Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız varikoselden ameliyat olununca hemen hamile kalıyo millet,üzme kendini boşona.

kızlar benim uykum geldi,boncuk gibi pc başında uyuyakalabilirim,haber veriimde,cvp vermessem,bilinki uyudum.

yok kızlar öyle adet oluyorum ki hamile olmama imkansız yani parca parca geliyo

ama cok cıkardım ya bugün cokta sancı cektim dayanamadım artık dr gidicektim buhar yaradımı yaramadımı anlayamadım

dogruyu söyliycem ben cok sevmiyorum karşıyı bana başka bi şehir gibi geliyo orası yada burayaalıştım ya ondan da olabilir

bilmem kardelencim güzelde ben alışamadım aleynacım stretende oluyo canım bide iltihap varsa çok oluyo ben bi sene kustum herkez beni hamle sanıyodu hatta annnme bile ama sonu tabi hüsran doktora soaarsın canım

bilmem kardelencim güzelde ben alışamadım aleynacım stretende oluyo canım bide iltihap varsa çok oluyo ben bi sene kustum herkez beni hamle sanıyodu hatta annnme bile ama sonu tabi hüsran doktora soaarsın canım

yok canım artık dr falan gitmiycem ramazandan sonra İNŞALLAH teşkilatlı bi dr gidip başlıyım artık tedaviye ALLAH İZİN VERİRSE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…