Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yok kızlar öyle adet oluyorum ki hamile olmama imkansız yani parca parca geliyo

ama cok cıkardım ya bugün cokta sancı cektim dayanamadım artık dr gidicektim buhar yaradımı yaramadımı anlayamadım

nasılsın aleynacım daha önceden böyle bulantın oluyormuydu kırmızılar geldiginde bide ne buharına oturuyorsun canım

bilmem kardelencim güzelde ben alışamadım aleynacım stretende oluyo canım bide iltihap varsa çok oluyo ben bi sene kustum herkez beni hamle sanıyodu hatta annnme bile ama sonu tabi hüsran doktora soaarsın canım

merkeze yakın mısın,burdan yazma yabilirsin tabiki yerrini

nasılsın aleynacım daha önceden böyle bulantın oluyormuydu kırmızılar geldiginde bide ne buharına oturuyorsun canım

ben bu ay buhar yaptım oturdum sonra ilişki bide preset kullandım ama işe yaramadı canım

aşürelik bugday 1 tane maydonoz 1 su bardagı zeytinyag kaynatıp buharına oturuyosun canım adetin 12 13 14 15 günleri yapıp sonra ilişki

budan bi arkadaşlar yapmıştı tüp yaptırmış olmamaış bunu yaparak hamile kalmış bende deniyim dedim ama olmadı canımmalesefffffffff
inş.gerek kalmadan hamile kalırsın canım benim.

AMİN İNŞALLAH VALLA cok isterim bunu

ümraniye benim eski mekan kız.ahh bekarlık.gerçi ben hala gezebiliyom rahatça ama bekarken daha bi geziyodum yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…