bugün adet oldumya ondan da böyleyim kızlar kötü oluyorumyapma böğle yıpratma kendini güzelim bak hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz dün benide annem ağalttı eşim ameliyta gideceğinden beri ben ağlıyorum zaten annem bana bi evlat için nelere katlanıyo insan bıçak altına yaztmaya bile dedi öğle işte ama ben toplamaya çalışıyorum eşimin bana ihityacı var dua edin sizde bi problem yok sabı sabrın sonu selamet inşallah
senede bir istemiyolar rahim filmini,bence onda zaten bi problem varmıştır,yoksa öyle hemen kapanır mı?
inşallh canım inşllah rabbim hepimize versin inşallah sizleri tanımadan önce tüm isteyenlere ver rabbim diyordum sizleri tanıdıktan sonra her gece yatarken sizlerede ediyorum tek tek isimlerinizle duamı rabbim duyacak inşallah sesimizi şükredecez canım ne yaşarsak yaşayalım her şerde bi hayır vardır
canım okurken agladım yemin ederim halada aglıyorum
dogru diyosun herşeyin hayırlısı ama yürayime göz yaşlarıma hakim olamıyorum nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum
cok takıntı oldu bu bende
elimede bişe gecmiyo RABBİM sabrını verir İNŞALLAH
RABBİM beterinden korusun kaderim benim bu bunu yaşıycam mafoldumben
yoksa yoktur canım herkez bir olmaz kıyaslama kendini ferah ttu içini bak hamile kalırsan ilk hediyen benden çünkü eminim ben söğlemiştin desin bunuda unutma olurmu
azracım seb çalışmıyosun dimi
canımm lütfen aglama siz aglayın üzülün diye anlatmadım ben bunu herşeyden önce hayırlısını iste güzelim her şeyin evinde malında mülkünde evladında hayırlısını nasip etsin rabbim bak kafana çok takarsan süre uzar canım bak kanallarında bişey yokmuş neden hemen hiç olmucakmış gibi düşünüyorsun canım rabbim verecek inşallah sabrını deniyorrr sabret güzelimmm
güle güle kardelencim Allah rahatlık versin sana bebeişinde uyusunda büyüsün inşallah
canım benim ben hamile kalıyım ilk hediyem sana canın sagolsun
İNŞALLAH o günleride burdan konuşuruz canım
inşallah canım Rabbim mekkede edilen dualar hürmetine bu mübarek aylarda bizimde duamızı kabul edicek
GÜle gÜle kardelen
çalışmıyorum canım eşim izin vermiyor çalışmama ben çok istiyorum evlendigimizden beri çalışayım diyorum yok otur evinde diyo bırakmıyo
kızlar ben kaçıyorum,öptüm sizi.daha parmağımı kıpırdatıp yazamıcam galiba.:1hug::1hug:
saol canım benim ama ben sen hamile kalıcan bebeğine ilk hediye benden dedim o günler yakında inşallah
olur canım bende senin bebeyine ilk hediyemi alırım o zamn olurmu
İNŞALLAH yakındır o günler canımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?