- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Kardelen sen bekarken İstenbuldamı oturuyodun canım
evlendİyİnde orayamı gİttİn
acaba o günleri görürmüyüm hamile olupta dr gittiyim günleri bana hayel gibi geliyo
İNŞALLAH duan kabul olur canım
Merhaba Kızlar
Eslerımız kecı boynuzunu cıg olarak tuketse de faydalı olur mu acaba?Bılıyor musunuz?
Merhaba Kızlar
Eslerımız kecı boynuzunu cıg olarak tuketse de faydalı olur mu acaba?Bılıyor musunuz?
biliyomuusn bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ben kimi,n için dua ettimse kabul oldu hatta annme bana kendinimi unutuyosun sen arada kendine et dedi dilerim Rabbim verri gülüm benim inanın kendim kadar istiyorum
ohhhhh ne güzel vallayok kız,ben hep buralardaydımda,senede iki üç ayım geçerdi oralarda,bi aylığına diye evden çıkar,geri dönmeyi bilmezdim.kaydirigubbakcemile2
Merhaba Kızlar
EŞim suyunu ıcmek ıstemıyor da o yuzden :) kıtır kıtır yemesını sevıyormus bende ısrar edemedım ama ıcımde suphe kaldı acaba ıse yarar mı dıe
ohhhhh ne güzel valla
sana bi anlatsam istanbul da ne kadar gezdiğimi,şaşırırsın,istanbul dakiler benim kadar gezmemiştir kesin,gitmediğim yer kalmadı,hemde tek başıma-tatlicadiarzu-
canlarım yaa allah hepinize çocuk nasip etsin inşallah:ecrin_bebek: benim yiyeniminde olmuyo allah yardımcınız olsun
ohhhhh ne güzel valla
sana bi anlatsam istanbul da ne kadar gezdiğimi,şaşırırsın,istanbul dakiler benim kadar gezmemiştir kesin,gitmediğim yer kalmadı,hemde tek başıma-tatlicadiarzu-
ohhh sefam olsun valla ben doğdum doğalı istanbulluyum bi karşıyı bilirim
mrb kızlar nasılsınız,, yeni geldik eve...
ohhh sefam olsun valla ben doğdum doğalı istanbulluyum bi karşıyı bilirim
her tarafın otobüsünüde bilirdim ama şimdi karıştı birazcık,zaten güzergahlardada değişiklikj oldu sanırım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?