SelamınAleykümmmmmmmŞeniz
iyi geceler gece kuşlarıııı...geçmişe şöyyle bi göz attım geldim..ama fazla kalamayacagım..yatıcam birazdan...
ebrarım merak etmişin cano iyiyim işten annecigime gittim de..koray ordan aldı 10:30 da.
sonra eve gel bişeyler hazırladım kocişe..sonrada dizimi izledim geldim.
kızz melisamm ben bilmiyodum 13 gün geçtiginiii...herzaman geçer mi tatlım?kız nolur yarın bi test yap bee hee?
kızlar bende dün doktora gittigimde kendimi çok iyi hissettim yaa.doktorum da çok iyi çok sıcak sagolsun..rahim filmi esnasında elektrik kesilmişti de onu anlattım ah canım benimm yaaa kıyamam sana diyo .bilmiyorum da kadın yüzüme bakınca içime ferahlık geliyo yaaa...hissediyorum benim dogumumu da o kadın yaptıracak Allahın iziniyle..tabi önce hamile kalmak gerek:))))
h.b canımopuyorumnanaktanaleyna tatlım bu arada aklıma geldi az önce unuttum da bulantım sadece sabahları değil tatlım 7/24 malesef .
derinsu h g tatlım.
canım ya inşallah hamilesindir..inanasın gelmedigi zamanlarda geliverir zaten ..inşallah beklemedigin bu anda gelmiştir miniş:Saruboceq:yok ya evde test çıkıp alamadımda eşime söylicem yarın alsın bari negatif görmekten gına geldi.şimdi arkadaşlar 5 aydır iyice düzensizleşti adetim bu ay 18 gün falan gecikti sonra kendiliğinden geldi ama pembe pembe hep ve kaç tane ped değiştirirdim pede bile çok az gelmiş ilk kez içimden öyle hissettim çok merak ediyom ya başıma geldi üstüne gördüm herhalde dedim ama ne bileyim üstüne düşmedim hamileysem gelmez öbür aya adetim sabretcem dedim inatlaştım test yapmamak için çok belirtim oldu ama ne bileyim inanasım gelmiyor
canım yaa inanmıyorum bide kıvırcık saçlımı?
biliyomusun ben kıvırcık saçlıyım eşimde öyle yani bizim olursa yüksek ihtimal kıvırcık olcak ay tuhaf oldum yaa..
canım üzmedin beni merak etme mutlu bile ettin .rabbim bilir tabide böyle umutlu konuşmalar hep beni ümitlendirmiştir.çok saol bitanem inşallah hepimiz yaşıycaz bu duyguyu..
canım yaa inanmıyorum bide kıvırcık saçlımı?
biliyomusun ben kıvırcık saçlıyım eşimde öyle yani bizim olursa yüksek ihtimal kıvırcık olcak ay tuhaf oldum yaa..
canım üzmedin beni merak etme mutlu bile ettin .rabbim bilir tabide böyle umutlu konuşmalar hep beni ümitlendirmiştir.çok saol bitanem inşallah hepimiz yaşıycaz bu duyguyu..
valla Allah söyletti aliba canım yoksa ben içimden gelmeyen hiçbirşeyi söylemem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlarrr ben geldimmm gece kuşları nasılsınızolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3delüş bende adet geçti sandım..ama en son dedigin adam akıllı olmamışsın kine..belkim dedigin gibi üstüne gördün...hoşgeldin böğürtlenim ya öyle değil en son adetimin üstünden 13 gün geçti kaydirigubbakcemile3
h.b tatlım iyiyim ne olsun..sen?aleykümselam derinim hoşgeldin nasılsın canım
dün sen dr gidicektin ne oldu soramadım dün cok ta giremedim zaten
canım benim sagolasın..evet gittim Yagmuruma dün söz vermiştim telefonda.tüm gece oun oynadık delüşle:)))özlemişim valla.kuzumm hoşgeldin .demek anneciğine gittin iyi etmişsin bende uğramayınca diğer topice baktım ordada yoksun merak ettim canım.nasılsın?
tatlım sen ist. da hangi hastaneye gidiyosun hangi dktr özel değilse tabii merak ettim de istersen özelden de yazabilirsin .
melisam ayy şimdi iyce heyecanlandım ALLAHIM inşallah hamişsin sen canım..
yarın mutlaka yap bak pembe pembe oluyomuş benim görümcemde üstüne görmede öyle oldu .ay inşallah ballı lokmam .sende patlat müjdeyi..
yok ya evde test çıkıp alamadımda eşime söylicem yarın alsın bari negatif görmekten gına geldi.şimdi arkadaşlar 5 aydır iyice düzensizleşti adetim bu ay 18 gün falan gecikti sonra kendiliğinden geldi ama pembe pembe hep ve kaç tane ped değiştirirdim pede bile çok az gelmiş ilk kez içimden öyle hissettim çok merak ediyom ya başıma geldi üstüne gördüm herhalde dedim ama ne bileyim üstüne düşmedim hamileysem gelmez öbür aya adetim sabretcem dedim inatlaştım test yapmamak için çok belirtim oldu ama ne bileyim inanasım gelmiyor
melisam sen anlat belirti varmı göğüslerde filan?
inşallah ya yoruldum artık türkiyeye gidince bari sorulardanda kurtulurum yok olmuyormu neden olmuyor doktora gidiyonuzmu bilmemne bıktım valla üstüne bile görmediysem bu ay hamiş olayım artık:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hepimiz hamiş olalımda bebişlerimizi bulantılarımızı doktorlarımızı doğumu falan konuşalım artık yaa:Saruboceq::Saruboceq:
gögüslerim acıyor bugün üstüne yatamadım bile sol gögsüm daha çok acıo ama sürekli değil sonra hep uykum geliyordu tv izlerken bile sızıyordum şimdi bazen uykusuzluk oluyor birşeyler oluyor valla bana ama en çok ta başım dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?