini

canım benim normal yolla hamile kalmam mümkün deyil onun için adet günlerimi düşünmemeye çalışıyorum gecen ay 24 de oldum ondan önceki ay 30 da olmuştum canım 15 senede ilk defa 2 gün adet gördüm sonrasında bide kasık agrım oldu çok fena yürüyemiyordum o derece sonra ne kadar test yapmıcam dedimsede dayanamadım aldım eczaneden yaptımm negatiff çıktıı canımmm sonra dr gittim dedim belki testte çıkmaz belki hani umutt işte üstüne görmüşümdür dedim aslında biliyorumm imkansız olması ama işte insan genede acabamı demeden edemiyorr yok dedi doktor bişey biraz iltap var dedi ilaç verdi fitil verdi geldim bu arada gercek ismim deyil azra çok seviyorum bu ismi kızım olsa koyacaktım azra ismini ablamın ikizleri oldu ona dedim abla benim nasılsa olmayacak senin kıza azra koyalım oda ok dedi eşimde erkee utku ismini koydu böyle işte gülümm bee

geldim kıslarr mutfagı toparladım yaaa of midem bi şiş sormayın yaaaz bi sirkeli su içeyim dedim içemedim..yarın başlarım artık öööööööyyyykkkkk:bbo:

sevtun güle güle canım nohutunla sana iyi geceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…