buarada ben olmadım herzamanki gibi dua edin benim için canlarım benim herzaman dualarımdasınız ...
herkesi merak ediyorum geçmişi okuyamadım iki dakikalığına girdim inşallah herkes iyidir .
bersumuda çok merak ettim uğradımı hiç ?
boncuğumun tatil nasıl geçiyo acep ?uğrayabiliyormu hiç ?
kardeloş napıyo onuda çok merak ediyorum .
aleynam oldumu?yelizim,ezgim,turkuazım,gökcem,seydam,derdanurum,didgokum,gelinciğim,pelinim,ayşenim,sevtun,azra,samyelim ,gülüm, kızlar hepinizi çok çok öptüm.
ay inşallah kimseyi unutmadım .
buarada derinim oldumu ilacı bitti galiba .senide çok öptüm kuzum
Azraperi için dua listemiz:
Derinsu-----------35 BİTTİ
yeliz---------------20 BİTTİ
samyeli-----------20BİTTİ
azraperi-----------50
aleyna-------------20BİTTİ
gökçe--------------10 BİTTİ
turkuaz------------20
esila----------------20
ezgi-----------------20
ebrar---------------30
sevtun-------------33BİTTİ
gündogmadan---20
kızlar 15 tane kaldı kim okumak isterse bildirsin...
canımm benım tabıkı umudunu kesme Rabbım sana bu guzel emanetı vercektr ama zamanı var ıste eger zamanı var dıye dusursen her zaman daha az uzulursnn RAbbım bızım hayrlı olanı ve hayırlı olan zamanı bızden daha ıyı bılıyo bız hemen olsun dıyoruz hemen evlat istıyorzz ama bılmyruz kı hayırlı bı zamandamı yada hayrlı evlatmıı canım benımm Rabbımmm yardımcımz olsunn sabretme gucu versınn ınsallllselam kızlar ben bugün kmafoldumbenırmızıları gördüm
olmadı bu ayda
ALLAHIM yardım etsin bana :sinifsinif:
ALLAHIM dan ümidimi kesmiyorum İNŞALLAH bu ay olur
kızlar malesef adet oldum.12 günlük gecikmeden sonra adet olunca resmen yıkıldım.pzt günü doktora gitcem.hormon tahlili yapcak.adetin 3.günü gel demiştiya.KIZLAR ADETLERİM NEDEN GECİKİYOR YAA!!!BİLİYOSUNUZ 4 AYDIR BÖYLE.KORUNMAYI BIRAKTIĞIMDAN BERİ BÖYLE.ÜSTELİK 12 GÜN GECİKİNCE ÇOK UMUTLANMIŞTIM.O KADAR AĞLADIMKİ KIZLARRRR
Slm kardelencim nasılsın bakalım
hoşgeldin abla bekliyoz senibuarada ben olmadım herzamanki gibi dua edin benim için canlarım benim herzaman dualarımdasınız ...
herkesi merak ediyorum geçmişi okuyamadım iki dakikalığına girdim inşallah herkes iyidir .
bersumuda çok merak ettim uğradımı hiç ?
boncuğumun tatil nasıl geçiyo acep ?uğrayabiliyormu hiç ?
kardeloş napıyo onuda çok merak ediyorum .
aleynam oldumu?yelizim,ezgim,turkuazım,gökcem,seydam,derdanurum,didgokum,gelinciğim,pelinim,ayşenim,sevtun,azra,samyelim ,gülüm, kızlar hepinizi çok çok öptüm.
ay inşallah kimseyi unutmadım .
buarada derinim oldumu ilacı bitti galiba .senide çok öptüm kuzum
canım üzülme ya bak bize 2 buçuk yıldır ugraşıyoz yok bişekızlar malesef adet oldum.12 günlük gecikmeden sonra adet olunca resmen yıkıldım.pzt günü doktora gitcem.hormon tahlili yapcak.adetin 3.günü gel demiştiya.KIZLAR ADETLERİM NEDEN GECİKİYOR YAA!!!BİLİYOSUNUZ 4 AYDIR BÖYLE.KORUNMAYI BIRAKTIĞIMDAN BERİ BÖYLE.ÜSTELİK 12 GÜN GECİKİNCE ÇOK UMUTLANMIŞTIM.O KADAR AĞLADIMKİ KIZLARRRR
slm kızlar,nasılsınız*fundacım üzülmüşün ama hayırlısı dicez artık,sonuçta Allahın bize takdiri.belki rahmin kendini hazırlamıştır,bu aya hamile kalırsın inş.
aleynacım,seninde kırmızılar gelmiş,hayırlısı olsun,ne diyelim.
ezgim,derdam sizlerede slm kızlar.
canımm benım tabıkı umudunu kesme Rabbım sana bu guzel emanetı vercektr ama zamanı var ıste eger zamanı var dıye dusursen her zaman daha az uzulursnn RAbbım bızım hayrlı olanı ve hayırlı olan zamanı bızden daha ıyı bılıyo bız hemen olsun dıyoruz hemen evlat istıyorzz ama bılmyruz kı hayırlı bı zamandamı yada hayrlı evlatmıı canım benımm Rabbımmm yardımcımz olsunn sabretme gucu versınn ınsallll
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?