slmm tatlımm ıyıımm hamdolsunnn sen nasılsınnnSlm kızlar naber
slm kızlar,nasılsınız*fundacım üzülmüşün ama hayırlısı dicez artık,sonuçta Allahın bize takdiri.belki rahmin kendini hazırlamıştır,bu aya hamile kalırsın inş.
aleynacım,seninde kırmızılar gelmiş,hayırlısı olsun,ne diyelim.
ezgim,derdam sizlerede slm kızlar.
buarada ben olmadım herzamanki gibi dua edin benim için canlarım benim herzaman dualarımdasınız ...
herkesi merak ediyorum geçmişi okuyamadım iki dakikalığına girdim inşallah herkes iyidir .
bersumuda çok merak ettim uğradımı hiç ?
boncuğumun tatil nasıl geçiyo acep ?uğrayabiliyormu hiç ?
kardeloş napıyo onuda çok merak ediyorum .
aleynam oldumu?yelizim,ezgim,turkuazım,gökcem,seydam,derdanurum,didgokum,gelinciğim,pelinim,ayşenim,sevtun,azra,samyelim ,gülüm, kızlar hepinizi çok çok öptüm.
ay inşallah kimseyi unutmadım .
buarada derinim oldumu ilacı bitti galiba .senide çok öptüm kuzum
şimdilik bişey yok canım,aynı,keşke şu kan testlerinin evde yapılan,portatifi olsa,meraktan ölcem,acaba gelişiyomu benim bebişim,bilmeden bekliyorum,ama anneme kaldıysa,benim şeklim şemalim değişmiş,hamileymişim kesinslmm tatlımm ıyıımm hamdolsunnn sen nasılsınnn
slm canımm kardelenımm ıyımm ben asıl sen nasılsınnn aklma geldınn bugunn dedımm kardelen ıyı mı acaba bı sıkıntı yokk dımeee
yokmu kimse genemi gitti herkezmafoldumben
aleynacım üzülme canım ya elbet verecek rabbim bi gün biz bukadar mücadele ediyoruz napalım
şimdilik bişey yok canım,aynı,keşke şu kan testlerinin evde yapılan,portatifi olsa,meraktan ölcem,acaba gelişiyomu benim bebişim,bilmeden bekliyorum,ama anneme kaldıysa,benim şeklim şemalim değişmiş,hamileymişim kesin
senden ne haber canım,dr ne demişşti sana,nasıldı,jülideydi dimi?
canım ya üzülmemek elde deyil ya ama herşeye alışlanıyo buma da alışırız inşallah
kızlarr ben kacıyorumm kociş fılm ızleyelımm dıyoo gorusrzz bakemm hayırlı gecelerr
haklısın canım üzülmek elde değil biz birbirimize destek vermek için böle söylüyoruz ina çoğu zaman bunu söylerken kendimiz üzgün oluyoruz ama dediğin gibi napalım alışıcaz işallah yada alışmadan versin rabbim işallah
evet canım ay benden haberler pek iyi değil ben test yaptırmıştım zaten iki kez ve iki doktora gösterdim ban normal dediler aynı tstlerde bu dotor süt hormonun yüksek dedi ilaç versi folik asit eşimdede varikosel çıktı pazartesi ameliyat olcak
Canım varİkoselİ nasıl anladılar fİlİm mİ cekİldİ kocan
acaba benİm eŞİmde demİ var ondan sordumda
BAKTIM IŞIGIN YANIYO AMA BİŞE YAZMIYON NERDE BU KIZ DEDİMaleyna sen beni takip mi ettin kısssss
önce spermiogram testi yaptırdık sana özelden yazmıştım canım daha göstermedik diye çünkü iki kez yaptırdık ilki daha kötüydü ikincisini gösterdik benim doktoruma hemen ürolojiye yönlendirdi orda önce muayne oldu sonra ultrasona girdi öğle anlaşıldı küçük bi operasyon diyo doktor eğer sendede sayı azlığı varsa üroloğa görünmesinde fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?