Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kızlar ben bugün kmafoldumbenırmızıları gördüm

olmadı bu ayda

ALLAHIM yardım etsin bana :sinifsinif:

ALLAHIM dan ümidimi kesmiyorum ıNŞALLAH bu ay olur

selam kızlar ben bugün kmafoldumbenırmızıları gördüm

olmadı bu ayda

ALLAHIM yardım etsin bana :sinifsinif:

ALLAHIM dan ümidimi kesmiyorum İNŞALLAH bu ay olur

olur canım sıkma kendini kesme tabi ümidini Allahtan ümüt kesilirmi bende en az 3 ay en fazla 6 ay beklicen dedi doktor ozamnadan sonrda olursa tibi üsteli ben 27 yaşındayım beliyoruz napalım

kız kime diyom çıkıcam birazdan gelde konuşak azıcık be eşim evde yanımda degil mutfagı topluyo hu kime diyom ben kızmafoldumben:mymeka:

bekle bekle neriye kadar be eşim geldi ben çkıyorum kendinize iyi bakın tespih çekerseniz eger babacıgıma özelden bana bildirirseniz sevinirim aydi ben kaçtım dha tespih çekicam anca yetişir delikafadulden

kız derdanur alıcagın olsun ne yapıyosun dur şimdi kim bilir he kaçırdın malesef beni gene üzgünüm kusura bakma taksi çagırdı benimki gidiyoz malesef by beni özleyin anacımopuyorumnanaktan

olur canım sıkma kendini kesme tabi ümidini Allahtan ümüt kesilirmi bende en az 3 ay en fazla 6 ay beklicen dedi doktor ozamnadan sonrda olursa tibi üsteli ben 27 yaşındayım beliyoruz napalım

sagol canım ümidimi kesmiyom YARADANIMDAN İNŞALLAH bizede vericek İNŞALLAH

BENDE 26 GİRİCEM CANIM SENE SONUNDA BENDE KÜÇÜK DEYİLİMK YAŞ GECİYO SU GİBİ YA

ayy başıma gelenler ben genbe kaçırdım sevtunu ya bacım biz ne zaman buluşacağız senağlama kocişin karnını doyuruyodum arkadaşlarıyla gitti adam pazartesi ameliyat olcak dolşıyım biraz dedi

kız kime diyom çıkıcam birazdan gelde konuşak azıcık be eşim evde yanımda degil mutfagı topluyo hu kime diyom ben kızmafoldumben:mymeka:

kız sevtun sende olmasan kim güldürcek beni ya Allah razı olsun valla beni güldürdün Allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
neyse gönüller bir olsun canım babana okuycam ama arada kanama oluyo okuyamıyorum yoksa okadar istiyorum ama olmuyo zaten pazartesiden sonra çok giremem eşim 10 gün evde artıuk bırakmaz pc yi bana klava:

sagol canım ümidimi kesmiyom YARADANIMDAN İNŞALLAH bizede vericek İNŞALLAH

BENDE 26 GİRİCEM CANIM SENE SONUNDA BENDE KÜÇÜK DEYİLİMK YAŞ GECİYO SU GİBİ YA

öğle bitanem anneme dedim yaşım geçti diye annem de ban daha i,yi bilinçli büyütürsün gençken insan bişey anlamıyo dedi haklıdır belki anaplım herşey Allahtan

varikosel ameliyatı pazartesi günü olcak bakalım inşalalh ondan sonra olur tabi benimn süt hormonu düşerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…