canım,ben gaziosmanpaşa meydanda KADIN SAGLIGI MERKEZİ ne gidiyorum.çok memnunum doktorumdan..Akben hanım..
canım,ben gaziosmanpaşa meydanda KADIN SAGLIGI MERKEZİ ne gidiyorum.çok memnunum doktorumdan..Akben hanım..
:sm_cool::sm_cool:
ay hadi inşallah bütün belirtiler var .peki akıntı filan varmı .ne çok sordum değilmi?ama napıyım heyecan yaptım yaa ..sositosositosositosositosositososito
emoş hoşgedin canım
kızlar valla sizlerle sohbet çok ii geldi hatta süperdi ama çoktan uymam lazımdı benim yarın sabah erkenden misafirim gelicek bi sürü işim var offf memleketten gelicek.grş kızlar kendinize çok cici kaliteli bakın bana müsade byyyyy.
kızlar valla sizlerle sohbet çok ii geldi hatta süperdi ama çoktan uymam lazımdı benim yarın sabah erkenden misafirim gelicek bi sürü işim var offf memleketten gelicek.grş kızlar kendinize çok cici kaliteli bakın bana müsade byyyyy.
güle güle tatlı hamilemizz iyi bak kendine yat dinlen çok bile durdun pc sana zararlııııııııklava:Şeniz
emoş hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan
derinim gaziosmanpaşada nerde o hastane biz yakınız ama tam nerde cıkaramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?