Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

acaba o günleri görürmüyüm hamile olupta dr gittiyim günleri bana hayel gibi geliyo

İNŞALLAH duan kabul olur canım

biliyomuusn bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ben kimi,n için dua ettimse kabul oldu hatta annme bana kendinimi unutuyosun sen arada kendine et dedi dilerim Rabbim verri gülüm benim inanın kendim kadar istiyorum

biliyomuusn bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ben kimi,n için dua ettimse kabul oldu hatta annme bana kendinimi unutuyosun sen arada kendine et dedi dilerim Rabbim verri gülüm benim inanın kendim kadar istiyorum

sagol canım İNŞALLAH birbirimize dua edlim bende sana ediyim dua

okadar cok ihtiyacım varki duaya

yok kız,ben hep buralardaydımda,senede iki üç ayım geçerdi oralarda,bi aylığına diye evden çıkar,geri dönmeyi bilmezdim.kaydirigubbakcemile2
ohhhhh ne güzel valla
Merhaba Kızlar
Eslerımız kecı boynuzunu cıg olarak tuketse de faydalı olur mu acaba?Bılıyor musunuz?

olur eşin yerse öyle kıtır kıtır tabiki faydası olur canım ama kaynatmayı daha cok tavsiye ediyolar

EŞim suyunu ıcmek ıstemıyor da o yuzden :) kıtır kıtır yemesını sevıyormus bende ısrar edemedım ama ıcımde suphe kaldı acaba ıse yarar mı dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…