Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleykümselam derinim hoşgeldin nasılsın canım

dün sen dr gidicektin ne oldu soramadım dün cok ta giremedim zaten

kuzumm hoşgeldin .demek anneciğine gittin iyi etmişsin bende uğramayınca diğer topice baktım ordada yoksun merak ettim canım.nasılsın?

tatlım sen ist. da hangi hastaneye gidiyosun hangi dktr özel değilse tabii merak ettim de istersen özelden de yazabilirsin .

melisam ayy şimdi iyce heyecanlandım ALLAHIM inşallah hamişsin sen canım..
yarın mutlaka yap bak pembe pembe oluyomuş benim görümcemde üstüne görmede öyle oldu .ay inşallah ballı lokmam .sende patlat müjdeyi..

aleyna tatlım bu arada aklıma geldi az önce unuttum da bulantım sadece sabahları değil tatlım 7/24 malesef .

derinsu h g tatlım.
h.b canımopuyorumnanaktan
ay bulantılar var demek olsun bebiş saglıklı gulüm ondandır bulansın bulansın:)
kardeşimin de sürekli bulanırdı...
canım ya inşallah hamilesindir..inanasın gelmedigi zamanlarda geliverir zaten ..inşallah beklemedigin bu anda gelmiştir miniş:Saruboceq:

ayy ebuşummm kıvırcık dimekk inşallah yaff kıvırcık kıslar da pek bi tatlı oluyolar
bende kıvırcıgım hemide kıpkıvırcıkkaydirigubbakcemile3
eşim bana tanıştıgımızdan beri kıvırcık tavşanım der:roflol:
düşünsenize bonus kafa bi tavşan nasıl olurdu acepsırnaşık şey

derinim inşallah canım rabbim nasip edecek o yada başkası ogünleride burdan paylaşıcaksın kuzum..

valla Allah söyletti aliba canım yoksa ben içimden gelmeyen hiçbirşeyi söylemem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

derinim valla kıvırcıkki nasıl kıvırcık .benimkide hep bonusum der.kaydirigubbakcemile3
bebişlerde bonus olcak kesin..

slm kızlarrr ben geldimmm gece kuşları nasılsınızolumunekankayizsmile

hoşgeldin böğürtlenim ya öyle değil en son adetimin üstünden 13 gün geçti kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3delüş bende adet geçti sandım..ama en son dedigin adam akıllı olmamışsın kine..belkim dedigin gibi üstüne gördün...
aleykümselam derinim hoşgeldin nasılsın canım

dün sen dr gidicektin ne oldu soramadım dün cok ta giremedim zaten
h.b tatlım iyiyim ne olsun..sen?
gittim işte kuzu..iyi geçti..eşimden spermiyogram istedi..bide çift rahim konusunu konuştuk bira..içimi rahatlattı sagolsun...
kuzumm hoşgeldin .demek anneciğine gittin iyi etmişsin bende uğramayınca diğer topice baktım ordada yoksun merak ettim canım.nasılsın?
canım benim sagolasın..evet gittim Yagmuruma dün söz vermiştim telefonda.tüm gece oun oynadık delüşle:)))özlemişim valla.
tatlım sen ist. da hangi hastaneye gidiyosun hangi dktr özel değilse tabii merak ettim de istersen özelden de yazabilirsin .

canım,ben gaziosmanpaşa meydanda KADIN SAGLIGI MERKEZİ ne gidiyorum.çok memnunum doktorumdan..Akben hanım..

inşallah ya yoruldum artık türkiyeye gidince bari sorulardanda kurtulurum yok olmuyormu neden olmuyor doktora gidiyonuzmu bilmemne bıktım valla üstüne bile görmediysem bu ay hamiş olayım artık:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hepimiz hamiş olalımda bebişlerimizi bulantılarımızı doktorlarımızı doğumu falan konuşalım artık yaa:Saruboceq::Saruboceq:

cnm benim ya hakkında hayırlısı inşallah güzel haberler le gelirsin bize cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay inşallah karnında minişinle gelirsin canım .rabbim büyük sende pozitifsin inşallah olucak inanıyorum..

canım,ben gaziosmanpaşa meydanda KADIN SAGLIGI MERKEZİ ne gidiyorum.çok memnunum doktorumdan..Akben hanım..[/QUOTE]

hmm tşkrl cnm cvp verdiğin için ama ben boykoz dayım istanbula da eşimin iş nedeniyle geldim her yerini tam olarak bilmiyorum .

:sm_cool::sm_cool:
ay hadi inşallah bütün belirtiler var .peki akıntı filan varmı .ne çok sordum değilmi?ama napıyım heyecan yaptım yaa ..sositosositosositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…