canımmm benımm cokk sagoll Allah razı olsunn Rabbım bu guzel gecenın hurmetıne kımsenın kucagını bos bırakmasınnn..
sende gel artık ama özledımm kıs senı ne zaman geleceksınnnnn
sevtun balımm ne okuyosun bende okuyabılırımm balımmmm
aminnn ezgim aminn canım...valla hakkını helal et beklettim canım ya((
planım şuydu; işten çıkınca marketten princimi alayım dedim bide kırmızı mercimegimi..bi çorba pilav yapparım kuruyuda ateşe koyarım hemen olur 1 saatte o arada da ezgimin duayı yaparım dedim...
anamm markete gittim aldım dediklerimi..eve geldim kapıda kaldım elimde poşetlerle..kocişi aradım 20 dk sürmedi geldi...eve girdigim gibi yemekleri koyayım dedim oneeeeeeeakannehir şehriyem yok ve kociş şehriyesiz pilav yemez asla...nasılda unuttum almayı..en önemliside sakın gülme ama kuruya ve çorbaya koyacak soganımda yokmuş meger:çok üzgünüm: ay napacagımı şaşırdım yaaaa...bi yandan seni düşünüyom Allahım diyorum ne ayıp ettim kıza(( herneyse o zaman ikisinede sarmısak koyarım dedim:roflol:sarmısakla yaptım ..ama kuru yetişmedi sadece çorbayı ypabildim pilavda gümledi yani yapamadım..ve en son bombaa bi baktım ki tuz yokkkkk:roflol:ay sinirden napacagımı bilemedim yaaa...tabi bunlar olurken arada senin duayı okudum abdest alıp...yukarı çıktım dayımlardan tuz istedim :))) yedik yemegi geldim..sofra duruyor ve mutfagın halini görsen..inan ben bunları nasıl almayı unuttum hiç bilmiyorum bittigini biliyom hemde düşünboshayallersmileneyse başını agrıttım yani böyle canım..şimdi kaçıyom ben ortalıgı halledeyim temizliyim ve dua okuyam biraz..öptüm seni .Şeniz
Azraperi için dua listemiz:
Derinsu-----------35 BİTTİ
yeliz---------------20 BİTTİ
samyeli-----------20
azraperi-----------50
kızlar şimdilik böyle kaç tane okuyacaksanız bildirin ekliyeyim olur mu.
[/QUOTE
ayeter kürsi okunacaksa 20 tanede ben okıyım eklersin canım
slm kızlar
derinim ben duayı okudum 10 tane rabbim kabul etsin inşallah
azraperi duanı okudum rabbim kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin canım
gene kimsecikler yok topicte nerdesinz yaa
selam canlar
bende klomene başladım bugün 3 günüm günde 3 tane içiyorum akannehir
pzrtsi çağırdı bakalım doktor yumoş oluşacakmı
ebuşum yeni tarihimide vereyim 3 ağustos canım opuyorumnanaktan
ay hep 3 yazmışım 3 ler bana uğur getirir bu ay inşlhh :saruboceq:
selam canım nasılsınn hayırlı cumalar
herkese hayırlı camalar rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?