canım üstüne görme adet gibi birkaç gün devam ediyormuş ama kanama çok olmuyomuş..
yerleşmede çok daha az oluyomuş.ben yerleşmeyi yaşadım böyle kahverengi oluyo .ama insan acayip korkuyoyaa.ben tüp yapmıştım 10.gün oldu bende dedim tutmadı bebiş ağla ağla bihal oldum sonra test yaptımki hamişim sonrada kesildi zaten..
peki kaç gün geçti adetinin üstünden cnm :uhm:
özeline baksana bişey soorucam tatlım.
kızlar biraz fazla özel diye ayıp diye özelden yazıyorum merak eden olursa na da yazarım :1hug:
peki kaç gün geçti adetinin üstünden cnm :uhm:
özeline baksana bişey soorucam tatlım.
kızlar biraz fazla özel diye ayıp diye özelden yazıyorum merak eden olursa na da yazarım :1hug:
inşallah incirli kekim benim bebişin gelir sağlıkla kucağına alırsın bugün saçlarımı topluyordum aklıma geldin dua ettim valla sana 10yıl çok uzun hemencik gelsin meleğin ama senin kızın olucakmış gibi geliyor hep bana sabret isyan etme gelcek bak miniş etekler giydirirsin artık :Saruboceq:
gelmedi canım mesajın? adetimden 13 gün geçti
canım yaa mafoldumbenmafoldumben
çok duygulandım inanki hayatta ençok istediğim şey bir kızımın olması hiç farketmez sağlıklı olsun ama gerçekten çok arzu ediyorum kız çocuklarına bitiyorum..mafoldumben
canım allah razı olsun inanırmısın bende tüm namazlarımdan sonra dua ediyorum sizler için .rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..
cnm benim ya rabbim en kısa zaman da sevindirsin seni ve tüm isteyen arkadaşları nolur üzülme elbet gelicek meleğin senağlamasenağlamasenağlama
canım yaa mafoldumbenmafoldumben
çok duygulandım inanki hayatta ençok istediğim şey bir kızımın olması hiç farketmez sağlıklı olsun ama gerçekten çok arzu ediyorum kız çocuklarına bitiyorum..mafoldumben
canım allah razı olsun inanırmısın bende tüm namazlarımdan sonra dua ediyorum sizler için .rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..
__7n_bitirdin__tatlım evde test varsa hadi yap bi kıs valla bende heycanlandım yoksada yarın al bi yap olurmu ama mutlaka haber ver ay heycan yaptım yaaadelikafadulden
ayyy inan üzmek istemedim ama acaip içime doğdu o şekilde söylemek istedim inşallah olacak hiç üzülme miniş etekli kıvırcık saçlı bir meleğin olcak canım benim Allah razı olsun hepimizin yüzü güler inşallah:Saruboceq:
canım inşallah gelmezsede ahirette öyle güzel bir evladım olucakki herkes imrenicek..
çocuğu olmayanların mükafatı orda olucak.hakkımızda hayırlısı inşallah bitanem..
SelamınAleykümmmmmmmŞeniz
iyi geceler gece kuşlarıııı...geçmişe şöyyle bi göz attım geldim..ama fazla kalamayacagım..yatıcam birazdan...
ebrarım merak etmişin cano iyiyim işten annecigime gittim de..koray ordan aldı 10:30 da.
sonra eve gel bişeyler hazırladım kocişe..sonrada dizimi izledim geldim.
kızz melisamm ben bilmiyodum 13 gün geçtiginiii...herzaman geçer mi tatlım?kız nolur yarın bi test yap bee hee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?