Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hayırdır kız ne sorucaktın merak ettim şimdi :kedi:eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni:1hug:

bilmiyorum ama benim değerim çok az yükselmiş,daha 50 bile olmamış,galiba buda kimyasal gebelik olcak.Allahım korusun.

anlattım ya,rahim duvarım güzel,kalınlaşmış ama değerim katlanmamış,azıcık yükselmiş.

rahim duvarın kalınlaştıysa iyi canım bebek var demektr

kimyasal olsa rahim duvarın ince olur benim bildiyim ama dr daha iyi bilir tabi

morali bozuldu dr unda.evet adet günüm geçmedi ama iljk ölçülene göre değerim sadece bir defa katlamış,oysa üç günde üçe katlamalıydı.

allah razı olsun kardeşim benim işşallah babacıgım yattıgı yerden bizede dua ediyodur allah razı olsun hepinizdenolumunekankayizsmile

amin canım

ben sana okurum ALLAH İzin verirse

edet olmassam sana yardım etmek isterim İNŞALLAH adet olmam

kız dua et adet olmıyım canım benim

kerdelen bazılarınki yavaş yükseliyo sen içini ferah tut bişe olmaz ıNŞALLAH

muayne attimi dr peki

bide ne zamn tekrarlıycan testi

oabilir canım bitane kız günü gecmişti tes yaptırdı onun da cok düşük tü sonra sonra katlandı dur bi bakıyım onun kacmış istersen

amin canım

ben sana okurum ALLAH İzin verirse

edet olmassam sana yardım etmek isterim İNŞALLAH adet olmam

kız dua et adet olmıyım canım benim

hamilenin duası kabul olurmuş derdi annem dilerim rabbimden eli ayagı saglıklı sahatli hayırlı evlatlar versin rabbim çifter çifter kardeşim tez vakitte canım az kaldı hamile kalmana merak etme içime öyle doguyor benim 6 hissim kuvvetlidir canım ablam gibi inanman lazım rabbine her şeyin zamanı var canım birde bakmişsın benim gibi şaşırır kalmışın sizlere her namazda dua ediyorum vallahi rabbimden hayırlısı canım benim ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…