Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam hanımlar hepinizi çok çok öptüm .
çok az kaldı perşembeden sonra bol bol muhabbet edicez.
buarada AZRANIN duasını okudum rabbim kabul etsin inşallah .
HAYIRLI BıR EVLAT NASıP ETSıN
derinim çok saol kuzum dua işiyle ilgilendiğin için .
kızlar hepinizi çok özledim şimdilik ebroş kaçar görüşmek üzere .ALLAHA EMANETSıNıZ

buarada ben olmadım herzamanki gibi dua edin benim için canlarım benim herzaman dualarımdasınız ...
herkesi merak ediyorum geçmişi okuyamadım iki dakikalığına girdim inşallah herkes iyidir .
bersumuda çok merak ettim uğradımı hiç ?
boncuğumun tatil nasıl geçiyo acep ?uğrayabiliyormu hiç ?
kardeloş napıyo onuda çok merak ediyorum .
aleynam oldumu?yelizim,ezgim,turkuazım,gökcem,seydam,derdanurum,didgokum,gelinciğim,pelinim,ayşenim,sevtun,azra,samyelim ,gülüm, kızlar hepinizi çok çok öptüm.
ay inşallah kimseyi unutmadım .
buarada derinim oldumu ilacı bitti galiba .senide çok öptüm kuzum

Son düzenleme:

ebrarım bitanem bende seni cok özledim canım ben evimdeyim artık... sık giriyorum ama kımseye rastlayamıyorum sen nerelerdesin canım tatildemisin inşallah egleniyosundur...perşembe gününü iple cekiyorum cabuk dön aramıza cok öpüyorum seni allaha emanet ol tatlım...

herkese iyi günler geçmiş kandilinizi kutlarım..
ebrarcım hiiç acele etme gez bacım..
bu arada dua sırası kimde ve ne kadar vereceksiniz bende alayım okuruım inşallah...

DERİNCİM BEN 35 TANE OKUDUM RABBIM KABUL ETSIN ..:Saruboceq:

DERINIMM AZRANINN duasını okudumm. AZRACM Allahımm kabulll etsın ınsallhh en kısa zaman da sana hayırlı evlatlar nasıp etsınnn
SEVTUN balımm 2000 tane okdummm benn Allahım kabul etsınn ınsalla babanın ruhuna fatıhada yolladımm..

kızlar malesef adet oldum.12 günlük gecikmeden sonra adet olunca resmen yıkıldım.pzt günü doktora gitcem.hormon tahlili yapcak.adetin 3.günü gel demiştiya.KIZLAR ADETLERıM NEDEN GECıKıYOR YAA!!!BıLıYOSUNUZ 4 AYDIR BÖYLE.KORUNMAYI BIRAKTIĞIMDAN BERı BÖYLE.ÜSTELıK 12 GÜN GECıKıNCE ÇOK UMUTLANMIŞTIM.O KADAR AĞLADIMKı KIZLARRRR

slm kızlar,nasılsınız*fundacım üzülmüşün ama hayırlısı dicez artık,sonuçta Allahın bize takdiri.belki rahmin kendini hazırlamıştır,bu aya hamile kalırsın inş.
aleynacım,seninde kırmızılar gelmiş,hayırlısı olsun,ne diyelim.
ezgim,derdam sizlerede slm kızlar.

selam kızlar ben bugün kmafoldumbenırmızıları gördüm

olmadı bu ayda

ALLAHIM yardım etsin bana :sinifsinif:

ALLAHIM dan ümidimi kesmiyorum İNŞALLAH bu ay olur
canımm benım tabıkı umudunu kesme Rabbım sana bu guzel emanetı vercektr ama zamanı var ıste eger zamanı var dıye dusursen her zaman daha az uzulursnn RAbbım bızım hayrlı olanı ve hayırlı olan zamanı bızden daha ıyı bılıyo bız hemen olsun dıyoruz hemen evlat istıyorzz ama bılmyruz kı hayırlı bı zamandamı yada hayrlı evlatmıı canım benımm Rabbımmm yardımcımz olsunn sabretme gucu versınn ınsallll

canımm mrb adet gecıkmelerınn ıcın dr gıtmedın mı canımm hormonların da bı sorun olabılr mesala benımm gorumcemınde hep normalken gecıkmeye basldı dr gıttıkı prolaktın dıye sut hormonu varmıs o yuksekmıss ve kıstı varmıs sol yumurtada ouyzden gecıkıyrmus ıhmal etme hemen gıt derımm hıı bıde stres cok yapıyrsan kı muhtemelan yapıyrsundr oyuzden de gecıkır hıc bı sey yoktur ama stres yaptıgın ıcınde gecıkebılır benım doktrm soylemıstı bunu canımmm..

ayrıca o kdar üzme kendını bılıyrm demesı koly ben de HER adet oldugumd uzuluyrmm ama sabır dıyrmm gercektenn sabır canımm ve bol bol duaaa Rabbım tez zamanda hayrlı evlt nasıp etsın ınsalll....

hoşgeldin abla bekliyoz seni

kacırdım karşılaşamadık ya
canım üzülme ya bak bize 2 buçuk yıldır ugraşıyoz yok bişe

sen daha 4 ay olmuş rahat ol canım

bende bugün gördüm kırmızıları ama elden bişe gelmiyo canım RABBİM nasip etmeyince olmuyo ne yaparsak yapalım kaderime ben razı oldum ne yaparsam yapıyım olmuyo işte RABBİM BANA NASİP ETMİYO BEN BİŞE DİYEMEM Kİ

EVET hayırlısı bende öyle diyorum

AMİN canım bazen cok zorlanıyorum bende sabır istiyorum RABBİMDEN
bende senin gibi düşünüyorum hayırlımı deyil hayırlı zamn mı deyil ama işte
dil söylüyo ama kalbTE de başka diyo hamileleri görünce

inşallah ALLAHIM beni daha cok bekletmez isteyen herkezi de İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…