Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm hanımlarr hayırlı cumlar olsun rabbim duaları kabul etsin inşallah
derinim bende azraperi için 10 tane okurum canım birazdan kalkıp okurum sonra yazarım buraya..

selam kızlar,cumanız mübarek olsun
Ezgicim duan olmuş cnm hadi bakalım inşaallah dualarımız kabul olur tez vakitte (aminnn)
derinim bi aksilik olunca hepsi peşinden geliyor valla,yorulmuşsun bayağı...
cnm bende azra için 20 okurum bugun,eklersin sana zahmet...
kendimi çok garip hissediyorum kızlarr yaa,hiiç çalışmak istemiyorum içim sıkıılıyoo,
benim kırmızılar geliyor sanırım,bu ay da olmadı akannehir

babacıgıma okuyorum 140 kere okunucak daha 8000 tane okundu dahada başka dualar var yetiştirebilim diye allahıma dua ediyom 500 tespihle çekiyosun la ilahe illallah diyosun imameye gelince muhammeden resul allah diyosun canım yardım etmek istersen sevinirim ne yalan söylüyüm canım be sen ne kadar okuyabilirsinolumunekankayizsmile

kız sabah sabah beni güldürdün he o halini orda olsaydımda canlı seyretseydim hayal bile edemiyorum gülmekten:roflol::roflol: senin için bir anı kalmış ne güzel bende arpa sehriyeli pilavı yemem tel olcek en sevdigim pilav hotutlu tavuk suyuyla şöyle olcek yicez he kız canım çekti bak bugün bir yapıverimde yiyelimcokacimcoook

slm kızlar
derinim ben duayı okudum 10 tane rabbim kabul etsin inşallah
azraperi duanı okudum rabbim kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin canım

selam canlar
bende klomene başladım bugün 3 günüm günde 3 tane içiyorum akannehir
pzrtsi çağırdı bakalım doktor yumoş oluşacakmı
ebuşum yeni tarihimide vereyim 3 ağustos canım opuyorumnanaktan
ay hep 3 yazmışım 3 ler bana uğur getirir bu ay inşlhh :Saruboceq:

inşallah canım allahım muradını versin inşallah

size bi soru sorucaktım ama kimse yok senağlama nöbet tutam bari belkim biri gelir :enbuyukkk: neyse ben kaçtım kızlar uzun züre bekledim ama kimse gelmedi yemek telaşı var akşam eşimden izin alabilirsem görüşürüz öptüm hepinizi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…