Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Slm kızlar naber
slmm tatlımm ıyıımm hamdolsunnn sen nasılsınnn

slm canımm kardelenımm ıyımm ben asıl sen nasılsınnn aklma geldınn bugunn dedımm kardelen ıyı mı acaba bı sıkıntı yokk dımeee

canımm benımm ıyızz bız ınsallhh senı ozledıkk gel atık da ıkı lafın belını kıralımm yanıı...kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

slmm tatlımm ıyıımm hamdolsunnn sen nasılsınnn

slm canımm kardelenımm ıyımm ben asıl sen nasılsınnn aklma geldınn bugunn dedımm kardelen ıyı mı acaba bı sıkıntı yokk dımeee
şimdilik bişey yok canım,aynı,keşke şu kan testlerinin evde yapılan,portatifi olsa,meraktan ölcem,acaba gelişiyomu benim bebişim,bilmeden bekliyorum,ama anneme kaldıysa,benim şeklim şemalim değişmiş,hamileymişim kesin
yokmu kimse genemi gitti herkezmafoldumben

senden ne haber canım,dr ne demişşti sana,nasıldı,jülideydi dimi?

evet canım ay benden haberler pek iyi değil ben test yaptırmıştım zaten iki kez ve iki doktora gösterdim ban normal dediler aynı tstlerde bu dotor süt hormonun yüksek dedi ilaç versi folik asit eşimdede varikosel çıktı pazartesi ameliyat olcak

canım ya üzülmemek elde deyil ya ama herşeye alışlanıyo buma da alışırız inşallah

haklısın canım üzülmek elde değil biz birbirimize destek vermek için böle söylüyoruz ina çoğu zaman bunu söylerken kendimiz üzgün oluyoruz ama dediğin gibi napalım alışıcaz işallah yada alışmadan versin Rabbim işallah

evet canım bende herekese öyle diyom ama içim kan aglıyo

bazen böyle oluyoz işte inşallah gecer bunlar

çok geçmiş olsun ama folik asit plaraktini düşürüyo mu,bildiğim kadarıyla çocuk oluşunca onun beyin gelişimine etkisi var foliğin.yanlışda olabilirim.

Canım varİkoselİ nasıl anladılar fİlİm mİ cekİldİ kocan

acaba benİm eŞİmde demİ var ondan sordumda

önce spermiogram testi yaptırdık sana özelden yazmıştım canım daha göstermedik diye çünkü iki kez yaptırdık ilki daha kötüydü ikincisini gösterdik benim doktoruma hemen ürolojiye yönlendirdi orda önce muayne oldu sonra ultrasona girdi öğle anlaşıldı küçük bi operasyon diyo doktor eğer sendede sayı azlığı varsa üroloğa görünmesinde fayda var

ya derin nerde,yeliz nerde,ebrarlada karşılaşamadım,sabah beri pc bozuk,arıcaktım ebrarı şimdi,bi baktım saat geç,yarın arıcam inş.özledim yaaaa.

saol kardelencim benimde kafama o takıldı zaten sordum kimsenin bilgisi yok bu konuda test sonucum 25 çıkmış ikisindede anlamadım valla zaten kafam eşime çok karışık ameliyat olması üzüyo beni kendime dönemedim henüz

aleyna sen beni takip mi ettin kısssss
BAKTIM IŞIGIN YANIYO AMA BİŞE YAZMIYON NERDE BU KIZ DEDİM

canım ya kafam okadr durmuş ki şu an hatırlayamadım

dur özelden yazıyım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…