Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah incirli kekim benim bebişin gelir sağlıkla kucağına alırsın bugün saçlarımı topluyordum aklıma geldin dua ettim valla sana 10yıl çok uzun hemencik gelsin meleğin ama senin kızın olucakmış gibi geliyor hep bana sabret isyan etme gelcek bak miniş etekler giydirirsin artık :Saruboceq:

canım yaa mafoldumbenmafoldumben
çok duygulandım inanki hayatta ençok istediğim şey bir kızımın olması hiç farketmez sağlıklı olsun ama gerçekten çok arzu ediyorum kız çocuklarına bitiyorum..mafoldumben
canım allah razı olsun inanırmısın bende tüm namazlarımdan sonra dua ediyorum sizler için .rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

7bitirdin kız yoksam hamişmisin

hadi hayırlısı mutlaka test yap canım nsıl durdun anlamadım valla üsüne görmüş yada o yerleşme kanamasıdır söyliyim hadi bize müjdeyi ver canım

cnm benim ya rabbim en kısa zaman da sevindirsin seni ve tüm isteyen arkadaşları nolur üzülme elbet gelicek meleğin senağlamasenağlamasenağlama

__7n_bitirdin__tatlım evde test varsa hadi yap bi kıs valla bende heycanlandım yoksada yarın al bi yap olurmu ama mutlaka haber ver ay heycan yaptım yaaadelikafadulden

cnm benim ya rabbim en kısa zaman da sevindirsin seni ve tüm isteyen arkadaşları nolur üzülme elbet gelicek meleğin senağlamasenağlamasenağlama

canım inşallah gelmezsede ahirette öyle güzel bir evladım olucakki herkes imrenicek..
çocuğu olmayanların mükafatı orda olucak.hakkımızda hayırlısı inşallah bitanem..

ayyy inan üzmek istemedim ama acaip içime doğdu o şekilde söylemek istedim inşallah olacak hiç üzülme miniş etekli kıvırcık saçlı bir meleğin olcak canım benim Allah razı olsun hepimizin yüzü güler inşallah:Saruboceq:

aleynam inşallah hepimizin meleği gelir canım .çok zor rabbim kimseyi benim beklediğim kadar bekletmesin..

SelamınAleykümmmmmmmŞeniz
iyi geceler gece kuşlarıııı...geçmişe şöyyle bi göz attım geldim..ama fazla kalamayacagım..yatıcam birazdan...
ebrarım merak etmişin cano iyiyim işten annecigime gittim de..koray ordan aldı 10:30 da.
sonra eve gel bişeyler hazırladım kocişe..sonrada dizimi izledim geldim.

kızz melisamm ben bilmiyodum 13 gün geçtiginiii...herzaman geçer mi tatlım?kız nolur yarın bi test yap bee hee?

aleyna tatlım bu arada aklıma geldi az önce unuttum da bulantım sadece sabahları değil tatlım 7/24 malesef .

derinsu h g tatlım.

__7n_bitirdin__tatlım evde test varsa hadi yap bi kıs valla bende heycanlandım yoksada yarın al bi yap olurmu ama mutlaka haber ver ay heycan yaptım yaaadelikafadulden

yok ya evde test çıkıp alamadımda eşime söylicem yarın alsın bari negatif görmekten gına geldi.şimdi arkadaşlar 5 aydır iyice düzensizleşti adetim bu ay 18 gün falan gecikti sonra kendiliğinden geldi ama pembe pembe hep ve kaç tane ped değiştirirdim pede bile çok az gelmiş ilk kez içimden öyle hissettim çok merak ediyom ya başıma geldi üstüne gördüm herhalde dedim ama ne bileyim üstüne düşmedim hamileysem gelmez öbür aya adetim sabretcem dedim inatlaştım test yapmamak için çok belirtim oldu ama ne bileyim inanasım gelmiyor

canım yaa inanmıyorum bide kıvırcık saçlımı?
biliyomusun ben kıvırcık saçlıyım eşimde öyle yani bizim olursa yüksek ihtimal kıvırcık olcak ay tuhaf oldum yaa..
canım üzmedin beni merak etme mutlu bile ettin .rabbim bilir tabide böyle umutlu konuşmalar hep beni ümitlendirmiştir.çok saol bitanem inşallah hepimiz yaşıycaz bu duyguyu..

kızlar bende dün doktora gittigimde kendimi çok iyi hissettim yaa.doktorum da çok iyi çok sıcak sagolsun..rahim filmi esnasında elektrik kesilmişti de onu anlattım ah canım benimm yaaa kıyamam sana diyo .bilmiyorum da kadın yüzüme bakınca içime ferahlık geliyo yaaa...hissediyorum benim dogumumu da o kadın yaptıracak Allahın iziniyle..tabi önce hamile kalmak gerek:))))

canım inşallah gelmezsede ahirette öyle güzel bir evladım olucakki herkes imrenicek..
çocuğu olmayanların mükafatı orda olucak.hakkımızda hayırlısı inşallah bitanem..

evet tatlım inşallah çok haklısın ve bunun bilincinde olmana inan çok sevindim cnm ya rabbim inşallah senin bu güzel yüreğinin mükafatını vericek er yada geç ben inanıyorum :Saruboceq::Saruboceq::1hug:

hoşgeldin böğürtlenim ya öyle değil en son adetimin üstünden 13 gün geçti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…